Csúszik a PS3-as és X360-as Mortal Kombat X?

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 27.
  • Pletyka
Link másolása
Több kiskereskedő is úgy tudja, hogy mégsem jelenik meg nyáron a Mortal Kombat X PS3-as és Xbox 360-as verziója. A GameStop már tájékoztatta a vevőit a késésről, de a Warner Bros. egyelőre hallgat.

Minden jel szerint újra csúszni fog a Mortal Kombat X előző generációs változatainak megjelenése. Mint ismert, a portokat nyárra vártuk, ám az Amazon és a GameStop áruházak már 2015. december 31-re ígérik az Xbox 360-as és PS3-as verziót. Megijedni nem kell, ez csupán hozzávetőleges dátum, a játék vélhetőleg nem az év utolsó napján érkezik, de a vártnál tutira később landol majd a boltok polcain.

A Kotaku információi szerint a GameStop már tájékoztatta az előrendelőket a késésről, ám a játék kiadója még nem kommentálta a híreket. A régi konzolokra érkező változatokat a High Voltage Software készíti, amely a hibáktól hemzsegő PC-s verzióért is felelt. Ennek tudatában nem lepődünk meg azon, hogy tovább kell várunk a PS3-as és Xbox 360-as portokra.

Tippünk szerint ősznél korábban ne várjunk rájuk.

19.
19.
Yagami Light2626
Én is Április óta várom. De mérges vagyok most!
18.
18.
Yagami Light2626
Én is Április óta várom. De mérges vagyok mos!
17.
17.
hwsx001
Hát ez nagyon jó
Már Április óta várom hogy jelenjen meg PS3-ra és örültem hogy már csak pár nap és megvehettem ehelyett nem késik December 31-re nagyon jó minek mondanak olyat ami nem úgy lesz
16.
16.
Blueberry
Na tessék!!!anno a dying light-ot is last gen-re akartam venni :(
15.
15.
NECROSMOKE
Tôlem aztán csúszhat. Úgy is 2 év múlva fogom megvenni, amikor majd szarért-húgyért odaadják csak vidd el.
14.
14.
DarkLord
#6: Kemuri milyen nagyra van magával, hogy neki meg van pc-re , érted? :D
13.
13.
Bisco
Xbox 360 10 éves a ps3 meg 9. Várható volt, a ps2-re sem nagyon jött már új cím 2011-ben.
12.
12.
strike19
#10: Én is ugyan ebben a cipőbe járok.
11.
11.
KeXxX
Kár, hogy ilyen hamar temetik ezt a konzolgenerációt. Gyakorlatilag ezen nőttem fel és az azelőttin.
10.
10.
NorbiGO
Fasza... elkezdhetek gyűjteni PS4-re. Pedig bíztam benne, hogy meg tudják időben oldani a portot. Sírok.
9.
9.
McDuff
Ki gondolta volna -,- már kb 3 héttel ezelőtt - hogy bejelentette az Ubisoft és az EA hogy kihátrál az xbox360 és ps 3 mögül - elkönyveltem hogy idén én már nem fogok szeretett xbox 360-omon MKX-el játszani, nyáron biztos nem. Azon se lepődnék meg ha elkaszálnák mint anno a Dying Lightot és leírnák járulékos veszteségnek.
8.
8.
dcba
Sztem azert csuszik, mert ez a HVS egy tehetsegtelen baromokbol allo banda, akiknek meg mindig a PC-s verzioval kell dolgozniuk es igy nem tudjak csinalni a last gen verziot. Nekem megvan PC-n, de ha mar beigertek, akkor a minimum lenne, h a Netherealms elveszi es megcsinalja, vagy a WB csoportositana egy kicsit, vagy kirugna ezt a feleszuekbol allo HVS-t es gyorsan felberelne vkit aki tud is portolni es legfeljebb leirna vesztesegnek, rosszabb esetben elkaszalnak es vhogy karpotolnak az erintetteket, de amit most csinalnak az a hozzaertes netovabbja. Amugy PC-n is a Colonial Marines ota nem lattam ekkora botrnyat.
7.
7.
strike19
#6: Jól van.De nekünk meg 2 évvel előbb megvolt a GTA V.
Na mindegy nem akarok itt flame war-t ugy hogy most hagyjuk inkább abba.
6.
6.
PaulMarloW
csúszon nyugodtan nekem Pc-re meg van
5.
5.
strike19
#3: A mobil változatnak semmi köze a nagy gépes verzióhoz.
4.
4.
strike19
Én ezt a játékot már nagyon várom.Nem akarok még PS4-et venni.A legtöbb barátomnak még mindig 3-mas konzolja van.Én szeretek velük játékokat cserélgetni,kölcsön adni egymásnak.
Szerintem szándékosan tolják.Szerintem meg se fog jelenni.Pedig már ma reggel is az volt első gondolataim között de jó már csak 20 nap és Mortal Kombat X játszhatok.
Neather Realms ez nagy fekete pont.Tudom ,hogy a HV-nek oda adták de most hogy kiadták a új gen-re már igazán vissza vehetnék a projectet.
3.
3.
Kazuya
Szerintem nem is lesz......
Most komolyan mobilokra sikerült lebutítani, de last-genre már nem?
2.
2.
roli33
Akkor mostmár csak a Komplete Edition jöjjön. Hátha azért csúszik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...