Call of Duty - jöhetnek a remake-ek?

  • Írta: Shifty
  • 2015. július 1.
  • Érdekesség
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy az Activision a Call of Duty-széria újrahasznosításával száll be az egyre jobban előtérbe kerülő remake-őrületbe. Ti legszívesebben melyik epizóddal játszanátok újra?

Amikor sorra jelennek meg a régi játékok újrafeldolgozásai, addig az Activision igyekszik tartani magát. Legalábbis eddig a pontig úgy tűnt, hogy a Call of Duty és a Destiny kiadásáért felelős kiadó ellenáll a legújabb őrületnek, az Activision Publishing vezérigazgatója, Eric Hirshberg azonban a Game Informernek adott interjúban már arról beszélt, nem kizárt, hogy például a Call of Duty valamikor remake-et fog kapni.


Hirshberg elmondása szerint ha szerinte jól készítik el a feldolgozásokat, akkor azok remek felújítások lennének. Szerinte a nosztalgia-faktor nagyon erős kötelék, és mivel a rajongók szoros kapcsolatban állnak az előző ciklus játékaival, ezért ezeket most is szívesen látják viszont. A CEO elárulta, természetesen ők is számtalanszor megvizsgálták annak lehetőségét, hogy mennyibe is kerülne egy ilyen projekt, de a kiadó nem szeretné, hogy ha ez a többi, valóban új játék fejlesztésének a rovására menne, így még várat magára a végleges döntés.

Mindenesetre a legújabb pletykák szerint a Prototype jó eséllyel remake-et fog kapni.

Te melyik Call of Duty-rész feldolgozásának örülnél a legjobban?

40.
40.
randall13
Amúgy aki nagyon akar nosztalgiázni, máig vannak szerverek. Magyarok is. Vagy lehet bérelni 800 forint/hó-ért. Viszont az Xfire szerverböngésző pont 2 hete pénteken megszűnt, most nem jut eszembe hogy mire tértek át a magyar játékosok helyette.
39.
39.
boti95
Én a CoD 2-és a World at War-t elfogadnék remake-elve. ;)
38.
38.
NECROSMOKE
Barmelyikel csak DLC-k ne legyenek hozza.
37.
37.
shooter1234
Ennek a remasterednek akkor lenne igazán értelme, ha nem a quake engine -el készülne, hanem valami jó cuccal, pl cryengine, vagy fejlesszenek maguknak sajátot, úgy is egy rakat lóvét összefarmoltak.
35.
35.
Kazuya
Black ops első része az összes zombis mappal.....
Na azt nem lehetne kihagyni
34.
34.
vanpear
Bekapcsolom a régi gépet és játszok vele. Nem kell lehúzás megint. Dugják fel a remastered edition-jukat oda. Elég lehúzás az évenkénti új engine, nah jah, "új engine". Persze nem lennének örömlányok, ha nem lenne rá kereslet. Úgy látszik a COD a játékipar qrvája lett, aki mást mond az a barátnőjének vagy feleségének is hazudik ? (nem csak magának)
32.
32.
Raam989
Black Ops 1-2 jöhet.
31.
31.
markoci555
Cod 1, vele egy működő expansion, mert a játék felénél megakadtam és nem indult...
és cod 3-at pc-re!

Cod 2-nek elég jó a grafikája, nem kell annak semmilyen remake.
27.
27.
logic5
Jó lenne egy BF2 remake... Ja, bocs nem ide..
26.
26.
randall13
25.
25.
Neo1989
Én az engine-t cseréltetném le azt remakeljék.
Ja és a COD 3-at kinyomhatnák PC-re mer h az egy fő sodronyos rész és kissé "furán" fest h kimaradt.
Am én már rég kivittem PS3-on csak gondolom v ki pótolná.
23.
23.
strike19
Én inkább egy remake mix-nek örülnék.Pl:Black Ops 2 játék menet fegyverek+MW fegyverek.És tartalmazná 3 játék összes térképét dlc-kel együtt.
Egy igazi FPS etanol lenne.Lenne vagy 120 pálya és sose lenne unalmas.
A SIngle része nem nagyon érdekel.Nekem a COD már csak egy adrenailn löket.Arra jó hogy haza jössz van 1 szabad órád pl és akkor tudsz 3 vagy 4 pörgős matchet nyomatni.
22.
22.
piskóta
CoD2, CoD4. Ezeknél a részeknél még észrevehető lenne a változás, de inkább azt mondanám, hogy előbb szerezzenek be egy jobb engine-t, aztán foglalkozzanak az ilyen kiadásokkal.
20.
20.
DON GONDOCS
A cod első 3 része jöhet szóba, a többit felesleges remakelni, meg ezekből is csak a Kampányt. Bár egy black ops és Ghost remaket is megnéznék mert azok már megjelenéskor is csak egy szimplán jó látványt nyújtottak.
19.
19.
randall13
Igazából tökm1 melyiket rimékelik, mert a régi codokat a mod támogatás és a kompetitív játék tették naggyá. A mai átlag codos gyerek fel is vágná az ereit, ha nem lennének perkek meg killstreakek.
18.
18.
gyaloghuszar
az AW engine-jével egy modern warfare sorozatot kérnékszépen
ha teljesen megcsinálják újra a CoD2őt csak a történetet hagyják az eredetiben szódával az is jöhet
13.
13.
manhunt1992
A többivel már játszottunk pc-n és bőven elég volt. Legalább így kaphatnánk egy 360-as cuccot pc-re.
11.
11.
Yanez
CoD1. Akkor végre én is vennék egyet. :)
9.
9.
atesz89
Cod2, Cod4 még mindig azok mennek sztem a legjobban.
8.
8.
crytek
Egyértelmű hogy a CoD 2.És mivel már boxotna kutya se vesz kitolhatnák a 3-at pcre hogy teljes legyen a széria.
De csakis valami modern Dx12es új engine-el
7.
7.
Hunszi
COD 1-2, nagyon nagyon max 3. a többi remastered kiadásának szerintem semmi értelme, max konzolos szempontból ebben a nagy full hd 60fps világban...az első 3 rész viszont úgy konzolon, mint PC-n egyaránt fejlődést mutatna, főleg, hogy a COD 2 kampánya a mai napig szerintem veri az összes COD-ot.
6.
6.
randall13
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...