Középkori parkourozás a Downwardban

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 27.
  • Bejelentés
Link másolása
A Paracal Games Studio bemutatta a Downwardot, egy belső nézetben játszódó kalandjátékot, melyben közel-keleti környezetben parkourozhatunk. A nyitott világú cím a tervek szerint 2016 végén érkezik PC-re.

A Downward a középkorban játszódik a Jelenések Könyve eseményei után. Főhősünk egy titokzatos vándor, aki zarándokútra indul a Közel-Keleten. Útközben a múlt civilizációinak ősi romjait keresi fel, ahol az Apokalipszisre utaló ereklyék után kutat. 


Az Unreal Engine 4-gyel hajtott belső nézetes kalandjátékot a Paracal Game Studio rakja össze, a játékmenet a parkourozásra épül, és a környezet tanulmányozása kulcsfontosságú, hiszen számos fizikai fejtörőt kell abszolválnunk. A romok között parkour-mozdulatokkal navigálhatunk, minden ügyességünket latba kell vennünk ahhoz, hogy megtaláljuk az ereklyéket. 


A fejlesztők teljesen nyitott világot ígérnek, s akár 10 órát is felölelhet a fő küldetésszál felgöngyölítése. Az alkotás 2016 telén érkezhet PC-re, Macre és Linuxra - ezekre összpontosít most a csapat, de később a konzolos változatok is szóba jöhetnek. 

8.
8.
exonic
Elég komolynak néz ki , várós.
Egyébként a Föld nevű bolygón játszódik? mert a háttérben az biztos nem a Hold.
7.
7.
Razielhu
0:46nál mi az a sok bolygó a háttérben? Biztos h történelmi lesz ez? :D
6.
6.
Chrysh
Emlékszem, amikor az AC III érkezésekor kíváncsi voltam, hogy miként oldják meg az erdőben parkourozást és fára mászást, de azért az eléggé illúzióromboló volt, hogy Connor echte ugyanúgy mászik fára, mint bármely más házra. Kíváncsi vagyok én is, hogy a parkour itt miben lesz jobb az ACtől vagy a Mirror's Edgetől
4.
4.
Yanez
Na végre egy olyan parkour, ahol változatosak a helyszínek, és úgy néz ki a kihívások sem annyira monotonok, mint a Mirrors Edge-ben! Várós!
3.
3.
giga321
Mirror's Edge + ez. Végre lesznek jó kis parkour játékok. De azért valami sztori is kellene. Amúgy várom.
2.
2.
Necreon
Nagyon jónak néz ki, ilyen kreatív címekre van szüksége a játékiparnak!
1.
1.
zsocc-nrg
De komoly! :O Ez nekem must-have kategória.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...