Black Ops III - rengeteg új információ érkezett

Link másolása
A Mashable nevű oldal egy kicsit korábban leplezte le a Call of Duty: Black Ops III előzetesét, így rengeteg információ jelent meg a játék történetéről, illetve a multiplayer és kooperatív módjáról.

A Mashable nevű oldal véletlenül hamarabb nyilvánosságra hozta a Call of Duty: Black Ops III előzetesét. A cikket azóta levették, de az interneten semmi sem tűnhet el nyom nélkül, így a lenti információk és képek is megmaradtak.

Ahogy azt már az előzetesekből megtudtuk, a történet egy sötét jövőt fog bemutatni, és mi egy implantátumokkal rendelkező katonát fogunk irányítani. A sztori alapjául a pár évvel ezelőtti, Edward Snowden által kirobbantott lehallgatási botrány szolgált, mely során titkosszolgálati adatok kerültek napvilágra. A Black Ops III elképzelt jövőjében azonban sokkal fontosabb adatok szivárogtak ki, melyek háborúk kimenetelét befolyásolják.

Treyarch a játékmenet terén is megpróbál újítani, állításuk szerint annyi újdonságot hoz a Black Ops III, mint az előző öt CoD-epizód együttvéve. A fejlesztők a sorozat két legnagyobb konkurensétől a Titanfalltól és a Destinyből is kölcsönvettek pár ötletet.

A Bungie tavalyi játékához hasonlóan kasztokba sorolják majd a karaktereket, melyeket a Black Ops III-ban specialistáknak hívnak majd. Összesen kilenc ilyen specialista lesz majd, két-két képességgel és egy-egy speciális fegyverrel, és közülük választhatunk majd a multplayer meccsek elején. A képességek között lesz olyan például, mellyel a karakterünk robotkezét egy golyószóróvá alakíthatjuk át. A fejlesztők kitértek arra, hogy bár sok ötletet vettek át a Destinyből, ezekhez tisztelettel nyúltak, és nem ellopni szerették volna őket.


Treyarch másik múzsája a Titanfall volt, melyből a karakterek mozgékonyságát vették át. A Black Ops III fejlesztőinél rengeteg olyan ember dolgozik, akik előtte Spider-Man- és a Tony Hawk-játékokon munkálkodtak, így az ő tapasztalataikat és ötleteiket is fel tudták használni. A fejlesztők szerint lehet majd falon futni és jetpacket használni, valamint összeköthetjük majd a különféle speciális mozgásokat. A harcokat az teszi ezentúl még akciódúsabbá, hogy most már bármikor használhatjuk a fegyvereinket, nem kell hozzá megállni vagy lassítani. Ennek ellenére nem lesz kötelező ugrálni és röpködni, a régi játékmenet hívői maradhatnak a klasszikus mozgásnál.


Igaznak bizonyult az a pletyka, hogy kooperatív mód is lesz a játékban. A fejlesztők azonban ehhez nem csináltak külön kampányt, hanem a hagyományos sztorimód lesz végigjátszható kooperatív módban. A küldetéseket akár három másik társunkkal együtt is elvégezhetjük, a fejlesztők pedig ehhez sokkal nyíltabb pályákat és okosabb mesterséges intelligenciát hoztak létre.


Megerősítették a megjelenési dátumot is, tehát a Call of Duty: Black Ops III november 6-án jelenik meg. Az előző generációs konzolok ezúttal kimaradnak, és csak Xbox One-ra, PS4-re és PC-re jelenik meg a játék.

8.
8.
kopic
De ahogy latom ez a resz is az oskovulet IW Enginel készül ( vagy mi a neve)...
7.
7.
Sun9us
+1 a soundtrack ért, de ez egy Titanfall gameplay, és egy Metal Gear story lesz.
6.
6.
Macifasz
#1: Az MW3 sztem nagyon jó volt, nekem az egyik kedvenc CoD részem. De a Ghost az tényleg nagyon gyenge lett. Ebben a BO III-ban én is bízom, mert az első két részt szeretem, ráadásul nekem az AW is enyhe csalódás lett.
5.
5.
kopic
Nagyon hangulatos a trailer !
3.
3.
kopic
Trailer is van !!
https://www.youtube.com/watch?v=58Pspqx0XGs
1.
1.
mnmn1
Na végre nem jön ki előző generációra. Eddig a black ops 2 tényleg újított valamit a sorozaton remélem ez is így lesz. Ha sikerül valamit itt áthozni az előző előzetes hangulatából akkor tuti vétel. Bár valószínűleg sima cod lesz. A Modern Warfare 3-at és a Ghosts-ot már nagyon elrontották, remélem a ezt a tendenciát a Treyarch nem követi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...