Kiszivárgott az új Need for Speed dátuma

  • Írta: Shifty
  • 2015. május 28.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Xbox Games Store-on megjelent a nemrég bejelentett új Need for Speed-játék adatlapja, ami az új információkat is tartalmazó leírás mellett a játék megjelenési dátumát is felfedte. Állítólag november elején érkezik az új rész.

Az egy héttel ezelőtt bemutatott idei Need for Speedről nagyon keveset árult csak el az Electronic Arts. Egyelőre annyit ígértek meg, hogy "innovatív" történetre és az Underground-részekre jellemző nyílt világú versenyzésre számíthatunk. Az Xbox Games Store azonban további részleteket lőtt le, a honlapon ugyanis felbukkant a játék hivatalos adatlapja

Ebből kiderül, hogy a hangsúly az éjszakai illegális versenyeken lesz és öt különböző módon játszhatunk majd. A Speed, Style, Build, Crew és Outlaw stílusoknak abban lesz szerepük, hogy reputációnkat különböző módokon növeljük. Saját autókat építhetünk, teljesen szabad testreszabási lehetőségeket kínál majd az új Need for Speed, így karakterünk személyiségét legjobban kifejező, csili-vili járgányokkal róhatjuk majd az éjszakában a köröket. A játéknak otthont adó Ventura Bay a nyugati parti városi környezetet idézi meg, így a játszótér igazán színes lesz, többek között a belvárosban, a várost övező kanyonokban és a kikötőben is meg fogunk fordulni.

A játék Xbox One-ra, PS4-re és PC-re készül, az európai premierre pedig valószínűleg november 5-én kerül sor.

23.
23.
m3gtr
Az NFS egy olyan autós játék ami kormánnyal élvezhetetlen.
22.
22.
Blueberry
Főleg hogy a második részben volt a kék-szűrke skyline
21.
21.
drat576
Egyesek még mindig az előre betanult fika generációs divatszövegüket nyomják. Egyrészt ez egy reboot lesz, másrészt semmit nem tudunk róla. Akár még jó is lehet.
20.
20.
greenmelon
#13: Én nem értem, miért fosod le a bokád a HP2-től minden egyes cikk alatt, az előtte és utána lévő néhány NFS rész is köröket ver rá, és most, hogy az értékeléseket is megnéztem, a többség szintén nem dobta le a haját tőle.
19.
19.
simon 555
#13: Dat jövőbelátás...
Azért nem kellene leírni valamit amiről még semmi konkrétat nem tudunk...
Én nagyon is reménykedek benne, hogy kapunk egy jó Underground 2 utódot minden féle céltalan látvány tuning lehetőséggel(neonok, spoilerek, body kitek, hatalmas kerekek stb). Én lennék a legboldogabb ha az Underground 2 után újra megtudnám építeni a Halálos Iramban első részéből Brian Skyline-ját.
18.
18.
Benjago
Most Wanted és Rivals nagyon jók, főleg az utóbbi. De nem NFS.
Az utolsó igazi NFS az Undercover volt, abból is csak a PS2/XBOX változat, a PC/PS3/XBOX360 már elcseszett volt.
A három legjobb a Most Wanted (2005), a Carbon, és az Underground 2 (plusz a Undercover nem current-gen változata).
Ez viszont valami fenomenálisnak ígérkezik, remélem nem csalódunk.
17.
17.
semike
Mai napig megvan sima boxon (tudom gagyi de en szeretem.bocsi....)hot pursuit meg a két underground. HP2 szerintem jo volt es a Rivals is.Én varom
16.
16.
JackBauer
#13: Értén, hogy utálod a mostani NFS részeket, de ettől még másnak bejöhet.
15.
15.
mdr88
#13: Távol álljon tőlem hogy vitassam a véleményedet vagy a sajátomat akarjam ráderőltetni, pusztán nem tudok elmenni az olyan kommentek mellett mint a tiéd. Ha számodra az se lenne hír, hogy ha meg se jelenne a játék akkor miért olvasod el a cikket?

ui.: nem haragszom :)
14.
14.
BloodyDeath
Én mondjuk várom. A Carbon óta várok egy jó féle tuningolós utcai versenyzős autós játékot. De csak csak nem akart jönni. Nekem tetszik ez a stílus.
13.
13.
dzsiádzsó
#12: Azért nem haragszol, ha nem borulok térde ettől a fostol, amit manapság NFS-nek hívnak, ha szereted az aTe bajod, ha utálom meg legyen az enyém.

JackBauer
A széria régebb óta datálódik, mint ezek moslék részek, amik ellepték a piacot, Hot Pursuit 2 egyik kedvenc autós gammám volt, érdekel egy reboot során mi lesz a sorozattal, amint látom semmi, marad a régi évek óta tartó baromság...
12.
12.
mdr88
#6: Gondolom az általad említett maroknyi "VALÓDI GAMER"-re (bármi is legyen az) kellene építeni a teljes játékpiacot.
Ugyan menj már...
Ha nem érdekel ne olvasd el...
Probléma megoldva :)
9.
9.
JackBauer
#6: Gondolom azokat érdekli akiket érdekel a széria. Ugye milyen egyszerű?
7.
7.
SSJ Gábriel
"Genre: Racing & Flying" Flying? Repülés? Ez most hogy?

Egyébként én speciel várom. Kihagytam az összes eddigi NFS címet az undercover óta, elég kétes kritikák és vélemények születtek róluk, de ennek adok majd szerintem egy esélyt. A név kötelez, legalábbis remélem hogy most igen.
6.
6.
dzsiádzsó
Ezen mi a hír érték, címet olvasva mondtam biztos november, jééé tényleg az, az se lenne számomra hír, ha meg se jelenne kit érdekel ez az egész NFS? Jó tudom pár millió tinit, meg boyracert, de valódi gamereknek semmi értéke nincs a sorozatnak évek óta.
5.
5.
NECROSMOKE
Ez már hányadik is? 100-ik NFS. Már nem tudom ôket követni :/
4.
4.
JackBauer
Hát most hanyatt estem a meglepetéstől:D
2.
2.
PaulMarloW
igen őszi megjelenés nem csodálom
1.
1.
Kocsis92
such kiszivárgás, very meglepetés. egyértelmű volt az őszi megjelenés :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...