Arizona Sunshine - zombis VR-shooter

  • Írta: Shifty
  • 2015. május 21.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Arizona Sunshine egy olyan zombiapokalipszis kellős közepébe hajítja a játékost, ahol a saját szemszögünkből követhetjük végig az élőhalottak mészárlását. A játék HTC Vive-ra készül.

Alig egy év múlva minden a VR-szemüvegekről fog szólni. A játékipar új őrülete lassan nagyobb hype-ot kap, mint az évekkel ezelőtt messiásnak kikiáltott mozgásérzékelős kiegészítők.

A fejlesztők pedig időben szeretnék meglovagolni a közelgő őrületet, így a Vertigo Games és a Jaywalkers Interactive bemutatta első HTC Vive-ra fejlesztett játékukat, az Arizona Sunshine-t. A helyszín a Grand Canyon államaként ismert Arizona lesz, ahol egy zombiapokalipszis kellős közepébe csöppenünk bele.

Az irányítás a HTC Vive mozgásérzékelős kontrollerével lett megoldva, így a fegyverek kezelése, a tüzelés, az újratöltés, egyszóval minden cselekedetünk nagyon élethűnek fog tűnni. Fontos lesz, hogy ebben a zord világban csínján bánjuk a lőszerrel, életünk ugyanis akár egyetlen töltényen is múlhat.

A bejelentés mellé érkezett egy trailer, míg további infókat a steames adatlapon találtok.

6.
6.
strike19
Most még tényleg megy a verseny ,hogy kinek a technológiája legyen a mérvadó.
Majd 20 év múlva meg lehet lesznek ilyen all in one VR-szemüvegek.Ami viszi mind a HTC Vibe,Ocolus,HoloLens Stb.
5.
5.
skyzero
#4: Pc fronton még a gépigény is plusz költség.Mondjuk életképesebb ez a próbálkozás mint a 3d hd tévék voltak anno...szerintem van jövője.
4.
4.
Maga a VR technológia nem új keletű dolog, egyszer már csúfosan megbukott. Azóta bár fejlődött, de a lényeg maradt az ami volt. Ugyanúgy, mint a Kinekt esetében, kellő marketinggel bármilyen ( már elnézést kérek, de ) sz@rt le lehet nyomni az emberek torkán... Sokan birka módon fel fognak ülni a "hype train"-re. A problémát viszont abban látom, hogy mindenki saját platformot fejleszt és már így is túl drága a játékok fejlesztése, nem lesz energiája a stúdióknak minden platformot támogatni.
Ha szerencsénk lesz, akkor egy marad, a többi bukik ( persze ehhez az is kell, hogy minden platformon kapjon kellő támogatást, márpedig a sony és az ms biztos mindent megtesz, hogy ott tegyen keresztbe a többieknek ahol csak tud ). Na és akkor az árról nem is beszéltünk... Egy konzol / PC ára ?! Az egyszerűen túl sok. Nyilván lesznek akik megengedhetik maguknak, de egyszerűen én ennyit nem fogok fizetni érte még akkor sem, ha speciel megtehetném!

Maga az élmény egyébként nagyon jó és iszonyatosan meg tudja dobni bármilyen belső nézetes játék élmény-faktorát ( szimulátor, FPS, RPG... mindegy ). Alapvetően ez egy pozitív dolog lenne, csak attól tartok, hogy nagyon sok benne a bukta faktor. :/
3.
3.
szenye
Ráadásul kezdődik az mint a konzoloknál? Ezt erre fejlesztik, azt meg amarra. Ha játszani akarsz, akkor vegyél HTC-t is meg Oculust is. Na meg persze Morpheust ha PS4-en is akarsz valamit. Félreteszek fél milliót csak erre. Aztán legyen a támogatottsága olyan mint a kinecteké meg a PS3-as "fagyijáé", és persze ne feledkezzünk meg a 3D-ről sem... Pedig mind használható lett volna csak kreativitás kellett volna! Ehelyett 99%-ban gagyi, értelmetlen hülyeségeket fejlesztettek rájuk.
2.
2.
crytek
Annyi az egész ,hogy jobb beleélést biztosít mivel szó szerint te lennél a játékban.
Engem ez totál hidegen hagy.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...