SOMA - még egy kis gameplay

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 30.
  • Videó
Link másolása
Végre tisztességes minőségben is megnézhetjük az E3-as PC Gaming Shown levetített gameplayt a SOMA-ból, amely az első találkozásunkat mutatja be egy különös lénnyel. Ajánlott maximális hangerőre tekerni a hangfalakat.

A SOMA egy vízalatti kutatólétesítményben játszódik, ahol elszabadul a pokol. A játékmenet ezúttal is a felfedezésre épül, de hasonlóan az Amnesiához, itt is különféle kreatúrák zavarják meg a nyugalmunkat. Az alábbi videó is egy ilyen hátborzongató találkozást mutat be.

Ahogy arra a Frictional Games legújabb blogbejegyzése rávilágít, már kevesebb mint három hónap van hátra a megjelenésig. A SOMA PC-re, Macre és PS4-re készül.

8.
8.
thernielle
Hát... akkor csak az lehet, hogy nekem túl magas az ingerküszöböm, de én - és kérlek ne bántsatok ezért, mert nagyon érzékeny kis lurkó vagyok - hangosan felkuncogtam ezen. Egyáltalán mi volt ez, amit most láttam? :)
7.
7.
markoci555
Ha így kezdődik a játék, akkor lehet hogy én az első sarokban leszek egy 10 percig guggolva :D
5.
5.
valti61
4.
4.
SwordFish
ááá de várom már :) remélem ez is lesz magyar felirattal.
3.
3.
Ecneb
Na ez nagy volt, végre egy ígéretes horror játék. Nekem mondjuk az is tetszik, hogy a robotok olyan képzavarban vannak, hogy ők hús-vér emberek!
2.
2.
ati herceg
Eléggé csemegének igérkezik +szivinfartusra felkészülni :)
1.
1.
Drazhar
Az Isolation lecsúszott, de ezzel tényleg nem merek majd játszani :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...