CoD: Black Ops 3 - júliusban jönnek a zombik

  • Írta: Shifty
  • 2015. június 25.
  • Érdekesség
Link másolása
A Treyarch legfrissebb Twitter-bejegyzése szerint júliusban, a hónap elején kezdődő San Diego-i Comic-Con rendezvényen mutatkozik be a novemberben boltokba kerülő Call of Duty zombimódja.

Egyre több részlet ismert már a Call of Duty: Black Ops 3 szólómódjáról és többjátékos lehetőségeiről, a sorozat nélkülözhetetlen zombimódjáról azonban alig-alig lehetett eddig hallani. 

Az eddigi információk szerint állítólag sokkal mélyebb narratívát kap a játékmód, és a kínált tartalom mennyisége is egy teljes játékéhoz lesz mérhető, továbbá ezúttal is kapunk fejlődési rendszert.


A találgatásoknak azonban július 9-én, San Diegóban vége szakad, ugyanis a Treyarch legfrissebb Twitteren tett bejegyzése szerint ekkor leplezik le a kooperatív játékmódot.

A Call of Duty: Black Ops 3 november 6-án érkezik PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re. Az E3-on bemutatott kedvcsinálókat pedig itt, itt és itt tudjátok feleleveníteni.

8.
8.
vorosm10
Hát srácok ezt hívják parasztvakításnak! Ha a sok hülye nem győzné meg magát arról, hogy milyen fasza a Cod még mindig és nem vennék meg akkor talán kapnánk valami újat! Mw2 forever!!!!
7.
7.
joshfeed
Zombik ? Hatalmas ötlet ! Nem unják már hogy minden játék zombis. Sims - The Mega Zombie Pack, Batman vs. Zombie, Lego Zombie Empire, Need For Speed - Zombie Chase, Star Wars - Zombiefront, Zombiecraft, stb....
Ahogy Cartman mondaná: Uncssssiii... !!!
6.
6.
Beniciodeltoro
Újíthatnának végre, zombik helyett homik.
Aki nem elég gyorsan nyírja őket ,azt elkapják és seggbehúzzák, éppen olyan félelmetes szerintem :P
5.
5.
randall13
cod2 a legjobb... de csak a cod:uo után
4.
4.
logic5
#1: Mindig ennyi volt a cod sajnos :D
3.
3.
PaulMarloW
1.
1.
mestermagyar
Amikor a COD másolás módjára jött az elején, akkor még remélték hogy lesz valami változatosság azért mégis. Most már látszik hogy nem. Pitiáner fejlesztések a multiban és egy 4 órás kampány a részek óta megszokott zombimóddal?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...