E3 2015: A Valve-val is együttműködik a Microsoft

  • Írta: fojesz
  • 2015. június 15.
  • Bejelentés
Link másolása
A Microsoft a virtuális, illetve a kiterjesztett valóságról is beszélt egy keveset az E3-as konferenciáján. Bejelentette, hogy támogatja a ValveVR-t, illetve a HoloLensre írt Minecraftet is megmutatta.

A Microsoft konferenciáján Kudo Tsunoda jelentette be, hogy megállapodást kötött a Microsoft a Valve-val a ValveVR támogatásáról. Hogy ez mit takar majd, azt már nem részletezte, így nem tudni, hogy a két cég összeborulása elmélyül-e annyira, mint az Oculusszal kötött szövetség.

Ezen kívül a cég a HoloLens nevű AR-szemüvegét is elhozta az E3-ra, itt a Minecrafttal demózta azt, hogy miként változtathatja meg a játékot az új eszköz:

1.
1.
Jó ötlet, örülnék egy rendszer szintű támogatásnak, bár lényegiben mindegy, hogy update-el, vagy kézzel kell felrakni a drivert. SDK-t meg a Valve is tud terjeszteni. De azért jó látni, hogy nyitnak egymás felé... Inkább az a baj, hogy ma boldog-boldogtalan VR eszközt fejleszt. Persze kell a verseny és valószínűleg egy-kettő fog piacképesen megmaradni, de amíg ezt lejátsszák addig mi szívunk. Én például nem szeretnék több eszközt venni, csak mert egyik cucc erre, a másik meg csak arra jön ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...