DiRT Rally - így fest 60 fps-sel, 1080p-ben

  • Írta: Shifty
  • 2015. április 28.
  • Érdekesség
Link másolása
Tegnap derült égből villámcsapásként érkezett a hír, miszerint a Codemasters vadonatúj DiRT-játékon dolgozik. Az Early Access keretein belül már kipróbálható PC-exkluzív cím ezúttal Ultra beállítások mellett leshető meg.

Tegnap jelentettük, hogy 27 euró leszurkolása ellenében máris kipróbálható a Codemasters új DiRT-játéka, a DiRT Rally. A gyökerekhez visszanyúló, színtiszta rally-élményt ígérő új epizódban jelenleg három helyszín (Wales, Monte Carlo és Acropolis) és 17 autó érhető el. Az ígéretek szerint folyamatosan érkeznek majd a frissítések, amelyek a játékot megvásárló rajongók számára teljesen ingyenesek lesznek.

28.
28.
dani1124
azér legnehezebb módon minden segítség nélkül dirt 3 is tudott egész "nehéz" lenni néha. nemazt mondom hogy marha realisztikus de könnyebben keresztbe állt az autó. ésitt nem a gymkhana módra gondolok ahol mágnesként vonz az oszlop:D
26.
26.
Dízel
Majd röhögni fogok a sok kis taknyoson akik első probalkozásra egy 45fokos kanyarba nyil egyenesen falbacsapódnak. :D ez nem bohoc block, meg nfs...
24.
24.
Wolverine
Félreértés ne essék én erre nem mondom, hogy sz*r, sőt nagyon is örülök, hogy végre vissza a gyökerekhez codemasters rallyt kapunk, csupán annyi bajom van, hogy ez nem a 4. rész és ezzel mindent el is mondtam.
20.
20.
Wolverine
Ez az egész dirt mizéria most arról szól, ha jól vettem le, hogy dobnak most egy kis kenyérdarabkát nekünk, amiből nekik majd csepereg zsé, de az igazi nagy falat, egy belevaló 4. rész a gyenge elődök után, amit sztem mindenki várt volna, az még mindig várat magára...
Hát mit lehet erre mondani, jó jó, de kevés.
19.
19.
dzsiádzsó
Grafikailag ugyanaz, mint a Dirt 1,2,3 kb. egy két finomítást leszámítva. Az ára nem magas, de ennyiért az előbb említettek is már beszerezhetők, amik lényegesen tartalmasabbak, szóval sztm jópofa a rajongóknak, aki meg nem találkozott még rally, vagy Dirt játékkal ne ezzel kezdje sztm!
17.
17.
vanpear
#6: Project Cars előtt 10 nappal, azon sírni, hogy a Dirt egy árkád játék?
16.
16.
gknorbi
A videó előtt CoD BO III-at reklámozott nálam. XD Dirt Rally-t mikor reklámoznak azon? :D
12.
12.
Formula1fanatic
Nagyon rosszak ezek a 60fps-es videók. Játékban teljesen jó látni a 60fps-t életszerű az egész a real time render miatt, de a felvett videó anyagokban szörnyen gagyi az összhatás.
11.
11.
Dercsi
Csak nekem tünt úgy, hogy a jeges, havas pályán ugyanúgy ment az autó, mint a homokos, kavicsos úton? Sehol egy csúszás,egy kipörgés....
10.
10.
crashpipi
Az Assetto Corsa megtanított, hogy Early Access-ben soha! :D Kínlódjon vele az, akinek egy nap 40 órából áll. :D
5.
5.
PaulMarloW
ezt ki hagyom nem nekem való
2.
2.
godach
Remélem a nyilak és a navigátor szövegelésének a hiánya, csak az analfabéta verzió miatt van.
1.
1.
Moltes
Most vettem meg kb 1 oraja, es hat azt kell mondanom hogy az eddigi leg jobb Dirt jatek a legelso resz ota, grafika nagyon szep, es az auto is realisztikus. Persze early access szoval meg nem 100% :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...