Újabb hét perc a Batman: Arkham Knightból

  • Írta: fojesz
  • 2015. május 28.
  • Videó
Link másolása
Újabb látnivalókat kaptunk az alig egy hónap múlva boltokba kerülő Batman: Arkham Knightból. Ezúttal egy hosszabb gameplay trailernek, egy rövidebb promóvideónak és néhány screenshotnak örülhetünk.

A legérdekesebb közülük persze minden bizonnyal a 7 perces gameplay videó, ami nem csak, hogy átfogó kedvcsinálóként szolgál a játékmenetet illetően, de Poison Ivy is vendégszerepel benne.



PlayStation 4-en némileg több tartalommal rajtol majd június 23-án a Batman: Arkham Knight, a Scarecrow Nightmare küldetések mellett egy Justice League 3000-es és egy, a klasszikus tévésorozatot idéző Batman-skint is kapunk, sőt az utóbbi mellé még egy Batmobil-festés is jár. A korábbi infók szerint egyébként őszig maradnak PS4-exkluzívak az alábbi traileren is látható kiegészítők.

14.
14.
goblinfing
Gondolom azt senki se vette észre hogy 5:57-nél batman a bat tankkal úgy telibe zuzz 1 civil kocsit hogy abban lévő ember biztos nem élte túl. Mindenki veri hogy jaaj BATMOBILE azt az egész semmi más csak 1 tank amivel lövöldözhetsz mint a gtaba..és rohadtul nem úgy néz ki mint a batmobile. Arról ne is beszéljek hogy 3 rész óta úgyanaz a combat rendszer és mindig ugyanaz történik..ez a széria átment assassin's creedbe csak a sok fanboy nem látja.
13.
13.
Yanez
#12: Igazad van, úgy még frankóbb lenne, de így is iszonyat jó széria, és ez tény.
12.
12.
Trapyd
Sajnos a harc még ott tart, hogy egyet pépesre kungfuzol, a többi nézi. Agyonverted jöhet a következő a többi nézi. Simán megoldható lenne egy igényes bunyó, több ellenfél ellen, de ahhoz már dolgozni is kéne a programmal. Ez így kevés és gyenge. Vérzik a szívem ezekért a játékokért, mert iszonyat jók lehetnének. Amúgy a maradék az lenyűgöző.
9.
9.
Dízel
Nem vagyok egy Batman fan meg minden, de ez iszonyat brutális! Az atmoszféra, a város a verekedés, a batmobil és annak mozgása, a repülés (még ha csak ereszkednie kellene csak.) a fizika, mind mind a helyén vannak. grat a keszitőknek!
8.
8.
Ruga
Freel, öregszel. Kezdesz hülyeségeket beszélni.. :)
7.
7.
Benjago
Te jó ég, ez nagyon nagy lesz!!!
Ezt ki se bírom Júni 28-ig...
Bár mostanság nagyon mennek a napok...
6.
6.
KeXxX
Naggyon király! Alig várom, ha jobban belegondolunk, akkor annyira nincs is rossz évünk játék megjelenések terén.. igaz 2-3 havonta jön valami amire érdemes pénzt költeni, de az akkor tuti megéri.
1.
1.
titi28
Hatalmas lesz ez a játék! Máraz első nap előrendeltem a Mediaból mikor elérhető volt. Remélem a postás jobb kedvében lesz mikor kihozza, nem úgy mint múltkor, amikor azzal a neutrális fejével beköszön(-.-), hogy "egy újabb szerencsés MW2 tulajdonos" :D:D::D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...