Battlefield 4 - holnap jön a tavaszi frissítés

  • Írta: Shifty
  • 2015. május 25.
  • Érdekesség
Link másolása
A DICE tájékoztatása szerint holnaptól lesz elérhető a Battlefield 4 tavaszi frissítése. Az új, minden platformra egyszerre érkező csomagban egy új játékmódot és öt vadonatúj fegyvert találunk majd.

A DICE tegnap erősítette meg, hogy holnap minden platformon bemutatkozik a Battlefield 4 tavaszi frissítése. A csomag öt új fegyvert és egy új team deathmatch játékmódot, a Gun Mastert fogja tartalmazni.

Ugyan a csapat nem erősítette meg, pontosan milyen új csúzlikat kapunk, de az már biztos, hogy lesznek köztük új karabélyok, egy PDW és egy LMG is. Ami a játékmódot illeti, az ismerős lesz majd azoknak, akik nyüstölték a Battlefield 3: Close Quarterst. Ebben a csapatalapú deathmatch módban nem a játékosok választják majd ki a saját fegyvereiket, ehelyett ahogy gyűjtik a frageket, úgy tehetnek szert újabb és újabb mordályokra egy előre összeállított felhozatalból.

25.
25.
mestermagyar
#23: Nem, csak nem vagyok, és nincs is kedvem wikipedia lenni. Xd
24.
24.
Hondacrf
#20: Erre csak azt tudom reagálni, hogy a Battlefield sohasem volt szimulátor, nem tudom az emberek miért hitték/hiszik azt. Egy arcade, mint a Call of Duty.
23.
23.
Hondacrf
#8: #8 Már ne is haragudj, viszont a te kommented, inkábbb szánalmas, mintsem nevetséges. Kezdjük ott, hogy 9.000Ft-ért már meglehet rendelni neten a Bf4 prémium kiadást, ami tartalmazza az alapjátékot és mind az 5-6 kiegészítőt. Gondjaid vannak a matekkal? Még mindig nem értem, hogy jött ki neked az a 15.000 forint.
22.
22.
mestermagyar
#20: Én akármennyire is odavagyok a szimulátorért, 2 perc alatt szétuntam, pedig azthittem jól elleszek egy red orchestra 2 után. :/
21.
21.
maros1977
Pontosan 6.40 font a normál játék és 12font a dlc-ket! !
20.
20.
anarchoid
en nagy BF fan vagyok...voltam amiota 1x kiprobaltam az ARMA3-at..azota a szememben a BF is csak egy COD klon...
19.
19.
mestermagyar
#18: Sokan csinálják, és még csak nem is 50-60 dolcsi egy játék.
18.
18.
Suciu lazar
#17: pofátlanság, de ez így gazdaságos a fejlesztők számára. Nem véletlenül nem csinálja már senki egy ideje.
17.
17.
mestermagyar
#14: Nincs, és amíg nem moddolható, addig nem is lesz elég az alapjáték annyi tartalommal, hogy aztán mod-pótlék DLC-ket kapjunk. Milyen pofátlanság már kivenni egy játéksorozatból ezt a funkciót, és cserébe még jól kiszívni a vásárlókból a pénzt?
14.
14.
Suciu lazar
#8: szerintem bőven elég tartalom van az alap bf4-ben (dlc-k nélkül) ahhoz hogy teljes értékű játéknak lehessen nevezni. Pl. egy akármilyen codban-amit még senki sem kritizált a tartalma miatt-fele annyi fegyver, attachment sincs, nincsenek járművek és pályából is csak 1-2vel van több, úgy hogy csak a legnagyobb jóindulattal lehet negyedakkorának nevezni őket, mint egy bf4-es pályát. Igaz, a hardline tartalom szempontjából elég gyenge, de a SW: Battlefront már ígéretesebb egy fokkal.

Btw a következő battlefield "modern military shooter" lesz, ami gondolom azt jelenti, hogy nem bc3.
13.
13.
PaulMarloW
végre már rég óta várom
10.
10.
anonymus26
van aki még tolja ezt a hulladékot LOL
8.
8.
mestermagyar
#6: Hadd ne fakadjak ki röhögésben.

Nem bírom ROFL.

A sttar warc kvarcórákatt hol ttudom megkapni?

Bocsánat, ez a hsz feldobott. Kezdjük ott hogy 8000ft az alapjáték. De ez nem a teljes játék, úgyhogy már alapból számíts hozzá minden dlc-t amivel olyan 15ezernél áll meg. Na ez a teljes játék. És hogy ez jó ár/érték? Hát én ezt annyi más tartalmasabb, és egyszerre több élvezetes játékra tudnám elkölteni, hogy a 20 ujjamon nem tudom megszámolni.
A hardline nagy dobás volt, de senki nem kapta el, a prémiumot 20+-ért meg nem tudom ki veszi meg. A star warcról nem tudod milyen, sem a bf5-ről. De az nem is bf5 lesz, isten áldja a DICE-ot, hanem bad company 3 ha jól tudom.
7.
7.
Suciu lazar
an94, grozo1, grozo4, mare's leg, l86a2 és legalább 2 hónapja tudjuk xd
6.
6.
Falcon
playstationon4-en hibátlan napi rendszerességgel használom és nincs panasz a legjobb ár-érték arányú játék jelenleg! a store-on 8000 ezerért meg lehet venni
az a játék példaértékű.... a cod ghosts az összes dlc-vel még midig 30 ezer ..ezért soha többet nem veszek cod-okat inkább várom az EA játékokat
és minden évben van nagy dobásuk hardline prémium ,star warc battlefront prémium ,uttána bf5 prémium
5.
5.
mestermagyar
4.
4.
YuriLexandro
Ha nem is csalókkal van tele, de hardcore élettelen vérpistékékkel... Akiknek ez a való élet és úgy nyomják a BF4-et mint mi kiskorunkban a tetrist...
Akik miatt nem lehet egybefüggően 5 percet játszani :D
3.
3.
Dark_Temptation
2.
2.
DON GONDOCS
Ideje leporolnom a bf4 lemezem :)
1.
1.
Trapyd
Csalókat kiírtották már? Még nem? Mert akkor semmit sem ér.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...