Gameplay videón a Rory McIlroy PGA Tour

  • Írta: fojesz
  • 2015. július 1.
  • Videó
Link másolása
Hétperces gameplay videót kapott a kisebb szünet után visszatérő PGA Tour-sorozat legújabb felvonása. A Rory McIlroy nevével fémjelzett játék júliusban jelenik meg az új generációs konzolokra.

A gameplay videó az Arnold Palmer Invitational bajnokságból ad egy kis ízelítőt, méghozzá a Quick Round fícsör segítségével, amely lehetővé teszi, hogy egyszerűen, alig pár gombnyomással belevethessük magunkat a játékba. Belehallgathatunk az új kommentátorok, Frank Nobilo és Rich Lerner munkájába, illetve azt is láthatjuk (pontosabban nem láthatjuk), hogy az egyes lyukak között nem tölt a játék - erre az újdonságra az EA Sports nagyon büszke.

Rory McIlroy PGA Tour július 14-én jön Xbox One-ra és PS4-re, de az xboxos EA Access-előfizetők már öt nappal korábban kipróbálhatják a játékot.

3.
3.
Spectrum
#2: Ez egy golfjáték, milyen grafika kéne bele...?
2.
2.
dzsiádzsó
nagyon gagyi a grafika, szinte alig változott, csak HD-sították kb. Golf Club sokkal szebb. A régi Tigerek jók voltak, főleg 08, 09, 10, 11, a zenék, hangulat, játékmódok, ez meg most mi?
Ebben játékban semmit nem kell számolni, egy labda pattogásán kívül és ennyit tudnak kisajtolni a gépből? Értem én, hogy spórolni kell és alápakolják a Frostbite Engine-t, de könyörgöm még azok a játékok is szebbek, egy BF4 úgy szebb környezetben, hogy 20-30 ai-t számol, meg 1000 más effektet... Ez nevetséges, gyenge munka!
1.
1.
gorgo
Jó lesz csak kár hogy nem jön 360-ra :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...