CoD: Advanced Warfare - íme, a Supremacy DLC

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 27.
  • Letöltés
Link másolása
Négy új multis térképpel landol a jövő héten Xbox platformokon a Call of Duty: Advanced Warfare harmadik DLC-je, a Supremacy. Kapunk új Exo Zombis porciót is, melyben főszereplőinkhez Bruce Campbell is csatlakozik.

Az Activision még több részletet árult el a Call of Duty: Advanced Warfare jövő héten érkező Supremacy DLC-jéről, amely négy új multis térképpel bővíti a játék felhozatalát.

A közepes méretű Parliament térképet London belvárosáról mintázták, ahol a Temze partján folyik a vérontás. Ahogy már a névből is sejthető, a Kreml az orosz elnöki palotát ülteti a játékba, és az azt körülölelő Vörös teret. A coloradói vadonba látogatunk a Compound térképen, amely egy kis, szimmetrikus helyszín, míg a Skyrise-ban egy görög felhőkarcoló tetején zajlik a csata.

A kiegészítőben folytatódik az Exo Zombies néven futó kooperatív móka, patinás társaságunkhoz immáron az Evil Deadből ismerős Bruce Campbell is csatlakozni fog.

A Supremacy DLC június 2-án érkezik Xbox Live-ra 14,99 dolláros áron, majd az Xbox-exkluzív időszak lejárta után PC-re, PS3-ra és PS4-re is megjelenik.

7.
7.
Hondacrf
#6: Szerintem PC-re érti, mert TDM, Domination játékmódokon kívül más meccsekre 7 ember nem jön össze.
6.
6.
Spectrum
#5: Melyik platformon? Mert PS4-en elég jól áll, rengetegen játszanak vele.
5.
5.
Gamer70
Ez a játék halott,már alig van játékos a multiban!
4.
4.
Hondacrf
Kicsit átalakították az MW2-es Highrise-t, aztán majd elválik, hogy mi sül ki belőle.

Off: Csak a Steamen lehet megvásárolni a Season Pass-t? Nincs más magyar oldal?
3.
3.
vanpear
Valami hiányzik ebből a játékból. Hamar megunja az ember. A zombis pályákon kell taktikázni, de nem a régi módon, ami jó is, de néha visszasírom a BO II origins-t.
1.
1.
atesz89
A skyrise egy mw2 pálya ha jól látom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...