E3 2015: Melyik játék térjen vissza Xbox One-ra?

Link másolása
Szavazásra bocsájtotta a Microsoft, hogy mely Xbox 360-as játékok térjenek vissza Xbox One-ra. Jelenleg a Red Dead Redemption vezet, mögötte pedig a Black Ops II és a Skyrim áll.

Nemrég bejelentette a Microsoft, hogy az Xbox 360-as játékok is használhatóak lesznek Xbox One-on. A játékok szép lassan válnak elérhetővé - havonta bővül majd a lista a támogatott címekkel. A Microsoft úgy döntött, a játékosokat kérdezik meg, mely címeket látnák viszont szívesen Xbox One-on a visszafelé kompatibilitás keretében.

A vállalat fellőtt egy oldalt, ahol a microsoftos profilunkkal bejelentkezve szavazhatunk az előző generációs címekre. Nagy eséllyel minél több szavazatot kap egy cím, annál hamarabb fog bekerülni a támogatott játékok közé. Jelenleg a Rockstar Games western klasszikusa, a Red Dead Redemption vezet. Mögötte a Black Ops II áll, ami csak pár száz szavazattal vezet a Skyrim előtt. Az első 20-ban megtalálható még többek között a GTA IV, a BioShock Infinite, valamint két-két Gears of War és Fallout-cím is.

A visszafelé kompatibilitás valamikor karácsony környékén lesz elérhető a nagyközönség számára.

58.
58.
Gixx
Na ezt már megkapjuk, légyszi szavazzon mindenki a
Skyrim-re, meg az L.A. Noire-ra is :D
47.
47.
Spectrum
#45: Miért felesleges a GTA 5-ben a jóga? Amikor vendégek voltak nálunk és szerették volna megnézni a játékot, pont ezt a küldetést adta be. Pusztult mindenki a nevetéstől.
Az ízlés egyéni preferencia, nem attól jó egy játék, mert valakinek minden küldetés tetszik benne. Ilyen alapon meg engem a negyedik részben bosszantott halálra a területfoglalósdi, ami elsőre jó volt, de tizedszerre már iszonyat unalmas.
Az ötödik rész hozza a negyedik szintjét, van amiben gyengébb, van amiben jobb.
43.
43.
Thevon
#42: Most,hogy láttam a videót tényleg sok minden kimaradt pl:vonat vezetés,és egyéb mellék küldetések...
De azt hittem,hogy ezek benne vannak...
42.
42.
dzsiádzsó
#41: Áhh dehogy múlja felül, az mindent vitt, de itt egy kis videó, mi minden maradt ki abból (megint).
https://www.youtube.com/watch?v=SMHDk_uI0Eg
41.
41.
Thevon
#34: Azt mondják,hogy az 5 felülmúlja a SA-t,de mivel nincs jobb gépem,és csak egy PS2-van,ezért még mindig ezzel játszok,és nem tudom megunni egyszerűen olyan jó élményt ad,és ráadásul 10 éves játék egyszerűen hihetetlen.Amióta megvan 3-4-szer vittem végig (2011 óta van meg),és rohadt jó.
39.
39.
PS4jacksony
Sokkal könnyebb lett volna szoftveresen lehetővé tenni,hogy az előző gép játékait egyszerűen csak beteszed,és játszol vele.

Igen ám de akkor nem tudnának megnyúzni titeket !
Mert engem nem fognak az biztos.

"Szép volt jó volt köszönöm ennyi elég-is-mégis kellene tenni VALAMIT """

Akkor új játékok alig alig lesznek? Folytatják a sorozatokat és ennyi ?
38.
38.
#37: Persze álmodban, apróért :-D Nekem annyi a bajom ezzel, hogy van aki eladta a régi cumót, vett One-t, aztán másfél év múlva jönnek, hogy ja bocs, amúgy mennek az eladott xbox 360 játékaid is...ja már eladtad, vedd meg újra, ha kell.

És itt nem az a baj, hogy nem olcsón vannak (mert van 1000-ért is), de akkor is ez az elv, akkor faszért nem bírta mondani hogy csinálni fogjuk a kompatibilitást, kb 2 év és menni fognak a régi gammáid, ne add el őket. Á, nem, simán mondják hogy nem kompatibilis, eladod, aztán ja mégis futnak, kapják be!
34.
34.
dzsiádzsó
Beszédes lista és örömteli is, látszik melyik címek voltak tényleg jók X360-on, itt még van egy pár eredeti cím, nem csak a tini mainstream, kontrolerrel irányítható átvezetővideók...
Az elég beszédes a kedves GTA V alkotóinak, hogy még mindig az SA ott virít az élmezőnybe, valamit nagyon elkúrtatok a GTA-akkal az utóbbi idóben, ha még mindig nem sikerült felülmúlni!,
32.
32.
dzsiádzsó
#17: Mert mondjuk, van aki szeretne a Fallout 4 előtt újból játszani a 3-al?? Micsoda hülyeség, ki az a fasz, aki megkapja a négyet, de ahelyett majd a 3-al kezdni tolni...
31.
31.
dcba
#28: Az egyik videoban azt mondtak, h ha a jatek tamogatott, akkor beteszed a lemezt es letolti az online megfelelojet. Azt viszont nem tudom, h utana kell e a lemez vagy mehet eladasra amiert kb kapunk egy cola araval ekvivalens arat.
30.
30.
Neo1989
28.
28.
Thevon
Egy kérdés most oké,hogy One-on játszhatok 360-as játékokkal,de rendes 360 lemezt be tudja majd olvasni,vagy csak Live-on keresztül megvett játékkal játszhatok?
25.
25.
Yanez
#23: Hát nem, és akkor gondolom a tipikátlan játékosokhoz tartozol. )
24.
24.
Cipo3
#23: bocs, első 4 oldalból.
23.
23.
Cipo3
Furcsán érezzem magam, ha az első 4-ből semmi nem érdekelne? Nem tartozom a tipikus játékosokhoz?
21.
21.
belaman
nem kell félni, összes jönni fog, ez csak egy marketing fogás
20.
20.
strike19
#1: A Codok között is van kiemelkedő darabok.Szerintem is a BO2 az valami eszméletlen jó.A ghost egy förtelem.Az AW meg inkább egy UT utánzat COD köntösbe.
BO szeériának meg lehet most csinálják meg a keresztet a 3-mal.
19.
19.
Rohej, hogy a cod a masodik, hat iden jon az ujabbfos resz, haha :-) ennyi eszuk van a.boxosoknak?
18.
18.
negyven2
Elvileg ma vagy holnap ezekkel a játékokkal bővül a jelenleg elérhető és játszható játékok listája:

Halo 3
Halo Reach
Halo 3 ODST
Halo Wars
Fable II
Borderlands
Gears Of War
Gears Of War 2
Alan Wake
Shadow Complex

A Borderlands-et már mutogatták egy videóban is.

http://neogaf.com/forum/showpost.php?p=168752012#post168752012
17.
17.
anarchoid
nagy hulyeseg ez a voting hiszen ottvana fallout 3 is a listaban, amire azt irtak, hogy fallout 4 melle XO -n megkapod a fallout 3 -at .. szal akkor minek kell votingolni hozza ? :)
16.
16.
razipapi
#14: Hát .. én még mindig azért a multiért ...:/
15.
15.
Hunszi
ha tényleg jönni fog a Red Dead, akkor nagyon irigylem a boxosokat ezért a visszafele kompatibilitásért, de jobban örülnek egy remasterednek
14.
14.
Stranger
#13: Single miatt jöhet.
13.
13.
razipapi
Csak azért is rányomtam a Call of Duty 2-re ...
12.
12.
roli33
Na Gearsek már tuti benne lesznek. Szuper!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...