Fallout 4 - bemutatkozott az első karakter

  • Írta: Shifty
  • 2015. július 1.
  • Érdekesség
Link másolása
A Bethesda korai ízelítőt ad a Fallout rajongóknak a Fallout 4-ből, az ingyenesen beszerezhető és tölthető Fallout Shelterben ugyanis bemutatkozott az ősszel boltokba kerülő negyedik rész egyik új karaktere, Preston Garvey.

A hónap elején mutatkozott be a Fallout-sorozat egyelőre csak iOS-re tölthető mellékága, a Fallout Shelter, ami úgy néz ki, kiváló keresztpromóciós eszköz is. A Bethesda ugyanis itt mutatta be először a novemberre datált Fallout 4 egyik karakterét, Preston Garvey-t, aki a Commonwealth Minutemen tagja.


Garvey a Shelterben elérhető játékbeli valutáért és valódi pénzért megvásárolható uzsonnás dobozokban található kártyákon bukkant fel. Állandó társa egy ütős lézermuskéta, ami a Vault lakói számára is beszerezhető lesz.


A Fallout 4 november 10-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

3.
3.
adye
#1: Szenzációs játék, számomra a platform eddigi királya. (Értsd úgy, hogy az első mobil játék ami le tudott kötni 10 percnél tovább, pedig elég sokat kipróbáltam).
Lassacskán kimaxolom a játékot és kezdem érezni a benne lévő potenciál és szórakozás határait. A megjelenés óta szórakozok vele napi fél-1 órát, de nem bántam meg. És végre egy olyan ingyenes mobilos játék (amire ugyan lehet költeni) amihez nem kell fizetni, hogy tényleg szórakoztató legyen.
2.
2.
gomba56
#1: Én a WP-sre :) De arra semmi sem jön. Viszont reménykedem, hogy PC-re egy idő után kiadják...
1.
1.
a3a
És még mindig az androidos verzióra várok.... kár. Akinek megvan, az tudna valamit mondani róla?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...