Petíció indult a Silent Hills megmentéséért

Link másolása
A hét, sőt a múlt hónap egyik legszomorúbb híre volt, hogy a Konami leállította a Hideo Kojima-féle Silent Hills fejlesztését. A rajongók most petíciót indítottak a játék megmentéséért.

Sajnos beigazolódtak a pletykák, és a Konami végül törölteHideo Kojima, Guillermo del Toro és Norman Reedus nevével fémjelzett Silent Hill-játékot. A cím nem csak a nagy nevek miatt, de a P.T. alapján is nagyon ígéretesnek tűnt.


Persze, ez nem jelenti azt, hogy vége lenne a sorozatnak, de szomorú, hogy ilyen csúfos véget ért egy ennyire ígéretes project. Több rajongó azonban úgy döntött, hogy megpróbálják megvétózni a Konami döntését, és egy petíciót indítottak a játék megmentéséért. Az aláírásgyűjtés indítója szerint rengetegen várták a játékot, és "könyörögnek" azért, hogy a Konami folytassa a projectet.

Emellett hozzáteszi, hogy szerinte jó ötlet lenne a játékot a Kickstarterre vinni, ahol biztosan sokan támogatnák. A petíció célja a 75 ezer aláírás összegyűjtése, és a cikk írásának pillanatában már több, mint 58 ezren adták a nevüket hozzá. Ha te is csatlakozni akarsz hozzájuk, akkor itt megteheted.

31.
31.
SwordFish
A célt közben feljebb vitték 150 ezerre
29.
29.
sony01
nah figyeljetek ez a játék év jatéka let volna aki meg fikáza nem ért hozá
én az öszes részét átvitem es hogy mért törlik ezt mi nem tudhatjuk de énis fel iratkosztam és reménykedem!
28.
28.
aRkye
Aláírtam, hisz veszteni való ezzel nincs. Hogy hatása lesz e, az csak a jövő kérdése. Reménykedni pedig tudtommal szabad.
27.
27.
shatterhand
Petíció nem értelmetlen. Legutóbb a ps3 as payday2-nel irtam alá egyett hogy mi is kérünk meg dlc-két amiket pc-ek kaptak es az is celba ert.
26.
26.
Mekee85
#6: "De egy olyan játékért aminek a címén kívül senki nem tudott semmit, nem értem miért kell sírni. Maga a cím sem Silent Hill volt, ezért kapásból gyanús. Amik pedig eddig megjelentek róla azok mind 2 hét alatt összekalapált cuccok voltak."
XD
sírok rajtad :D
De legalább látszik hogy fogalmad nincs, nem is lesz...
Ha egyátalán szereted a műfajt, akkor legalább YT on nézz utána a P.T. nek, aztán utána kommentelj ;)
24.
24.
lacinho01
a petíció egyáltalán nem értelmetlen, de itt hogy valamiféle hatása is legyen a 75.000 "kevés". itt kb. 8-10 millióan kéne csatlakozni a petícióhoz, hogy a konami felkapja a fejét, de akkor sem hiszem hogy visszahoznák Hideot, Del Torot, meg Reddust. Max kapásból bejelentenék hogy nekiláttak az új Silent Hillnek. Viszont azt nem tartom elképzelhetetlennek hogy a petíció hatására talán Kojima és Del Toro összeáll egy közös horror játék elkészítéséhez valamikor.
22.
22.
SwordFish
#20: Nem érdemes velük foglalkozni :)
21.
21.
Neo1989
Én aláírtam ezen ne múljék :)
19.
19.
piskóta
#16: :D :D ez egész jól sikerült :D
18.
18.
felegyi
Kickstarter? del Toro, Kojima? Eddig sem állt stabil lábon, nemhogy ezek után... Silent Hill lesz, csak sajna nem ebben a formában. Bár, aláírom én is hátha...
16.
16.
Arian
#5: Legelöl megy a bálna, mögötte a cápa és a reményhal meg utoljára. :D
14.
14.
GAMEROD
Ha ki is jött volna, valószínűleg csak PS-re. Mivel a demó is csak arra jött ki ha jól tévedek.
11.
11.
crytek
Steam-re pakolják fel inkább az eddig pc-re megjelent részt aztán jó világ.
10.
10.
SP4C3F0X
Régi motorosoknál megnevettető az utcai lámpa, főleg egy Silent Hillben ami elvileg egy rég kihalt város, volt egy ingzsebbe rakott zseblámpa és kifújt. Engem nem igazán érdekel a Silent Hill sorsa, amióta voltak olyan köcsögök és nem adták ki az utóbbi részeket PC-re. Ugyanezt a Capcom is eljátszotta a Resident Evillel, de hamar rájöttek hogy nem jó lóra tettek. Aztán gyorsan ki is adták az elmaradt részek zömét. Nem csoda hogy vergődnek.
9.
9.
Yanez
#8: Hogy jönnek ide az utcai lámpák, amelyek rendszere automatikusan kapcsol be???
6.
6.
GAMEROD
Online petíciók nem érnek egy kalap szart se. Minden jöttment úgy és annyiszor kattinthat ahányszor akar, ezért nem is veszik komolyan akiket érint. De egy olyan játékért aminek a címén kívül senki nem tudott semmit, nem értem miért kell sírni. Maga a cím sem Silent Hill volt, ezért kapásból gyanús. Amik pedig eddig megjelentek róla azok mind 2 hét alatt összekalapált cuccok voltak.
5.
5.
Yanez
#4: Úgy van, de azért a remény hal meg utoljára!
4.
4.
PaprikaJancsi
Kojima elment.
Reedus szerződése lejárt.
A játék fejlesztés úgy tűnik még sehol sem tartott.

Kötve hiszem, hogy pár random kattintás által folytatnák.
3.
3.
randall13
Mennyien képesek lemenni kutyába...
2.
2.
Cipo3
Kb annyira értelmetlen mint petíciót indítani Picasso feltámasztására.
1.
1.
mestermagyar
Ezzel az erővel 1 aláírásos petíciót is indíthattak volna. Nem tűnik nagyon összehasonlíthatónak a tényleges eladások számával.Pármillió emberből aki tolta, van 75000 aki visszahozná? You dont say...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...