Két újabb japán játék költözik nyugatra idén

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Az NCSoft 2012 decemberében megígérte, hogy a Blade & Soul MMO nyugatra költözik, ami nyáron végre bekövetkezik, és jön hozzánk a Tecmo Koei akciójátékának folytatása, a Samurai Warriors 4-II is.

A koreai NCSoft régóta hallgat a Blade & Soul nyugati verziójáról, pedig már lassan négy éve beígérte nekünk. Ázsia egyik legsikeresebb MMORPG-je nyáron végre nálunk is napvilágot lát PC-n. A harcművészetekre kihegyezett online szerepjátékkal rengetegen játszanak Dél-Korea szerte, hamarosan mi is megtudhatjuk, hogy mit esznek rajta.



Az alapjáték már megjelent Európában is, ám a Samurai Warriors 4-II egy ideje lógott a levegőben. A Tecmo Koei megerősítette, hogy a folytatás október 2-án landol PC-n, PS3-on, PS4-en és PS Vitán, ráadásul konzolon a cross-buy és a cross-save lehetősége is él. A játék 13 új fejezetet tartalmaz, melyek egy része kilenc korábban ismert szereplőre hegyeződik ki, míg a maradék négy karakter teljesen új lesz.


4.
4.
number361
#2: A lényegen nem változtat. Fejős tehén lesz. Továbbá bőven van annyi emberük, hogy a BnS fejlesztése is párhuzamosan mehetett volna.

Most komolyan, jövőre jönn a Division, Tree of Saviour, Lost Ark, Black Desert, Everquest, Skyforge s Mapple Story 2 csak hogy felsoroljak párat különböző stílusokból. Ezek mellett akarnak durratani nagyot?

BnS nem egy rossz játék, kipróbáltam, de ezek mellett labdába se rúg. Főleg, hogy egy elég szűkös rétegnek szánják az egészet.

Majd meglátjuk, hogy mi lesz ebből.

3.
3.
Dreadlox
Hát BnS egy próbát megér, de nem hiszem hogy favorit lesz. Ez a samurai cucc meg épp olyan fos lesz mint az új dynasty. Szar irányítás, elöző genes graf és kontenthiány.
2.
2.
Adamknight
#1: Azért nem adták ki eddig a BnS-t mert inkább a Wildstar fejlésztésével voltak elfoglalva (ami véleményem szerint nem volt éppen a legjobb döntés).
1.
1.
number361
BnS? Hány éves is az a játék? 3-4? S most akarják kiadni nyugaton? Haha, amikor jönnek olyan mmok, mint a Lost Ark s a Black Desert?

Ennek már most lehúzás szaga van. Túl sok pénzt ölt bele kedves ncsoft és most próbálja menteni a menthetőt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...