Egyre biztosabb, hogy készül a Watch Dogs 2

Link másolása
Többször volt már szó róla, és nagy eséllyel a videojáték-ipart ismerő játékosok nem fognak meglepődni azon, hogy készül a Watch Dogs 2. Bejelentés még nem történt, de az egyik ubisoftos fejlesztő megemlítette a folytatást a CV-jében.

Lassan egy éve már, hogy megjelent a Ubisoft várva-várt nagy durranása, a Watch Dogs. Sajnos a játéknak nem sikerült megfelelnie a reklámok által generált óriási elvárásoknak, de azért el lehetett lenni vele.

Sokan már a tavalyi megjelenéskor is a játék folytatásáról beszéltek, melyet még mindig nem jelentettek be, de egyre több jel mutat arra, hogy tényleg készül a Watch Dogs 2. Tavaly nyáron a Ubisoft atyaúristene, Yves Guillemot beszélt arról, hogy egy esetleges Watch Dogs-folytatásban nem biztos, hogy újra Aiden Pierce lesz a főszereplő, ezúttal pedig Julien Risse, a Ubisoft Paris egyik dolgozójának önéletrajzában találtak a Watch Dogs 2 fejlesztésére utaló jeleket. Ahogy a lenti képen is látható, a fejlesztő referenciamunkaként a Watch Dogs első részét, a Bad Blood DLC-t és a Watch Dogs 2-t jelöli meg.

A VideoGamer megkeresésére a Ubisoft nem válaszolt, azonban a Watch Dogs 2 azóta kikerült az úriember önéletrajzából. 

Nagy eséllyel senki sem lepődött meg azon, hogy készül a Watch Dogs 2, hiszen az első rész marketinggépezete egy egész sorozatnak megágyazott. A megjelenéssel kapcsolatban egyelőre csak tippelgetni lehet, de a két évente érkező folytatások rendszere nem idegen a Ubisofttól, így 2016 tavasza reálisnak tűnik.

37.
37.
JBoy
Nekem is első napos vétel volt (psszt..tudom) Ha visszamennék az időben már nem venném meg. Na jó, 4000Ft-ért talán. Nem olyan rossz játék és a multija tényleg szórakoztató, de lineáris és sztori se túl erős.Kár érte mert szerintem sokkal többet is ki lehetett volna ebből az egészből hozni. Repülők, fejleszthető fegyverek és sok sok apróság amik jobbá tehetnék pl a játékot. Hiányzik az egészből valahogy a lüktetés. Mindenesetre várom a 2. részt, de nem lesz előrendelés.
36.
36.
p3ti
Én végig játszottam, és minden negatívitás és fikázás ellenére NEKEM nagyon tetszett. Nekem várós lenne a játék 2. része!
35.
35.
respectpele10
8# Dobozosba kapsz 5k-ért.
28.
28.
Blueberry
Hát a farcry 4 mérfőldekkel jobb 3-nál,3-tól majdnem beokádtam a 4 után
17.
17.
giga321
Én is bedöltem az köcsög ubi szaros hype vonatjára és be is fürödtem vele rendesen. Kb első napos vétel volt nekem is, de az biztOs, hogy többet nem veszek ubi játékot addig amíg letesztelik páran. Divisiont nagyon várom, de megjelenés után egy 3 hétig még biztos nem veszem meg.
11.
11.
dcba
#8: Sztem inkabb szerezd be vhonnan lemezen, mert ad1 lehet olcsobb lenne, ad2, ha nem tetszik el tudod adni.

Amugy ha nem varsz tole sokat, akkor a story nem rossz, de maga a jatek nem egy nagy etvasz.

Probald meg a jatekaim.hu-t hatha vki arulja, vagy el tudod cserelni, esetleg vatera.
10.
10.
lacinho01
#8 annyit már igen szerintem, ha esetleg letöltöd ird már le hogy digitálisan benne volt e a magyar felirat. köszi
9.
9.
lacinho01
na most tuti nem ülök fel a hypevonatra . szépen bevárom az értékelést ha majd kijött, új ac detto
8.
8.
Spectrum
PSN-en a Vacsdog most 6 ezer, megér annyit azért?
4.
4.
Blueberry
Minek?ezzel cs még jobban lejáratják magukat
3.
3.
_Botika_
Biztos ezt is agyon fogják hype-olni. :D
2.
2.
Dercsi
Muhahahaha, faggyon ki a gépem életem végéig, ha még egyszer bármit megveszek, ettől a sorozattól :) Sztori gyenge, mai napig egy optimalizálatlan sz@r... Hja, első napos vétel volt, mielött leoltanátok, hogy virágbolti...
1.
1.
logic5
nos többé már valszeg nem szenyor gémpléj programmer :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...