Lords of the Fallen - júniusban jelenik meg a GOTY

  • Írta: Shifty
  • 2015. május 25.
  • Érdekesség
Link másolása
A City Interactive és a Deck 13 hivatalosan is megerősítette, hogy a jövő hónapban, vagyis júniusban bemutatkozik a hamarosan folytatással is jelentkező Lords of the Fallen Game of the Year kiadása.

A City Interactive tájékoztatása szerint június 26-án kerül boltokba a Lords of the Fallen Game of the Year Edition. A csomag az ilyenkor szokásos alapjátékon túl az eddig megjelent DLC-ket, kiegészítőket is tartalmazni fogja, köztük olyanokkal, mint a Demonic Weapons és a Lionheart csomagok vagy az Ancient Labyrinth DLC.

A folytatás is úton van már, talán az idei E3-on már többet is megtudunk majd róla.

12.
12.
Eddie Krueger
#11: PC-m van, szóval azt preferálom :-) Egyébként van egy olyan halvány emlékem, miszerint a Denuvo-t is feltörték már, mittomén, fél éve, szóval ennyit a DRM-ekbe ölt pénzről...
11.
11.
izolee69
#10: Na igen, ezt hallottam, hogy a PC-s vedelmet kicsit sikerult elcseszni (viszont cserebe ha jol tudom, meg ma sincs hozza mukodo crack :-)
Konzolon nincs ilyen jellegu performance problema es rohadt jol is nez ki (par embertol hallottam azt a jopofa jelzot, hogy a LoTF az igenyes DS :-)

Jo persze ez sovany vigasz, ha a PC-t preferalod...

10.
10.
Eddie Krueger
Mindig is szemeztem ezzel a cuccal, de ez is Denuvo-t használ, amitől viszont a hányinger kerülget. Eddig volt a DRM, most már van a DRM-et védő DRM Anti-tamper, ami ráadásul folyamatosan ott pezseg a háttérben, hátha sikerül játszhatatlanná lassítani a játékot. Várom már a DRM Anti-tamper Defendert, meg a DRM Anti-tamper Defender Protectort, aminél már egy BSÁ-s embert küldenek házhoz, hogy árgus szemekkel nézze, mit csinálsz. Kösz, de kösz nem.
9.
9.
izolee69
#8: Szerintem ne csak a pontszamok alapjan donts... ossze nem lehet hasonlitani pl. egy Risen-nel. Szereny velemenyem szerint, ha ez 73%-ot kapott, akkor a Risen2 50-et sem erdemel.
En nagyon jol szorakoztam vele es meg fogok is, mert eldontottem, hogy meger 2-3 vegigjatszast, hogy meg legyen a platina trofea a PS-en, es meg hianyzik par darab hozza. Nem egy Demon's Souls (bar sokaknak ez inkabb elony, mint hatrany), de ami a harcrendszert es a kidolgozottsagot illeti, ude szinfoltja volt a tavalyi evnek.
8.
8.
Képek és videók alapján nekem is nagyon szimpatikus volt, aztán amikor fel akartam tenni kívánságlistára Steam-en akkor picit elriasztott a 60% népszerűségi arány, a "vegyes" fogadtatás, na meg metacriticen is a PC-s kapta a legjobb arányt: 73% ... Demo persze nuku... :(

Az meg hab a tortán, hogy most csalódtam nagyot a Risen 2-ben ( 77% , pedig az első nagyon-nagyon jó !!! ), szóval ha annál is rosszabb a LotF, akkor nagyon nagy baj van... :(
7.
7.
arcadia
#2 nehéz az te is tudod;) viszont tényleg sok a bénabéla.. Nem is feltétlenül bénaság inkább türelmetlenség. Párszor vért hugyoztam egy egy bossnál ami mind a három részre igaz:) nálam a demons a csúcs new game+++ de bármikor jóízűen veszem elő.
6.
6.
tupaccc
3. Ok, teszek egy probat vele :-) De mar akkor megvarom a goty-t, kevesebb, mint 1honap :-)
5.
5.
crytek
#4: A City csak a kiadó....
4.
4.
TheAxySnaker
Citys játék GOTY lett fejlödtek...
nem véletlen ment FreddyD nyugdíjba.
3.
3.
PaprikaJancsi
#1: Mindenképpen vedd meg, mert egy nagyon jó kis játék :)
1.
1.
tupaccc
Kövezzetek meg, de vidik alapján nekem eddig nagyon szimpinek tűnik. Ráadásul tesztek során mindenhol azt olvastam, hogy jó, csak kár hogy nem olyan nehéz, mint a Dark Souls. Én ebben a stílusban teljesen új vagyok, csak most kezdem megkedvelni az ilyen típusú játékok, szóval nekem elsőként tökéletes választás lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...