Címet kapott az újgenerációs Darksiders II

  • Írta: Shifty
  • 2015. május 28.
  • Érdekesség
Link másolása
Még tavaly februárban jelentette be a Nordic Games, hogy definitív kiadást kap a Vigil Games fejlesztette Darksiders második felvonása. Tegnap frissült a játék amazonos adatlapja, így most már tudjuk a játék címét is.

Év elején jelentettük, hogy a THQ csődje után a Nordic Gameshez került Darksiders-sorozat második része PlayStation 4-exkluzív újgenerációs kiadást fog kapni. Habár az elmúlt hónapokban ennél többet nem volt hajlandó megosztani a kiadó, tegnap viszont ismét frissült a játék amazonos oldala, így most már legalább tudjuk, hogy a HD-kiadás a találó Darksiders 2: Deathinitive Edition címet kapta.

A Darksiders 2 eredetileg 2012-ben jelent meg, PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, a játékban pedig az Apokalipszis négy lovasának egyikét, Halált irányíthattuk, így talán találónak is nevezhetjük a PS4-es változat névválasztását.

9.
9.
Raizen25
Unom már az "unom már az újra kiadásokat "- kommenteket , énse örülök neki , énis a zsíros új ex.címeknek örülnék de attól,h rinyálunk ez még sajnos így marad....1-2 címnek még mondjuk örülök is pl FFX,X-2 ,DMC
Én bízok benne,h az E3 on majd mutatnak sok újdonságot , de a rinyától semmi nem fog változni
8.
8.
NECROSMOKE
Nekem az 1 most is ott van a polcon. Meg a foliat sem vettem le, vagyis ki sincs bontva, mert amikor megrendeltem, az AMAZONON standard verzio volt, es nekem meg is Essentials verziot kuldtek. Es tudom, hogy egy es ugyanaz a jatek ,de en platinum es Essentials verziot nem tturok meg a gyujtemenyemben. Kidobott penz volt :( Legkozelebb a tuzben fogja vegezni.
7.
7.
shatana
Nem a ps4-el kéne törődniük hanem kijavítani az átkozott pc-s verziót milyen már hogy 60fps-mellet szaggat a játék
6.
6.
dcba
#5: En rajottem, h ez a konzolgeneracio azert next gen, mert az emberek kovetkezo generaciojanak szol, ergo akik most lettek annyi idosek, h mar jatszanak es nekik ujra ki lehet adni a regi jatekokat, uj aron.

Amugy valoban nevetseges, mert mar irtam mashol is, h kb 2 remastered jatek arabol, siman vesz az ember egy hasznalt ps3-mat es a remasterelt jatek eredetije mellett, meg mas klasszikusokat is, amik (egyenlore) nincsenek remasterelve.

En pl szegyen nem szegyen 2 napja vittem vegig eloszor a Heavy Rain-t. Ha most az kijonne remasterelve, tuti, h 40-50 euro lenne, mig ps3-ra, kb 5 fontert vettem meg a Move Edition-t.

A kep meg talalo, nekem is egy valag jatekom van ps3mon es xbox 360-on, mig xbox one-ra 4 db 2 ev alatt. 2 ev alatt nekem ps3mon mar tobb mint 20 jatekom volt. Szegyen!!!
5.
5.
keiji maeda
de jó beállhat ez is a sorba........ komolyan elegem van ezekből az újramegjelenésekből
http://9gag.com/gag/anKPLyL
4.
4.
Dark_Temptation
Kár h nem volt olyan népszerű. Pedig egy nagyon profi játék volt remek storyval gameplayel grafikával. Minden mrgvolt benne ami kellett
3.
3.
izolee69
#2: Nekem nem volt vele gond. Egyik nagy kedvencem (foleg az elso resz).

Amugy meg Darksiders 3-at a nepnek! :-)
2.
2.
DON GONDOCS
#1: Fagy az ps3onis az első résszel eggyüt.
1.
1.
aordog
WiiU-ra is kijött, ami nálam többször is lefagyott:(
Amúgy ezen kívûl nagyszerû game volt!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...