Overwatch - Tracer is bemutatkozik

  • Írta: Shifty
  • 2015. május 28.
  • Érdekesség
Link másolása
A Blizzard folytatja legújabb játéka, az Overwatch karaktereinek bemutatását. Ezúttal Tracer lendül akcióba, aki egy kísérleti repülés során történt balesetnek köszönheti egyik fő képességét, a teleportálást.

Tracer eredetileg kiváló pilóta volt, így kerülhetett be az Overwatch csapatának egy olyan titkos programjába, ahol a Slipstream nevű, teleportálásra is alkalmas gépet tesztelik. A prototípus próbaútján azonban balesetet szenved, hónapokra nyoma vész, sokak már halottnak tekintik, mikor váratlanul ismét felbukkan. A baleset új képességekkel ruházza fel, így képes teleportálni, illetve visszatekerni az időt, aminek eredményeként korábbi állapotba tud kerülni: azaz ha kifogyóban van az életerőnk vagy a lőszerünk, akkor hasznosnak fogjuk találni ezt a képességet.


Az Overwatch még idén bétás lesz, Windowsra és Macre készül. A korábbi karaktervideókért erre tessék.

1.
1.
Hm, ezt a játékot eddig nem is követtem figyelemmel. Jópofának tűnik, de valahogy mégis túl bugyutának hat az egész. De ez a karakter (pontosabban a képességei) kifejezetten tetszik, bár a folyamatos nyivákolásától agybajt kapnék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...