Tizenkét multis térképpel jön az új Battlefront

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 5.
  • Hír
Link másolása
A Star Wars: Battlefront olyan helyszíneket is tartalmaz majd, amiket egyetlen filmben sem láthattunk eddig. Ilyen a vulkanikus Sullust, amit Darth Vader is megemlített a Jedi visszatérben.

Az Electronic Arts elárulta, hogy hány többjátékos térképet találunk a premierkor a Star Wars: Battlefrontban. Nos, tizenkettőt, ráadásul a fejlesztők legfrissebb blogbejegyzése szerint nem csak a filmek emlékezetes helyszíneire látogathatunk el, hanem olyan térképeket is kapunk, amikkel eddig csak említésszintjén foglalkoztak. 

Ilyen az izlandi ihletésű vulkanikus bolygó, a Sullust, ráadásul ihletgyűjtés gyanánt a DICE munkatársai ellátogattak az északi szigetre, ahol sűrűn fotóztak. Éles, fekete sziklákkal, vörös lávával, türkiz tavakkal és gomolygó fehér füsttel találkozunk itt. Emellett a stúdió felhasználhatja a LucasArts archívumát annak érdekében, hogy felépítsék a planétára jellemző birodalmi struktúrákat. A történet szerint a Sullust nyersanyagait a Halálcsillag építéséhez használják fel.

Természetesen mind a 12 térkép játszható lesz offline és online módban, előbbi esetben a botok ellen is nyomulhatunk. 

A Star Wars: Battlefront november 17-én jelenik meg, egy hónappal The Force Awakens premierje előtt PC-n, Xbox One-on és PS4-en. 

28.
28.
kopic
http://i.blogs.es/c6f6da/260415-comparativa-battlefront/650_1200.jpg
Akkor ez most fake ?
24.
24.
Stranger
#23: Hát látod. Ezek miatt jön annyi DLC... Na nem baj, a GOTY kiadásra talán ez is eljut egy értelmes játék szintjéig...
23.
23.
randall13
Édes ahogy megmagyarázzátok, hogy jó nektek a szar is :D Ha 1 pálya jönne, ti akkor is a seggetekkel vernétek a földet örömötökben.
22.
22.
Kocsis92
Letezik ám egy sw:tor is :)
21.
21.
Hát én például nem szarom le, mert kizárólag single játékokkal játszom. Starwars témában meg a Darkforces 2 óta semmi értékelhető nem jelent meg. Multi lövöldével viszont tengert lehetne feltölteni. Pláne, hogy ugyanarra a kaptafára készülnek át-skinnelve. Szóval nagyon kéne már valami jó kis SW rpg elemekkel tüzdelt lövölde. Ezért is nagy fájdalom a 1313 ( ? ) sorsa.
19.
19.
Kocsis92
#12: a 6 űr pálya egy az egyben ugyanolyan volt ( élveztem az űrcsatát szó se róla ) csak a háttérban a bolygó volt más, úgyh lényegében ugyanannyi pályával jön a két játék
18.
18.
Kocsis92
most őszintén, mire emlékeztek az előző battlefrontok egyjátékos kampányából :D ne poénkodjunk már, a multi itt a lényeg teljes mértékben, a single sztoris játékokról majd a visceral gondoskodik.. 12 pálya pedig rengetegnek számít manapság, cs-be hány pálya van? nem csak a dust2 és az office, mégis azokon tolja mindenki :D kevesebb néha több, legyen a 12 jól megcsinálva és kész :) single hiányának pedig teljes mértékben örülök
15.
15.
Aanash
Van aki ennél fog dlc-t venni van aki más játéknál..kinek mi jön be.
Én azt remélem hogy nem fogják sürgetni a megjelenést,hogy aztán úgy járjunk mint az elején a Bf 4-nél.
Inkább csúsztassák ha kell,ami nem fog bekövetkezni mert kitör a Star Wars őrület és sok suskát remél az EA.
Továbbá kérdéses az is hogy a pályák mekkorák lesznek,milyen felépítésűek,mennyire változatos jármű és fegyver felhozatallal stb..ezekről még semmit sem tudunk.
Én bizakodom:)
13.
13.
Azadojat
Star Wars rajongás ide vagy oda, majd csak akkor szedem le, ha EA Accesen elérhető lesz :) :) :)
12.
12.
PaprikaJancsi
12 pálya nem olyan rossz....., de nem is olyan jó. A lényeg viszont, hogy valami elképesztő szórakoztató legyen.
Battlefront 2: 18 pálya
6 űr pálya
Emelett a 12 kicsit csekély. Viszont lesznek coop missionok is.
10.
10.
TheNick
Biztos vagyok benne, hogy gyönyörű játék lesz, és sajnos abban is, hogy kb. egy SW-köntösben lévő Battlefield.
9.
9.
mdr88
#5: Pl. Én nem szarom le... de nem azért nem fogom megvenni, mert éppen kimarad belőle a SP mód. SW rajongó vagyok de nem teszem meg az EA-nek azt a szivességet, hogy mindenféle DLC-vel szedje ki a zsebemből a pénzt.
Mi másért adnának ki "egy ilyen kaliberű" játékot 12! pályával, ha nem azért hogy később pénzt szedjenek be minden újabb harctérért?
Szerettem az előző részeket, de ez nálam kb. a sokak által szidott Titanfall -szerintem jó kis lövölde - szintjét sem fogja megütni.
7.
7.
wolfwarrior
Még a Címére se bírok oda nézni anélkül, hogy ne akarnám felvágni az erem, olyan büszkén oda van tűzve az EA mint egy sugárzás veszélytábla a Csernobyl városka határán.
Minden mi számodra szent eladható, bemocskolható ha üzletember kezébe kerül.
6.
6.
headhunter86
#5: Azt várhatod. EA-t ismerve, itt nem lesz más csak csalódás meg DLC :D
5.
5.
Dark_Temptation
Ki nem szarja le az egyjatekos módot? Teljesen felesleges. Kapjunk egy profi módon felepitett multis élményt és ennyi. Én már tűkön ülve várom.
4.
4.
mdr88
Öröm lesz nézni amikor minden egyes új pályát, hőst, járművet, karakter skin-t...stb. 10-20 euróért tukmálnak rá az emberekre mert előbb utóbb élvezhetetlen lesz nélkülük a játék :D
Köszi én ebből kimaradok.
3.
3.
markoci555
szerintem nem csak én vagyok úgy, hogy azt gondolom egy olyan 20-30 dlc-vel majd lehet venni hozzá még...
1.
1.
Falcon
így single kampány nélkül nagyon kevés ez a 12 térkép! a bf 4-ben alapból 10 volt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...