The Witcher 3: Wild Hunt - képek és gameplay

  • Írta: zoenn
  • 2015. április 27.
  • Képek
Link másolása
Ha azt hitted, hogy a hét elejéew nem jutnak friss látnivalók a The Witcher 3: Wild Huntról, akkor jó nagyot tévedtél. Féltucat screenshot és némi gameplay érkezett a CD Projekt RED szerepjátékáról.

Mi már szóltunk, hogy innentől nem árt vigyázni az új kedvcsinálókkal, hiszen durva spoilerekbe futhatunk bele a májusi megjelenésig. A friss képeken Geralt egy fürdőben nyomoz, Yennefer után kutat, illetve a már sokat látott griffmadárral csap össze. A screenshotokat a PC-s verzióból lőtték a fejlesztők, High és Ultra beállításokkal.


Itt van némi embervadászatra kihegyezett gameplay a Gamespot jóvoltából:


Végül, ilyen lesz a Gwent névre keresztelt ingame kártyajáték:


A The Witcher 3: Wild Hunt május 19-én landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

27.
27.
-Cash-
Vakok között a félszemű a király. Ez jut eszembe a Witcherről és az őt körülvevő szellemileg visszamaradott tenyeres-talpas npc-kről.
25.
25.
csabuszflash
azért nem kell haragudni a mostani konzolokra, szerintem irreálisan nagy elvárásokat támasztott mindenki feléjük.
Szerintem lesz akkora fejlődés mint az előző genben.
23.
23.
mdr88
#22: Steam felhőben fent pihen a mentésem ami az első rész óta a másfajúak irányába húz :) alig várom hogy steamen legyen preload :)
18.
18.
Gu3sT2
meg-hágógép:nem lesz oda a varázsa :D Én pl 1 3 perces videót láttam róla meg egy fél perces reklámot :) de 19.én már tudom hogy nem kell melózni menni és itthon várom a játékot mint 1 kis gyerek :D a pólóval meg mindennel együtt :D Ezeket a híreket csak át kell ugrani és kész... néha belenézek olvasgatok 1 keveset de kb 0 Infóm van a játékról.. az első és második rész után amik itt csücsülnek a polcon ez számomra kötelező darab.
16.
16.
Andrew
#8: +1; #6 Vannak olyanok mint én akik a videók láttán még jobban várják a játékot, és az a 50 videó erős túlzás a részedről.
12.
12.
pats
Szerintem sem muszály megnézned,hogy mi van a hír mögött ha nem érdekell,pláne ilyen tahó stilusban ahogy előadod.amugy meg nagyon jol alszom ilyen videok után.
8.
8.
kirschakos
Semmit nem kötelező megnézni. Amúgy meg miért lenne oda a varázsa egy jó játéknak azért, mert kiraknak hozzá néhány videót? :D Akinek ezért oda a varázs, az nem is várta igazán. :p
4.
4.
manderel
#1: Már az előző részben is kifejezetten jó fizikája volt, súlya volt a fegyvereknek. Reméljük nem romlott, és legalább az a szint megmarad. Majd játék közben meglátjuk. :)
3.
3.
PaulMarloW
2.
2.
tyber16
De messze van még a május 19 ! Egyénként ha kész van már a játék és már csak a lemezeket sokszorosítják akkor miért nem adják ki előbb ?
1.
1.
Formula1fanatic
Nekem a harcokban az nem tetszik, hogy semmi "fizikája" nincs a vágó és, csapó mozdulatoknak. Tudom korigény.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...