Bezárt a Lost Planet 3 fejlesztője

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 5.
  • Gyászhír
Link másolása
Lehúzta a rolót a Lost Planet 3, a Legendary és a Yaiba: Ninja Gaiden Z fejlesztője, a Spark Unlimited. A Los Angeles-i székhelyű brigád minden munkavállalója lapátra került, a készülő játékokat törölték. Szomorú!

A Spark Unlimited bezárásának hírét a NeoGAF egyik fórumozója vette észre: feltűnt neki, hogy a cég ingóságait nemrégiben árverésre bocsátották. Később a stúdió fejese, John Butrovich a Polygonnak megerősítette, hogy a csapat nincs többé, miután a fejesek úgy döntöttek, továbblépnek és más területen próbálják ki magukat. 

Craig Allen, a Spark Unlimited elnök-vezérigazgatója már a tavaly év végén lemondott és más céghez szerződött. A csapat fejlesztés alatt álló free-to-play játékát elkaszálták, hasonlóan a többi projekthez. Butrovich szerint néhány megbízó és munkavállaló továbbra is együtt dolgozik majd a jövőben, de nem a játékfejlesztés területén. 

A Spark Unlimited 2002-ben alakult, két évvel később jelent meg az első játéka, a Call of Duty: Finest Hour. Eddig jobbára olyan középszerű alkotásokat tett le az asztalra, mind a Legendary, a Lost Planet 3, vagy legutóbb a Yaiba: Ninja Gaiden Z. 

5.
5.
Szomorúnak az, de meglepőnek semmiképp sem nevezném. Nekem a Lost Planetek ilyen hajtépkedős kategória. Mindegyiket utáltam valamiért...
4.
4.
crytek
Akkor végre valami bundleba is adhatják őket.
3.
3.
zsocc-nrg
Ha hozza az előző részek színvonalát akkor nincs gond (hamarosan úgyis sort kerítek rá). Amúgy ha egy játék megjelenik pc-re is akkor azt csak és kizárólag azon tolom mert számomra pc-n adja a legteljesebb élményt, úgyhogy emiatt nem aggódom :)
2.
2.
izolee69
#1: Semmikepp ne hagyd ki, szerintem jo lett (en masodszor jatszom epp vegig).
Bar ha teheted, inkabb PC-n jatssz vele, mert a PC-s verzio nagyon szepen fut, a PS3 viszont nehol eleg gyengenek bizonyul hozza es sajna eleg zavaroan be tud szaggatni, ami egy-egy boss-harcot meg tud neheziteni. Az elso alkalommal PC-n toltam vegig, nagyon jo emlekeket hagyott bennem, ugy alltam fel mellole, hogy ez egy jo jatek volt, aztan nemreg meglattam a PS Store-ban valami potom 1500-ert. Igy megvettem oda is, masodszora mar azon kezdtem el, de sajna nem volt annyira gordulekeny es elvezetes, mint PC-n. Ettol fuggetlenul maga a jatek jo, kar kihagyni.
Sokak szerint nincs olyan jo, mint az elso resz, a masodiktol viszont sokkal jobb (en nagyon csiptem a fohos karakteret, igazi szeretheto figura.)

1.
1.
zsocc-nrg
Legendary-t anno imádtam, szerencsém hogy nem érdekeltek a kritikák és kipróbáltam :) Lost Planet 3 még várat magára de mindenképp végig kell tolnom, az első két rész nagyon jó volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...