Frissítve: Feltámasztja a Microsoft a Silent Hillst?

Link másolása
Meredek pletyka következik, melyet érdemes még a megszokottaknál is gyanakvóbban kezelni. A Rooster Teeth egy megbízható forrásra hivatkozva azt állítja, hogy a Microsoft Xbox One-exkluzívként élesztené fel a Silent Hillst.

Nem akarnak lenyugodni a kedélyek a törölt Silent Hills körül, melyet továbbra is tisztázatlan okok miatt törölt a Konami. A játékra a bejelentéskor a nagy nevek miatt mindenki felkapta a fejét platformtól függetlenül, a játszható előzetes kipróbálása után pedig szinte mindenki elismerően nyilatkozott. Ezért is fájt annyira, amikor a Konami törölte a Silent Hillst, és ezért sem lenne annyira meglepő, ha a Microsoft érdeklődne iránta.


A Rooster Teeth megbízható forrásra hivatkozva azt állítja, hogy a Microsoft komolyan érdeklődik a Konaminál a játék iránt. Állítólag Xbox One-exkluzívként szeretnék feltámasztani a játékot, mindezért pedig dollármilliárdokat ajánlanak. A pletyka szerint az E3-on már be is jelentenék az új változatot, sőt 2016 márciusában az már meg is jelenhet. Állítólag közel 80 százaléka kész volt már a játéknak.


A Microsoft és a Konami természetesen nem kommentálta a dolgot, legkésőbb az E3-on kiderül, mi igaz a fent leírtakból.

A hír beküldéséért nagy köszönet jár PaprikaJancsinak.

Update! Sajnos a hír kacsa, az Xbox-részleg fejese, Phil Spencer a Twitteren határozottan cáfolta a szóbeszédeket. Sajnáljuk nagyon!

101.
101.
kopic
#100: "A kvantum brék pedig egy 6-7 pontos könnyen elfelejthető produktum lesz."
A következő lottóötös számait megtudnád majd esetleg mondani, ha már egy jövőév elején megj. játék pontszámait is tudod ?
100.
100.
KeXxX
#76: Most mit vársz egy 14 éves gyerektől? Ha a szarra is májkroszoftot tennél, azt is csodálná. Már az UC3 is 10 pontot kapott. Az UC4 lesz majd a kivétel. 11/10 lesz. A kvantum brék pedig egy 6-7 pontos könnyen elfelejthető produktum lesz.
99.
99.
kopic
GK, én igy szeretlek.:S
84.
84.
DON GONDOCS
#59: Melyik Phil Spencer?
76.
76.
NathanDrake
#71: Én már észre vettem hogy te minden egyes ps címet leszólsz. mondjuk máshoz nem is értesz! A meg sem játékokat is leszólód mert te vagy a valaki! Nem tudom neked hogy esne hogy mint te programozó leszólnák a munkádat, biztos szarul esne, több évig dolgozol egy projekten szívedet lelkedet beleteszed és azt a választ kapod mindenkitől hogy ez szar semmi nulla. Ha már az Unchartedot említetted szerintem te is láthattad hogy az a demo egy alpha verzió volt ami azt jelenti hogy kezdetleges fázisban van/volt honnan tudhatnád hogy most hogy nézhet ki! Majd mikor 10/10-et kap mint a Last of Us majd akkor dirigálj :)
Nagyon kevés olyan játékfejlesztő van akik tényleg odateszik magukat és nem kúrják el a játékotokat mert tudják hogy hatalmas nagyok az elvárások főleg ha egy befejező részről van szó meg persze oda figyelnek a rajongókra hogy mit szeretnének és mit nem mit mint pl a Naughty Dog, Rockstar, Rocksteady és persze a CD Project Red
72.
72.
lafesz
#71: szeretnél te azzal a csodával játszani :)
69.
69.
GAMEROD
Mondjuk a sétálószimulátornál egy kicsivel többet tudott ez az "előzetes". De semmi extra.
68.
68.
dante92
#67: Kár érte :/ Mondjuk én a P.T-vel is el lettem volna... Csak arról is lecsúsztam sajnos :(
67.
67.
kopic
#66: Várhatod, mivel mar Spencer megerositette, hogy tenyleg kamu.:)
65.
65.
felegyi
#34: Nem kötelező ide írni, olvasni meg még inkább... :)
64.
64.
Jó akkor a Sony mehet tárgyalni :D úgyis az övék volt...
63.
63.
ikaralyos01
Kamu
http://www.dualshockers.com/2015/05/30/phil-spencer-denies-rumors-about-alleged-acquisition-of-silent-hills-by-microsoft/
62.
62.
Norbi-wan
jó marketing stratégia..
60.
60.
lacinho01
80%-a kész!!! A múltkor meg az volt amikor még nem lőtték le a projectet hogy, még a forgatókönyv sincs befejzve, a színészekjel sem vettek fel semmi ingame anyagot.....akkor ez mi?
Egyébként én leszarnámha xbox exlúziv játék lenne belöle végül, ha elkészülne úgy ahogy azt eltervezték. Dek toro -kojima-reedus. Max megnéznék egy végigjátszást. De már del toro is lenyilatkozta hogy ennyi volt és részéről a játékiparnak is úgyhogy elég gyenge lábakon áll a story.
59.
59.
Uborka2
Ugy tûnik hogy kamu Phil Spencer tweetelte..
57.
57.
XStormsniperX
#56: "Nem örülni kéne inkább hogy nem megy a szemétbe a játék?" Nem, mivel az 53-mas kolléga egyáltalán nem mond hülyeséget. Ez nagyon sok none sense dolgot megmagyarázna ami mostanság a Konaminál történt. A pénz beszél, a kutya ugat, még akkor is, ha az egy amcsi szuka...
56.
56.
Skygameboy
Komolyan nem értem az embereket.2 hete még mindenki azon siránkozott hogy kaszálták az SH-t. Most hogy valaki feltámasztaná meg megy a fricska hogy mért az MS. Nem örülni kéne inkább hogy nem megy a szemétbe a játék? De kocsog ez az MS de az senkinek nem jut az eszébe hogy ha a sony-n múlik létre se jöhetne a projekt pedig ők is felvásárolhatták volna ilyen amikor a birkák ugatnak a madarak meg röfögnek :D
55.
55.
DON GONDOCS
#54: A sony is csak címeket vásárolta meg nem a saját stúdiója. Mért ne vehetné meg az MS is?
54.
54.
A Pulyka
#26: Halkan én is leírom, hogy a SH sony exkluzívként indult, ahogyan a Tomb raider is. Igy talán jogosan is gondolhatjuk, hogy az ms-nek nincs egy épkézláb otlete, hát felvásárolnak mindent, amibol ki lehet valamit hozni. Igazábol nem is csodálkozom rajta...
52.
52.
arcadia
Forza miatt szeretted a 360 at? Amúgy meg szerinted mindkét konzol szar és szar sincs rá.
Nem a szőlő savanyú hanem te magad!!;)
51.
51.
Uborka2
50.
50.
kopic
48.
48.
thelegendary
Silent Hill, Killer Instinct, majd Battletoads... + egy kis Gears of War és be kell szereznem egy One t! :)
Ezen címeket vétek lenne kihagyni!
45.
45.
Uborka2
#41: Másik gamer oldalon olvastam , hogy az eddig megjelent részek jogait is megvette az Ms.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...