MotoGP 15 - traileren a pályák

Link másolása
Új trailer érkezett a múlt hónapban bejelentett MotoGP 15-höz, melyben három pályát tekinthetünk meg. A fejlesztők állítása szerint a pályák szebbek lesznek és kihasználják az új konzolok teljesítményét.

Napra pontosan egy hónappal ezelőtt jelentette be a Milestone a MotoGP 15-öt, melyből akkor csak egy teaser trailert láthattunk. A vállalat egyébként belehúzott a motoros játékok fejlesztésébe, hiszen rövid időn belül ez lesz a második játékuk a témában.

Az új videóban három pályát - Jerez, Mugello és Valencia - nézhetünk meg mozgás közben. A fejlesztők állítása szerint a helyszínek grafikáját feljavították, hogy jobban kihasználják az új konzolok teljesítményét. Megmondom őszintén, én nem vettem észre generációs különbségeket, de a megjelenésig még javulhat a helyzet.


A MotoGP 15 valamikor idén tavasszal jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox 360-ra, PS4-re és PS3-ra.

6.
6.
Beniciodeltoro
Majd ha kiadják a Tourist trophy real bike simulátort, akkor azt megveszem.
5.
5.
DonRendes
Igazából a 14-el sem voltam megelégedve, volt olyan hogy nem volt a motoron ember, vicc..és a grafika messze nem hozza azt a szinten mint amit várnánk tőle...Ezerszer jobban megoldhatnák ezt nem de majd a 16-ot vételezem :)
2.
2.
Ecneb
Nekem a trailer nagyon nem hozta meg a kedvem a játékhoz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...