World War Toons - traileren a komolytalan háború

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 29.
  • Videó
Link másolása
A World War Toons egy hamisítatlan második világháborús shooter lesz, annyi kitétellel, hogy itt karikatúraszerű karakterek lövik halomra egymást, így a képi humor garantált lesz. Most új előzetest kapott a multis cím.

A Call of Duty egykori fejlesztőinek elegük lett a komoly shooterekből és egy végletekig könnyed hangvételű alkotást készítenek World War Toons címmel. A csapatalapú FPS áprilisban mutatkozott be, a Reload Studios dolgozik rajta.

A változatos csataterek tömve vannak idióta power-upokkal - az egyikkel például zuhanó zongorákat küldhetünk az ellenség nyakába. A játék támogatja a VR-szemüvegeket is, ám egyelőre csak a PS4-es verziót erősítették meg, megjelenése 2016-ban várható. 

Itt a legújabb trailer:

17.
17.
pszihoapu
nekem valahogy tok eroltetett. hamar cartoon filing shooter akkor Loadout, hulyere rohogom magam a halal animaciokon. raadasul ingyer van.
16.
16.
kredencferenc
#15: Nem mintha bármiféle magyarázattal is tartoznék neked, de a családom német ága jóval a 2. világháború előtt jött Magyarországra. Amit pedig leírtál a Németországi munkavállalásról minden csak nem helytálló. Odakint se kevesebb fizetést se kevesebb megbecsülést nem kaptam. Arrogáns bunkó meg rasszista pedig te vagy.
15.
15.
Gt17
#6: Mi kérünk elnézést hogy a n*ci őseidnek, hogy nem sikerült nekik kiirtani minket és a fél európát.Sokan csak Hitlert szidják, de a német lakosságot nem, ez egy nagy hiba.Had meséljem el , hogy ha netán kimennél 1x dolgozni a Németekhez, akkor lényegében nem sok minden változott, azon kívül, hogy nem zárhatnak munkatáborba.Hiába beszéled a nyelvüket, akár anyanyelvi szinten soha a büdös életbe nem leszel olyan pozícióba mint ők.Még bőven érezhető az a arrogancia rajtuk, ami megmaradt a nagy 3.birodalomból....tisztelet a kivételnek.
7.
7.
#4: Arra inkabb neked lenne szukseged..
1.
1.
Animejetix
Battlefield Heroes copy and paste! Ez a generáció rém ötlettelen de most komolyan!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...