Először mozog a WRC 5

  • Írta: fojesz
  • 2015. május 22.
  • Videó
Link másolása
Megkaptuk a WRC 5 első gameplay jeleneteit, igaz, csak pár másodperces snittek formájában, amiket a játék fejlesztői naplójában rejtettek el. Ezen kívül két screenshotot is tudunk mutatni az anyagról.

Őrület, mennyire el vannak kényeztetve a ralirajongók: nem elég, hogy minden korábbinál rali-orientáltabban tér vissza a DiRT-sorozat, Sebastien Loeb is megkapja a maga játékát, és a szokásos WRC-epizód sem marad el.


Ez utóbbira  persze lehet, hogy csak legyintetek, ám az mindenképpen érdekes fejlemény vele kapcsolatban, hogy miután a Milestone elhajtott saját játékot csinálni, a WRC-t a francia Kylotonn Games vette át, akik PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra és Vitára készítik el az ősszel megjelenő címet. Az ő munkájukból láthattok itt most némi ízelítőt.


3.
3.
dzsiádzsó
Bejön hangulata, évek óta mellőzöm a cuccot, tehát ebben a témakörben bármi, ami visszahozza a Dirt1-es élményeket várós, ez meg lehet olyan lesz.
1.
1.
Mi?? o.O

Én ezt akkor nagyon benéztem, azt hittem a WRC-t a Sebastien Loeb Rally Evo fogja folytatni, erre itt a WRC 5, amit már a Kylotonn Games készít. És ez is ősszel jön...kicsit lemaradtam :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...