Allison Road - horrorjáték a P.T. nyomdokain

  • Írta: zoenn
  • 2015. július 2.
  • Bejelentés
Link másolása
Ha már a Konami halálra ítélte a roppant hangulatos P.T.-t (és vele együtt a Silent Hillst), egy indie csapat gondolt egy nagyot és alternatívaként előállt az Allison Roaddal, melyben egy kísértetház sötét titkait kell megfejtenünk.

A hatfős Lilith Ltd csapata megelégelte, hogy a P.T. eltűnt a süllyesztőben, így előálltak saját víziójukkal. Az alapok tökre olyanok, mint a Konami játszható teaserében: egy brit kísértetházat kell bejárnunk belső nézetből, és fény kell derítenünk a sötét titkokra. 

A munkálatok már 2014 szeptembere óta zajlanak (tehát még a P.T. törlése előtt jóval hozzáfogtak, így a nyúlás elég egyértelmű), s már a pre-alfaváltozatnál járnak a srácok, a fontosabb mechanika már a helyén van. 

Az első gameplay kedvcsináló mindenesetre ígéretes, süt róla a hátborzongató hangulat. 

Platformlista és megjelenési dátum még nincs. A projekt alakulását itt követheted nyomon. 

16.
16.
br1Koo
#7: :D Ez nem így megy egy Silent Hillnél. Az egész játék tele van szimbólumokkal, érzésekkel amik valóra válnak valamilyen formában, ezért van egyedi hangulata. Minden egyes dolognak van jelentése, nem csak úgy oda van baszva mint a legtöbb horrorba, hogy nesze fossál be. Amellett hogy horror, az egyik legmélyebb játéksorozat.
15.
15.
felegyi
Kezdetleges változattól nem rossz, azért rávert néha a szívemre egyet kettőt :)
14.
14.
arcadia
Jó kis kecó bizony;) az utolsó jelenet pedig... De már az is finom volt amikor nézegette sokáig a feliratot a falon majd kint a folyosón ott volt valami.... Ezektől a falra mászok... Nem valaki hanem valami!!! Jön egy Jason oké megküzdök vele(persze amíg még ember volt:D) de ezek a valamik jönnek és kurvára elkapnak és lehetsz bármekkora harcos nincs esélyed.. Kedvencek temetője megvan? A végén: "én és gédzs most elkapunk" hülye vagy voltam vagy 12 és hetekig full villanynál tudtam csak aludni... Azóta retró horror kedvelő/gyűjtő lettem de ezt a filmet messziről kerülöm, nagyon messziről pedig itt van a polcon:)
13.
13.
PaprikaJancsi
#12: Mellesleg baromira tetszik nekem ez a ház. Ötletesen van felépítve.
12.
12.
PS4jacksony
Én nem laknék ilyen nagy házba :)

A végén mormogtam egy csúnya szót,és szépen lehajtottam a laptop fedelét... :)

Fasza lesz :)

11.
11.
Ecneb
Az első 10 percben már kezdett idegesíteni, hogy minden apró kis dolgot alaposan megvizsgál, viszont az utolsó 3 percben a szőr felállt a hátamon! Várós!
10.
10.
PaprikaJancsi
#9: Jaja :D
Olyan laza a csávó, hogy mindjárt szétesik.
9.
9.
thelegendary
Meg mikor az ajtó mögül ugrik elő, 2 m rel arrébb, beszalad a sötét szobába... lerázva! :P
8.
8.
PaprikaJancsi
Baromi jól néz ki :) Mondjuk,amikor elsőnek meglátta a csajt, olyan vérnyugodtan sétálgatott ki a kertbe, hogy az már büntetendő. :/
7.
7.
thelegendary
Jó lenne ha felkeresnék Kojimát és Toro t... hátha besegítenek, itt - ott! ;)
6.
6.
lacinho01
Nem is tudom egy jàtékot ugy reklámozni hogy olyan mint a másik, hogy vegyék majd.... csalodás lesz srácok
4.
4.
xSHx
Már vártam, h mikor lovagolja meg valaki ezt a P.T. tölés hisztit. Hozzátenném, h nekem is szarul esett ez a Konami féle faszság. Jöhetett volna az az SH.
3.
3.
arcadia
Azért szeretem a horrort:))) de sötétedés után már nem ülnék neki amnéziázni...
2.
2.
arcadia
Én a mai napig félek:s akaratlanul is azt képzelem, hogy botorkálok a kapcsolóhoz és ahogy felpattintom a fényt ott áll a pofám előtt valami förtelem az egyik japán horrorból
1.
1.
gomba56
Azért s végén a frászt hozta rám... érdekes egy sima ház is tud félelmetes lenni. nem véletlenül féltem n gyerekkoromban a sötétben :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...