Állandó internetkapcsolat kell az új NFS-hez

Link másolása
Egy rajongó kérdésére válaszolva árulták el a fejlesztők, hogy a Rivals után a 2015-ös Need for Speedhez is elengedhetetlen lesz az állandó internetkapcsolat. Cserébe több lehetőséget és nagyobb élményt ígérnek.

Nemrég bejelentették az új Need for Speedet, mellyel kapcsolatban az E3-ra ígértek további információkat a fejlesztők. Ennek ellenére a napokban kiszivárgott a megjelenési dátum, most pedig az online részről is megtudtunk néhány részletet.

Essünk túl a kellemetlen részen: ha játszani szeretnénk az új Need for Speeddel, akkor állandó internetkapcsolatra lesz szükségünk, pont úgy, mint a Rivals esetében. Habár 2015-ben már nem tűnik nagy elvárásnak az állandó netkapcsolat, azért még mindig akadnak helyek, ahol a játékosoknak gyengébb vagy instabil kapcsolattal kell megküzdeniük. Emellett néha a játékok szerverei sem bírják a strapát, elég csak a házon belüli SimCityre gondolni.

A netkapcsolat szükségességét maguk a fejlesztők erősítették meg a Twitteren, amikor egy rajongó rákérdezett erre a témára. A Ghost Games azonban hozzátette, hogy az állandó netkapcsolatért cserébe a játékosok több lehetőséget kapnak, és egy új narratív élményben lehet részük. Egy, a GameSpotnak adott interjúban az is kiderült, hogy a Rivalsban megismert AllDrive is visszatér, melyhez szintén internetre van szükség.

Az új Need for Speed idén ősszel jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A pletykák szerint november 5-én ülhetünk be majd a volán mögé.

38.
38.
Danikika94
Ezzel az 1 lépéssel teljesen tönkre tette már most az EA az egész játékot! Én személy szerint nagyon vártam hogy végre megint egy Underground hangulatú játékot kapjak de így kész most már nem is érdekel. Feleslegesnek tartom ezt hogy állandó net legyen...Ha olyan játékkal akarok játszani ami teljesen közösségi akkor elmegyek oszt játszok a The Crew-el vagy ha az EA keretei között maradok akkor a Need For Speed World-el...ennyi...Itt be is fejeztem az érdeklődésemet a játék iránt...inkább gyűjtöm a pénzem a The Witcher 3-ra hogy azzal teljes legyen a Witcher gyűjtői sorozatom :D
37.
37.
Wolverine
Egy baj van a konzolokkal, hogy visszafogják a pc-re való fejlesztés szabadságát, így többnyire az van, hogy fejlesztenek egy játékot ami az adott top konzolokon frankón megy, a pc-seket meg fél vállról veszik és sok esetben ki sem adnak rá nagy címeket és ami meg kijön ugyanazt tudják, amit a konzolosoké hanyag optimalizálással, holott sokszor sokkal szebb és jobb lehetne pc-n, persze tisztelet a kívételnek lásd pl: gta5.
A pc a legoptimálisabb helye a játéknak mivel eleve ott írják őket, az már kényelmi kérdés, hogy kinek min jobb vagy épp kényelmesebb, mind a két platformnak tudja mindenki az előnyeit hátrányait, de az biztos, hogy amíg ennyire a konzolokra fókuszálnak, eleve lasabban fog haladni a játékok előrehaladása, a pc-k meg nem igazán lesznek teljesen kihasználva, holott amin most tátjuk a szánkat az már 5 éve is elérhető lett volna, más probléma nincs ezzel.
36.
36.
crytek
#29: Aki játszik az tudja hogy az i7 az csak oda van írva.
A 100 éves i5 2500k minden játékra elég. Ha a 300 ezres intel van a játékhoz írva akkor is elég ez köztudott. Az i7 a gépigényeknél bullshit.

Neked kell eldöntened mit akarsz pénzelni és hogy akarsz játszani.
A pc hosszabb távon nem olyn kifizetődő hiszen ha maxon akarsz játszani akkor évente kell fejlesztened a VGA-t erről faszán tesznek a kiadók vagy lehet butítani a grafikai opciókat.
Konzol sokkal időtálbob viszont mocsok drágák rá a játékok. Bár ha csereberél az ember töredék áron van de az mégse lesz tied mintha megvennéd és bármikor tolhatod.

Amint feltörik a konzolokat én veszek mindkettőt :D
34.
34.
DON GONDOCS
#29: Egyszerű a válasz. Ha csak alkalmi játékos vagy és nem 1-2 játékkal is sokáig elvagy, akkor egy XO a megoldás. Meg nem muszáj megjelenéskor megvenni a játékokat. vársz 3-4 hetet és megveszed használtan olcsóbban. Viszpnt ha szeretsz sok játékot kipróbálni arra ott a stema, uplay, origin, g2a, gamersgate.
33.
33.
deviques
Mikor 24 órás ügyeletem van (orvos vagyok) gyakran behozom a laptop-ot és játszok rajta. Mobil netet az árnyékolás miatt az egész épületben nem lehet használni, a kórház kábeles internetje bedig nagyon korlátozott a proxi miatt. Már az is felháborító volt, hogy steam-et nem tudok proxin keresztül használni. Arra meg esélyem nincs, hogy internetet igénylő játékokat futtassak. A minap elkezdtem otthon letölteni egy steam játékot és el kellett jöjjek a melóba, még lett volna belőle vagy 200 mb. A legegyszerűbb megoldás az volt, hogy a melóban lewarezoltam és úgy játszottam, pedig már meg volt véve. Pontosan az ilyen emberekkel tolnak ki ezekkel a megoldásokkal. Állítólag a Warez ellen van az egész, de sok esetben ezzel segítik elő a kalózkodást!
32.
32.
Adritt7
#29: Nagyon érdekes az okfejtésed és jól látod a dolgokat de..szerintem van egy lényeges probléma!Szerintem aki elgondolkodik egy konzol vásárlásán annak nem biztos hogy számottevő opciónak kellene lennie hogy az majd vajon letudja e játszani az Mp3 mat vagy sem!Ezen igény kielégítésére szerintem a te háztartásodban is van több készülék is!(pl. házimozi stb)Én személy szerint ugyanezzel a problémával küzdöttem 1 évvel ezelőtt azzal a különbséggel hogy nálam a pc szóba se jött!Az ok a következő volt amiért nem...A játék fejlesztők sokszor egészen egyszerűen lusták optimalizálni egy egy játékot aminek a vége egy irreális erőmű csak hogy játssz valahogy+nem kényelmes egy monitor előtt ülni és úgy tolni!Nekem volt xbox 360 és ugyanakkor Ps 3 is!De uj gépnek minden képen Xbox One akartam, nem így lett!Nagyon nem bántam meg a PS4 et!Ízig vérig JÁTÉKRA lett kitalálva!Igaz szerintem egyik uj generációs konzolra sem úgy jönnek a játékok ahogy kéne....de PS4 re valamicskével azért több van !!A játékok áráról pedig annyit nem kell mindent újonnan megvenni én sem teszem csak azt ami nagyon érdekel!Szoktam használt játékokat venni és eladni is.A tapasztalat az hogy az emberek vigyáznak rájuk már többször vettem olyat ami szinte új volt!!!!!Töredék pénzekért!Remélem tudtam segíteni SZIA
31.
31.
markoci555
Ha még fél szemmel is rá rá néztem, most mér ezt sem fogom tenni...
29.
29.
Georgebutcher
nem pont idevágó téma de a véleményetekre lennék kíváncsi !

csak azért reg. az oldalra mert hetek óta nem tudok kiigazodni abban a témában miszerint főleg játékra szeretnék majd vásárolni gépet.
Már az elején leszögezem nem vagy pc guru és konzol fun stb. sőt .....így 30 évesen már annyira gyerek sem :)
De ..... ha néha úgy van kedvem hogy nem az autópályán akarok vkit lenyomni mint sok degerenált...hanem a need for speedben ... akkor bekapcsolnék vmit .... de egyre jobban nem tudom mit kéne venni.
Van xbox360 már az elejétől... voltak rá jobb és kevésbé jó játékok.
Ez kb most is így van. Ps4 alapból kizárba ....egy olyan konzol ami 2015-ben nem tudd mp3 játszani.... ? ezt el lehet fogadni....?
Szóval marad a pc és a one .
De ha pc akkor sokan esküsznek hogy minek i5 v i7 amikor az AMD ugyan abban az árban ( ami nagyon lényeges hisz a sok 10éves ( bocsi 10évesek) nek tök mindegy hisz nem ők veszik ...ugyan olyan jó hanem jobb mint az intel JÁTÉKRA...persze az intel jobb másban pl. számítások stb... de nekem játékra kellene nem 200emeletes toronyházak 4k tervrajához...) De persze ez is mindegy... valószínű AMD vennék i5 árában és azért kell a jobb hűtés mert erősebb talán de ez sem zavarna.
Viszont.... egy XBOX ONE kb 110.000 már veszek és ebay simán rendelek 8000 játékot ....egy PC mondjuk AMD FX8000 felett vagy I5 és R9 280 kártyával stb...
min. 200-ban van monitor nélkül .... igaz a boltban ( nem a torrenten...) az új játék 12000 kb. míg az új pl. Mortal X One-ra 20.000.....
Ja... és még egy lényeges...agyvérzést kapnék ha kiadnék 200.000-at egy pcre és kb 3-4 év múlva gagyinak számítana hiszen xbox360 2005-től 2013kb megállta a helyét mert úgy voltak optimalizálva.... de pl PC-re a Batman ark,Knight már most azt hiszem I7 ajánlott....egy kicsit durva....
És ha megnézzed konzolon a batmant....és pc-n......
Az a baj pc-n full hd-ban ultrán még nem láttam így a különbséget, szerintetek melyiket kéne választanom????
24.
24.
Blueberry
Akk ehez kell psplus?nincs,és egyenlöre nemis akarok venni amig nincs normális kinálat+a most wanted reboot egy kalap huladék volt :( előrendeltem és akora csalódás volt mint addig semmi
23.
23.
mvf410
Huh, hála égnek. Több pénzem marad. :) :D
22.
22.
Red-E-Kamp Van
#13: Én mindig lekapcsolom, ha tehetem.
Régimódi vagyok és összeesküvés elméletekből is kijutott.
20.
20.
kirschakos
#19: Előre félek, hogy ez lesz az EA-s Star Wars játékokban is majd. :S
16.
16.
Neo1989
Hát a BF 3-nál is v mi hasonlót akartak azt meglehet nézni h meddig tartott.
15.
15.
Lorthirash
Tanulhatnának a nagy cégek a CDProjektől gondolok itt: EA,UBISOFT
(ez a két legjobban irritáló cég.) Mert én már nem is emlékszem mikor adtak ki olyan játékot ami tényleg jó,nagyon elszálltak már, csak a pénz ami számít náluk.
13.
13.
cavefish
Nem tök mindegy, hogy kell-e internetkapcsolat, vagy nem? Amikor játszol kikapcsolod a netet, vagy mi?
12.
12.
DarkLord
Én akkor sírtam, mikor a Most Wanted-et újra megcsinálták és gyakorlatilag semmi köze nem volt az eredetihez...erre most ez meg full Underground-nak néz ki és ez is , majd olyan szinten sz.r lesz, mint anno volt a Most Wanted.
11.
11.
crytek
#10: Senki nem gondol erre a Rivals is fel lett törne netes szarság ide netes szarság oda. Szóval ez biztos nem generál több eladást.
10.
10.
DarkLord
Most azt hiszik ezzel több vevőt fognak magukévá tenni? :D Vicc. Például ott a nagy példa a Witcher 3 , semmi védelem az szedné le aki akarja, de pl. eszembe se volt ilyen, pedig előre lehetett tudni, hogy azonnal játszható lesz. És, ha megnézzük az eladási számokat látszik, hogy egy jó játékot úgy is megvesznek az emberek! De ők tudják sok sikert hozzá.
8.
8.
Spectrum
Akkor ebben sem lehet majd pause-álni. Rivals lesz, csak éjszaka. Már most szar az egész koncepció. :-( Lusta, szemét banda, nem tanultak a tavalyi hibákból, már feature szinten is nyomatják ugyanazt.
5.
5.
DON GONDOCS
több elhetőséged :) Amúgy ebből a infóból kifolyólag vagy nagyon jó lesz egy újabb multiközpontú nfs, ami nem baj. De van már belőle elég.
3.
3.
Necreon
Nekem egy jó single kell, és pont.
Semmiféle online kapcsolatot igénylő bónusz nem érdekel, szóval nálam el is kaszálták azt a halvány esélyt is, hogy valaha fizessek NFS-ért. Egy MW/Carbon szintű sztori nekem elég, sok autó, még több vizuális tuning, egy kényelmes vezetési modell, ENNYI.

Lassan egy évtizede óta nem képesek lerakni az asztalra ezeket együtt, és most se sikerül ahogy látom.
1.
1.
rayden02
Még több infó itt:
http://www.dsogaming.com/news/need-for-speed-new-details-emerge-online-requirement-dedicated-servers-camera-views-framerate-lock/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...