The Witcher 3: Wild Hunt - új küldetés jön a héten

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 30.
  • Letöltés
Link másolása
A CD Projekt RED felfedte a The Witcher 3: Wild Hunt legújabb ingyenes DLC-jét, melyben egy hátborzongató falu titkait fejhetjük meg Geralttal. Minden witcher képességünkre szükség lesz a rejtély megoldásához.

Ezen a héten kicsit visszavett a tempóból a CD Projekt RED, ezúttal egyetlen küldetést kapunk a The Witcher 3: Wild Hunthoz - igaz, ez a misszió kellően összetettnek ígérkezik. A címe Where the Cat and Wolf Play, melyben egy elhagyatott falu hátborzongató titkait kell megfejtenünk.

A lakókat egytől egyik lemészárolták, Geraltnak minden witcher képességét fel kell használnia ahhoz, hogy szembe tudjon nézni az itt ólálkodó titokzatos erővel. A misszió megbízási levelét Velenben találjuk, Oreton főterén.

A 16 ingyenes DLC közül még hátravan egy, amit majd a jövő héten kapjuk meg.

20.
20.
Red-E-Kamp Van
#19: Ez érdekes egyébként.
még a witcher második részében épp cask egy kevéske hely kellett volna, hogy kényelmesen hordozzam a cuccaimat, addig itt összesen egyszer volt, hogy túl voltam terhelve. és volt nálam vagy 10 kard.
az is igaz, hogy a nyeregtáskám 100as, de előtte sem teltem meg egyáltalán annyitól, mint a kettőben olyan öltözékkel, ami hozzáadott a férőhelyekhez.
18.
18.
Gykrizsi
#16: Pénzt úgy a legkönnyebb szerezni, hogy eladod azt a rengeteg rúnát, amit szereztél.
16.
16.
Andrew
Hát én most az összes kérdőjelet fedezem fel Skelligen(Velenben már megvolt) story meg mellékküldetéseket(amit találtam) már kivégeztem. Egy bajom van ,hogy kéne ez a skelligei armor set(ami nem olcsó :D ) de 37esként 4 szint kéne hozzá és nem tudom honnan lehetne annyi xp-t összeszedni, 100-óránál tartok.
12.
12.
arcadia
619 az nem gyenge:)) én 224 körül hagytam abba. Kicsit már monoton volt az egész. (ps3) kacérkodok egy ps4 verzióval a dlc-k miatt bár még a bloodborne-t sem fejeztem be..:)
5.
5.
Ruga
Nekem megjelenés óta több mint 60 órám van a játékban de csak 20%-nál járok. Olyanok a mellékküldetések, hogy betojok.. teljes elveszés.. :)
Brutális tartalom, brutális méretű térkép, brutális grafika, brutális hangulat :D
Ősszel még simán ezzel fogok játszani, de lehet, hogy karácsonykor is, amennyi időm van rá..
4.
4.
felegyi
Macska iskola béli Witcher levadászása, kik köztudott bérgyilkosok? Érdekes DLC...
3.
3.
DarkLord
Ez még csak a 13. DLC szóval nem egy, hanem 3 van vissza :)
1.
1.
Red-E-Kamp Van
félek, hogy a java abból fog állni, hogy a jobb klikket tartva kövessük a piros színeket. de ingyen van, szóval ..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...