Trailert kapott a Battlefield: Hardline első DLC-je

  • Írta: Shifty
  • 2015. május 26.
  • Érdekesség
Link másolása
Megérkezett a Battlefield: Hardline első kiegészítésének, a Criminal Activity-nek az első kedvcsinálója. A júniusra datált DLC négy új multis térképet és egy rakás érdekes kütyüt tartalmaz majd.

A DLC négy új multis térképet tartalmaz - név szerint a Backwoodsot, a Code Blue-t, a The Beatet és a Black Fridayt. Két új jármű, két speciális lőszertípus, egy kütyü, három fegyver, egy nailgun battlepickup, valamint a Bounty Hunter játékmód szintén a felhozatal részét képezi. Ezen kívül hat új karaktermaszkot kapunk, melyek közül kettő állatmaszk, négyet pedig a rendőrség használhat.


A csomag valamikor júniusban fog megjelenni. Aki rendelkezik Premium előfizetéssel, az ingyen kapja majd meg a pakkot, míg mindenki más kéthetes késéssel juthat hozzá a kiegészítéshez, ami természetesen nekik már pénzbe fog kerülni.

4.
4.
Dkajari
Most, hogy a Bf4 végre játszható nem látom értelmét ennek a játéknak. A netcode szarabb benne + nincs tank és jet. Ha legalább jobb lenne a netcode akkor lenne egy minimális értelme pénzt adni érte. példa: https://www.youtube.com/watch?v=Og3JNo5WotE
3.
3.
PaprikaJancsi
Azt hittem, hogy ezt a játékot, már el is felejtették.
2.
2.
mestermagyar
50 dolcsit kidobott valaki az ablakon, hogy majd kapja a DLC-ket? Rosszabb mint az early access.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...