Project CARS - bajban a Wii U-s verzió

  • Írta: fojesz
  • 2015. május 26.
  • Gyászhír
Link másolása
A Slightly Mad Studios fejese szerint még mindig gondok vannak a Project CARS Wii U-s változatával, és egyre valószínűbb, hogy megvárják a játékkal a Nintendo következő konzolját.

Habár a Project CARS már megjelent PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, a Wii U-s változatot továbbra sem akarja mutogatni a Slightly Mad Studios, és úgy tűnik, nem véletlenül: egyre valószínűbb, hogy ebből a változatból nem lesz semmi.

A csapat fejese, Ian Bell azt írta a játék fórumán, hogy körülbelül 23 fps-t tudnak elérni a konzolon, és azt is természetesen 720p-s felbontás mellett. Hogy mindezt milyen áldozatok árán sikerült összehozni, az nem derült ki, de Bell szerint ennél több már egyszerűen nincs a gépben: ha stabil és viszonylag folyamatos játékélményt szeretnének, ahhoz alaposan le kell butítaniuk a játékot, ami - nem mellesleg - elképesztően sok munka.

Bell azt is hozzátette, kényelmesebb opciónak tűnik a számukra, ha megvárják a Nintendo következő konzolját, amiről a reményei szerint már a következő E3-on kiderülhet ez-az. (Tegyük mindjárt hozzá, ezt a Nintendo nem így gondolja.)

10.
10.
Norbiii
Veszteség, hogy nem jön, de talán a Wii U tulajok, beleértve magamat is, biztosan túléljük majd. Nem azért vettem Wii U-t, hogy ilyenekkel játsszak (bár ilyen játékok is kellenek) hanem azért, hogy toljam a Mario Kart-ot, Donkey-t, és a sok jó remek címet. Sosem értette, hogy egyesek, miért akarják, hogy az N olyan legyen, mint a Sony, vagy az MS! Ne legyen! Akinek nem tetszik a Wii U természetesen nem kötelező megvennie, van még másik két konzolgyártó is. :)
9.
9.
aordog
Nem akarom védeni a WiiU-t és jelen helyzetben valóban, akinek csak ez van a lakásban és szeretne a mostani címekkel is nyomulni mindenképpen kell egy másik platform, ami lehet Box,PC, vagy PS4.
Viszont az is tény, hogy rengeteg háztartásban még 360 van, illetve PS3. Jomagam is most az utobbin a kimaradt címeket tolom...
Mindenki tudja (persze csak az, aki akarja) hogy a WiiU többet tud nyujtani, mint a 360 és PS3. És most nem a gamepadra gondoltam...grafikailag többet kilehetne hozni és vannak játékok, amiken ez látszik is....persze jelenleg ez jobban az átiratokon mutatkozik meg jobban.(AC4, Batman,ME3,Rayman)
Az hogy sajnos ez a Project nem fért bele, nem azt jelenti, hogy a nintendo-nak egyböl konzolt kellene cserélni.PS3-ra például a mai szemmel is vannak csodás játékok és gyengébb, mint a WiiU.
Vannak nagyszerû játékok a WiiU-ra és az idén jön egy pár exlusive cím.
Szomorú, hogy ez nem jön....de én sem igérgetek a fiamnak olyat, ami nem birok megvalósítani. Én már az elején mondtam, hogy ez nem jön. De amikor, írtátok, hogy a WiiU változatrol még nincs hír, akkor ezt miért nem mondták el? Ez mondjuk undorító húzás volt a részükrôl!
7.
7.
aordog
Akkor marad a Zelda...számomra nem gond.Ott van a Most Wanted WiiU-ra...
Ez is lehetett volna lagalább olyan!
5.
5.
zozo76hun
Nem birja mar, gyenge a gep mint a harmat. Egy mario meg elugral rajta ugy-ahogy, de ennyi. Az egyebkent nem is rossz ZombieU is alacsony felbontasu texturakkal futott, nem veletlenul.
4.
4.
Thor Vath
Hamar feladták, még ki kehetett volna hozni belőle egy Project Mariokartot :D
3.
3.
mestermagyar
Nintendó a nintendós játékoké.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...