Devil May Cry 4: SE - a végzet asszonyai

Link másolása
Új trailer érkezett a Devil May Cry 4: Special Editionből, melyben ezúttal Lady és Trish kapják a főszerepet. A két hölgy játszható lesz az új kiadásban, a friss trailerben pedig harc közben is megnézhetjük őket.

Mint tudjuk, a DmC után a Devil May Cry 4 is kap egy felújított, csúnya szóval nextgenesített változatot. A játék napra pontosan egy hónap múlva jelenik meg, most pedig egy új játékmenet videó érkezett belőle.

Az ígéretek szerint a játék nem csak egy szimpla felújítás lesz, hanem új játékmódokat és karaktereket is kapunk. A Vergil's Game nevű játékmódban például Lady és Trish bőrébe is belebújhatunk majd: róluk szól az új trailer is, melyben röviden bemutatják őket, ha nem emlékeznénk rájuk. Az előrendelők egyébként bónusz skineket is kapnak a két szereplőhöz.


Devil May Cry 4: Special Edition június 23-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Az új kiadás nyomott áron, mindössze 24,99 euróért szerezhető be.

3.
3.
CreelienDareigeo
Nem tudom ki hogy van vele, de Vergil/Lady/Trish végigjátszás jobban foglalkoztat engem, mint végigpörgetni megint Nero és Dante karakterével.
2.
2.
Gora
Engem speciel csak Vergil érdekelne.
1.
1.
DON GONDOCS
Vajon mennyien fogják használni az új karaktereket?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...