Az Unchartedra hasonlít a Visceral Star Wars-játéka

  • Írta: fojesz
  • 2015. június 30.
  • Hír
Link másolása
Nolan North volt a Metrocon egyik panelbeszélgetésének a főszereplője, és szerencsénkre különösen beszédes kedvében volt. Elárult ezt azt a Visceral Star Wars-játékáról, és Naughty Dog-fronton is helyzetjelentett.

A Visceral és az ő Star Wars-projektje Amy Hennig kapcsán került szóba, aki nagyon jó barátja a színész Northnak. Hennig még 2014-ben hagyta el a Naughty Dogot, onnan pedig a Visceralhoz igazolt, hogy a csapat új Star Wars-játéka felett direktorkodjon.

North az elmondása szerint ezért rengeteget tud az új játékról, és bár különösebb konkrétumokat nem árult el, azt azért kikotyogta, hogy a cím az Uncharted stílusában készül majd, és külön kérdésre azt is megerősítette, hogy bár nem konkrétan a Star Wars 1313-on dolgoznak a srácok, a játék a LucasArts megboldogult projektjére is hasonlítani fog - North egyébként részt vett a Star Wars 1313 mocap-munkálataiban, tehát valószínűleg nem a levegőbe beszél.

(Korábbi találgatások szerint egyébként a játékhoz a Mercenaries-sorozat is ihletforrásul szolgált.)

Nyolc hónapnyi munkát kukáztak az Uncharted 4 kapcsán

North arról is megemlékezett, mennyire drasztikus változások történtek az Uncharted 4 körül, mikor Hennig elhagyta a Naughty Dogot. Elmondása szerint már nyolc hónapja dolgozott a projekten, mikor a The Last of Us atyjai, Neil Druckmann és Bruce Straley átvették a munkálatokat, és újrakezdtek mindent.


Ő a maga részéről örül, hogy ezzel a váltással megkapta maga mellé Troy Bakert (az eredeti tervekkel ellentétben nem Todd Stashwick alakítja Nathan bátyját, hanem ő), de arra felkészítette a rajongókat, hogy az új Uncharted hangulata kissé más lesz, mint a korábbi részeké, hiszen "Robert Ludlum stílusa sem lehet soha ugyanolyan, mint Stephen Kingé".

Készül a The Last of Us 2?

Habár a Naughty Dog sosem tagadta, hogy folytatná a The Last of Ust, sőt arról is lehetett már hallani, hogy konkrétan el is kezdődtek a második rész munkálatai, a csapat még semmit nem mondott formálisan a projekt kapcsán.

A panelbeszélgetésen North viszont itt is pletykált kicsit: mikor arról kérdezték, van-e még bármilyen Naughty Dog-játékban szerepe az Uncharted 4-en kívül, megerősítette, hogy "tudja", hogy a srácok a The Last of Us 2-n dolgoznak. Azt is sejtetni engedte, hogy az ő szerepe ugyanakkor még kérdéses, elvégre a karaktere elég csúnya véget ért az első rész során.

A panelbeszélgetés felvételét itt találhatjátok.

17.
17.
KopyAti
A Visceral azóta nem talàl magàra, mióta a két alapító tag elment!
16.
16.
Mr.Dead
#15: Szerintem a második rész hangulatosabb, mint az első. Sőt, talán még a harmadik is...
15.
15.
Drazhar
#12: Hát pedig az elsőnek még volt hangulata, a másodiknál még elnézte az ember a több akciót, a harmadikból teljesen kihunyt a szikra azzal, hogy lehozták az űrből a sztorit, gagyi volt a kraftolás, és felesleges a koop. A 3. résznek az az első pár órája a legjobb amikor az űrben a roncsok között vagyunk, meg a végén a klausztrofób érzés miatt az idegen város.

Egyébként ha az 1313-ra fog hasonlítani az jöhet, ugyanakkor az állandóan emlegetett Mercenaries-t viszont nem szeretem.
14.
14.
Neo1989
Én olvastam h Nolan North-t szerint az ND dolgozik már a The Last of Us 2-n. Bár ez nem tom menyire hivatalos.
13.
13.
roli33
#11: Hát igen, Lucifer kemény. :D Én nem szerettem szenvedni vele, így vagy easy-n vagy normalon játszottam, mint általában más játékokat is. Ami még nálam pozitívum, a gyönyörű CG átvezetők. Bár nagyon kevés van belőle, de sokat hozzátesz a hangulathoz.
12.
12.
Mr.Dead
#6: A Dead Space 3 nem volt rossz. Nem volt horror (chhh, mintha az első rész az lett volna), szimplán akció volt, (a második részben is ugyanennyi akció volt) egy rakat újítással: helyszín, fegyvercraft, mellékküldetések, félig-meddig szabadon bejárható terep, és végre voltak kurva túlélők.
11.
11.
Yanez
#8: A Dante's Inferno baromi jó játék, most járok a végénél, és sokat kínlódok, de a hard fokozat már csak ilyen. És igazad van, nagyon közel jár a GoW-hoz, szinte mintha az lenne, csak más körítéssel.
10.
10.
PaprikaJancsi
#8: Az régen volt már, viszont a most kiadott játékaik egyre szarabbak és szarabbak.
9.
9.
DON GONDOCS
Egy uncharted stílusú sw fejvadászos játék. Tuti siker receptje.
8.
8.
roli33
Ez nagyon jó hír! Egy ilyen SW játékra várok. Amúgy a Visceral csinálta a Dante's Inferno-t is, egyik legjobb h&s játék. Nem egy GoW, vagy Castlevania, de a közelükben jár. Jöhetne 2. része annak is. Ja és a Dead Space 3 nem azért volt olyan amilyen, mert nem tudnak játékot csinálni, hanem mert az EA megmondta, hogy akciódúsnak kell lennie, hogy nagyobb közönséghez eljusson. Jó kis csapat ez!
7.
7.
redsovi
#6: Sanszon, hogy igazad lehet :| Gyűrűk Ura 3 &Harmadkor,Dante's Inferno, Dead Space 1-2. Nálam eddig jöttek :d
6.
6.
PaprikaJancsi
#4: Dead Space 3,
Army of Two: The Devil's Cartel,
Battlefield Hardline,

Aki ezek után lát a cégben potenciált az vak. De ne legyen igazam!
5.
5.
Gykrizsi
#4: Devil cartel, na ne szórakozz. Az akkora mocsok volt, hogy beszarás. Régen rudtak játékot készíteni, de amit most csinálnak az vicc.
4.
4.
#2: Á, csak olyan címeket tettek le az asztalra mint a Dead Space, a MySims Kingdom vagy az Army of Two: The Devil's Cartel...
2.
2.
PaprikaJancsi
A Visceral egy szar cég, nem várok tőle semmit :/
1.
1.
crytek
Mindegy mire hasonlít ,csak jó ,szép és min 10 órás legyen!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...