Jön az egybecsomagolt Van Helsing

  • Írta: Shifty
  • 2015. július 1.
  • Érdekesség
Link másolása
A Neocore közleménye szerint szeptemberben mutatkozik be a The Incredible Adventures of Van Helsing mindhárom részét tartalmazó Final Cut változata. A csomag 45 dollárba fog kerülni, de nem mindenkinek.

A Neocore hivatalos sajtóközleménye szerint valamikor szeptemberben debütál a The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut, ami a három részt már megvásárló rajongóknak ingyen, a többieknek pedig 45 dollár ellenében lesz beszerezhető.

A csomag tartalmazni fogja a trilógia mindhárom felvonását, amelyek összesen több mint 50 órányi játékidőt ígérnek. Összesen hat karakterosztály közül választhatunk, miközben teljesen megújul és kiegészül a játék képességfája. Kapunk egy tower defense játékmódot, továbbá a kampány során 80-as, minden más játékmódban 100-as szintig húzhatjuk hőseinket. Ezzel pedig nincs vége, hiszen véletlenszerűen generált pályákon és átdolgozott multiplayer módokban (4-player co-op, touchdown, aréna és battle royal) is megmérettethetünk.

 

7.
7.
TJJJ
#4: Több, mint 50 órás...
6.
6.
kastorhun
#4: Azért a Blizzard egy picikét nagyobb csapat mint a neocore, és a diablo 3 egy teljes árú amíg egy van helsing játék nem.
5.
5.
Cipo3
Mért nem csak Magyarok írhatnak ide? Se a 2-es se a 4-es nem tud Magyarul.
4.
4.
markoci555
a 3 játék együtt 50 órás? Kicsit most gyanakszok, még próbálni se próbáltam, de szerintem pl egy didablo-ba úgy öltem közel 50-et, hogy ki se vittem.
2.
2.
crytek
Majd bundleba.

Nagyon keveslem a 3 részre az millát úgy hogy az egy pl volt bundleba is.
1.
1.
Drazhar
Mivel mindegyik rész (és a Deathtrap is) megvan, így örülök, hogy ingyen jön a frissítés!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...