Sebastien Loeb Rally Evo - ilyen az ausztrál rali

  • Írta: zoenn
  • 2015. április 27.
  • Képek
Link másolása
Eddig néhány unalmas pályaképen kívül nem nagyon láttunk semmi érdemlegeset a Sebastien Loeb Rally Evóról, ám a mostani kedvcsinálók sokkal informatívabbak, lévén már autó is van rajtuk. Bemutatkozik az ausztrál rali.

A Milestone több MotoGP- és WRC-játék után a sarkára állt, hiszen a Sebastien Loeb Rally Evo az első saját IP-je lesz. Az olasz brigád persze marad a kaptafánál, egy minden eddiginél mélyebb és látványosabb ralijátékot szeretnének összerakni a francia világbajnok támogatásával.

A legújabb képeken ugyan a Red Bull Citroen DS3 WRC tavalyi festése látható, amit a végleges játékban természetesen lecserélnek majd.  

Az alkotás karriermódjában Loeb tapasztalatlan csapattársát irányítjuk majd. A népszerű autóversenyző lesz a mentorunk, aki kitanít minket a szakma fortélyaira. Ha már minden klappol, belevethetjük magunkat az online multiba is.


A Sebastien Loeb Rally Evo ősszel landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

8.
8.
PaprikaJancsi
6.
6.
PAtr0n
Richard Burns rally óta nem igazán volt vállalható WRC-s játék. Mondjuk még a Dirt 1-el el lehetett szórakozni, az kifejezetten szerettem. (modolt/javított irányítással)
Én ebben sem bízok. Még az Asetto rallys módja ígéretesnek néz ki, de aztnem próbáltam.
5.
5.
Szerintem eddig is jó volt a WRC, ráadásul PS4-en Driveclubon kívül semmi értelmes nincs, de most végre jön jó kis WRC, F1, szuper :)
4.
4.
Grabowsky30+
Nem volt rossz már a wrc4 sem, de még mindig olyan egy kapta fa az összes milestone játék! Motorgp-ken ez talán még jobban érződik! Azért kíváncsi vagyok, ezzel a játékkal sikerül e egy valódi lépést tenniük egy igazán jó rally-s játék irányába!
3.
3.
joshfeed
Szépnek szép, csak normális fizika lenne végre, meg klassz törésmodell.
2.
2.
watsson
Norbert Michelisz WTCC EVO mikor lesz? Megvennem... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...