Keressük Magyarország fiatal Excel guruját! (x)

Link másolása
Mutasd meg, mit tudsz a legnépszerűbb Office termékből, vidd el az értékes nyereményeket és akár Te is képviselheted majd Magyarországot az augusztusi texasi világbajnokságon!

A Training360 oktatóközpont a Microsoft Magyarország támogatásával Excel bajnokságot szervez június 11-én a 18-22 éves iskolai jogviszonnyal és magyar állampolgársággal rendelkező diákok és hallgatók számára.


Ha úgy érzed, Te is ott vagy a legjobb „excelesek” között, ne habozz, jelentkezz a versenyre! A legjobbakat értékes nyereményekkel jutalmazzuk. Magyarországon az elsők között szerezheted meg Microsoft Office Specialist (MOS) minősítést, a verseny győztese pedig részt vehet a nyárvégi, Dallasban megrendezésre kerülő MOS világbajnokságon.

A hazai Office bajnokságra nevezési illetve részvételi díj nincs. Regisztrálj a Training360 weboldalán legkésőbb június 9-én éjfélig, az online vizsga június 11-én lesz. A bajnokságon a Microsoft Excel 2010 vagy 2013 verzióban indulhatsz. A versenyen való induláshoz Windows 7 vagy frissebb és az Excel általános ismeretével kell rendelkezned. Mivel a hazai verseny a világbajnokság előválogatója, a verseny feladatait angol nyelven készítettük el, ezért nem árt, ha „excelül” és angolul is egyaránt jól tudsz.

További információk és jelentkezés: http://www.training360.com/office-championship/

A felkészüléshez a Training360 ingyenes hozzáférést biztosít neked online, videós Excel tananyagaihoz is. Ha nincs jogtiszta Office-od, az Office 365 diákok számára most ingyenes! Csak egy regisztráció, majd néhány kattintás és már el is kezdheted használni:

http://www.microsoft.com/hun/diakoffice/

(A Training360 megbízásából készült anyag.)

22.
22.
bema695
Ez elég gusztustalan lehet :D
21.
21.
Randy Marsh
#6: Létezik CNC verseny is.
20.
20.
Raam989
Lehetett volna a verseny címe MLO. Major League Office. :D
17.
17.
kopic
16.
16.
Azadojat
#8: A jó Solver... Sokszor hasznát vettem, megérte azt a pár izzasztó órát amit a fősulin erre áldoztunk :) És akkor ez még csak nem is a legbonyolultabb dolog amit ki lehet hozni az Excelből.
15.
15.
randall13
#14: Van C++ és java verseny is..........
14.
14.
Dreadlox
#8: Én tudom, hogy lehet vele elég jó script-eket írni, meg egy kép programnak excel alapú kalkulációi vannak, de a bajnokság nekem kicsit furán hangzik, a tehetségkutató inkább lenne helytálló. Aki megír az excelhez egy komplex képletet az szerintem nem egy "meccs" alatt fogja megoldani, hanem elötte hónapokkal elkezd írni hozzá. Ez kb olyan mintha C++ vagy java verseny lenne.
13.
13.
Gamelord
Internetes szabadúszó munkák ezreihez kell Excel tudás, vannak Excel specialist emberkék akik rohadt sokat megtudnak keresni. Egy ilyen Microsoft Office Specialist minősítés valószínűleg nagyon hasznos tud lenni, de nyugodtan nézzétek le ;)
9.
9.
NoRush
Hú de kemények vagytok ti itt. Szóval szerintetek ez egy tök hülyeség, mert annyira könnyű. Menjetek el akkor! Olyan feladatokat kaptok majd, hogy kiég tőle az agyatok. Utána gyertek vissza ide kommentelni.
8.
8.
randall13
#2: Hát te sem jutottál tovább két oszlop szummázásánál.
Solver tudod mi? Vagy nyomj Alt+F11-et és csodálkozz mikre képes az Excel.
7.
7.
kingpeachy
Vajon a győzelemhez kell a több mint 300 függvény ismerete? :D
6.
6.
medson
#5: Én tudom hogy nem egyszerű dolog az Excel, de valahogy furán jön le nekem egy kicsit, akkor legyen már CNC verseny is :D
5.
5.
Stranger
Úgy látom itt van aki nem tudja mi mindent lehet Excellel csinálni...
4.
4.
markoci555
#2: Azt sem merném bevállalni, de egy jegyzettömb témában azt hiszem jelentkeznék.
2.
2.
Dreadlox
wát? és mikor lesz ms paint bajnokság?
1.
1.
medson
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...