The Witcher 3 - Geralt szerelmi háromszöge

  • Írta: zoenn
  • 2015. április 30.
  • Képek
Link másolása
A CD Projekt RED illetékesei nem unatkoztak ma sem, egy tucat bámulatos képet tettek közzé a The Witcher 3: Wild Huntról. Úgy tűnik, szeretett Geraltunk egyszerre két nőnek is csapja a szelet (minimum).

Geralt egyszerre két vasat tart a tűzbe. A Yennefer utáni kutatásban néha a bájos vörös varázslónő, Triss Merigold karjaiban talál vigasztalást, legalábbis erre következtethetünk az új képek alapján.

A fejlesztők szinte már túlzásba viszik az új látnivalók megosztását, ám szerencsére a The Witcher 3: Wild Hunt elég tartalmas ahhoz, hogy legyen még újdonság a május 19-én érkező végleges verzióban is.

54.
54.
mdr88
A W1-2-őt én is Bill.+Egér kombóval toltam végig... és valóban az első rész irányításához kellett egy kis idő, mire beletanult az ember. Szerintem ezt a részt én is Xbox kontrollerrel fogom tolni... majd meglátjuk melyik áll jobban kézre.
49.
49.
rappit
#48: Mese habbal ez a "majd megtanulják a fejlsztőkörnyezetet és egyre szebbek lesznek a játékok." Egyébként a néhány exkluzív címen kívül nincsen ész érv a konzolok mellett. Ez nem ízlés kérdése, a konzolok minden tekintetben rosszabbak a PC-nél. Az a 130ezres hardware pedig sohasem fog többet tudni, mint egy 130-150 ezres pc.
48.
48.
-Cash-
#47: Szánalom netovábbja :D Látom azóta sem sikerült mozgósítaniuk akkor azokat a legendás "tartalékokat", amiket speciális szakemberek elő tudnak belőle hozni ha akarnak, és utána oda veri a Nasa számítógépeit is. Vannak emberek akik hisznek a mesékben meg akik a realitás talaján állnak, én szerencsére utóbbi vagyok.
47.
47.
rappit
#44: 30 FPS lesz a krumplikon, vagyis konzolokon 900P-ben. Nekem a 30 FPS az a játszhatatlan szintjén van. Akkor valóban legyen medium beállítás vagy low de a 30 FPS az fertelmes.
38.
38.
-Cash-
Ezt most nem értem.. Miért is nyalna a pc-nek ha szerinted oda minimális az eladás? (amit rém rosszul tudsz).
A másik meg, miért ne lenne több a 900p-nél az 1080p? Ha valoaki Full HD 1080p kijelzője van akkor azon valós 1080p képet akar látni és nem skálázottat, ez meg a szakértelmedet mutatja a témához, ami nem létezik.
34.
34.
KENKILL
#3: SPOILER!
A könyvekben Yennefer Geralt szerelme, Triss csak afféle mellékes kaland. Emellett pedig az egyik legkarizmatikusabb női szereplő akivel találkoztam, és a történet egyik legnagyobb egyénisége.

#4: Nem a külsejére gondolok (az szerintem rendben van, bár kicsit talán túl fiatalos), hanem arra a lehengerlő személyiségére. Remélem sikerül itt is átadni.
25.
25.
Gykrizsi
24.
24.
rappit
#23: 30 FPS az minden csak nem stabil.
23.
23.
Gykrizsi
#21: Ebben egyébként mi új volt. Azon kívül hogy az 900 és nem 1080 nem sok újat láttam, konkrétan nem mondott semmit. A fejlesztők meg égyébiránt mindig is elmondták, hogy a pc lesz a legteljesebb. Én mondjuk nem szólok semmit, mert a box-os gyűjtői mellé több dolgot kapsz. Plusz ha stabil lesz a frame, más engem nem érdekel.
21.
21.
rappit
Off:
Ilyen híreket miért nem hoz le a GK?
"A the witcher 3 producere azt nyilatkozta, hogy inkább játszana PC-n a leges legkisebb beállításon, mint Xbox One-on. :D
http://venturebeat.com/2015/03/30/the-witcher-3-producer-says-hed-rather-play-it-on-a-pc-at-minimum-settings-than-on-xbox-one/
15.
15.
mdr88
#2: Igen én egyértelműen a Story miatt rendeltem elő már az első napon :)
14.
14.
mdr88
Részemről az első részben még meghágtam minden nőt aki mozgott a hercegnőtől kezdve az utca királynőéjig :D de Triss volt a kiválasztott... A második részben már inkább csak Triss fonalát követtem és ezt nem tervezem változtatni. Ha lesz olyan rész ahol választani kell Triss és Yenefer között akkor a döntés biztosan nehéz lesz :)
13.
13.
lacinho01
én még egy résszel se játszottam, majd most (ps4-en) nagyon bejött minden amit láttam a játékból. az 1.-2. részt meg remélem portolják majd ps-re mert azokat is kitolnám
11.
11.
Gykrizsi
#9: De mivel tudtommal nincs folytatása a sztorinak, csak a játék, és nincsenek ellentmondások (Elvileg), így mi akadálya lenne. A játék meg egyértelműen a könyvekre épült.
10.
10.
SwordFish
#2: Én is a története miatt várom ezt a játékot, bár a könyveket nem olvastam :)
9.
9.
AlexSchneider
Olvastam az összes, eddig angolul megjelent Witcher könyvet és végigjátszottam mindkét részt. Majd ezek után megdöbbenve olvastam egy Sapkowski-interjút, ahol ay író kerek-perec megmondta, hogy az ő könyveinek csak az alapfelállást tekintve van köze a Witcher-játékokhoz, egyébként a két sztori-szál teljesen más irányokba fut.

Tehát csak óvatosan a könyvekre utalásokkal :-)
8.
8.
bitbandita
Nálam az minimum négyszög lesz. Az első részben (játék, nem a könyv) nekem Shani is megvolt. Bár ő nyilván nincs olyan domináns hatással Geralt életére mint Triss, vagy Yennefer, de azért megnéznék egy cicaharcot három csaj között az új részben.
7.
7.
Gykrizsi
#6: A könyvben szimplán jellegtelen
6.
6.
Gykrizsi
Egyénként csak nekem volt ellentmondásos az 1 és a 2 Merigoldja. 1-ben egy idegesítő fruska volt, a 2-ben meg kezesbárány.
5.
5.
Stack
#3: SPOILER!!!
Igen Yenneferbe szerelmes Geralt a könyvek szerint.
Az első 3 könyvben csak érintőlegesen került bele Triss, míg Yennefer folyamatos szereplő volt.
A 4. könyv még hátra van
4.
4.
Gykrizsi
#2: Én, az 5. Könyvvel egyetemben. Egyébként Yennefer a trailerekben már látható volt.
3.
3.
Andrew
#2: Én is a történet miatt várom, szóval azt mondod Yennefer jobb választás mind Triss a könyvek alapján sajnos én nem olvastam őket de van valami fontos dolog ami miatt Yennefer felé billen a mérleg?
2.
2.
KENKILL
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy csinálták meg Yennefer-t, a könyvekben ő az egyik legjobb szereplő. Szóval aki olvasta, az szerintem tudja kit kell választani ;)

Én egyébként a játékokban sem éreztem Triss-t túl erősnek kidolgozás terén, a második részben pedig totálisan lehetetlen álmokat szövöget Geralttal. Egyébként van valaki rajtam kívül aki első sorban a történet miatt várja a játékot, nem csak a hype miatt?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...