Fallout 4 - csak előrendelőknek jár a Fallout 3

  • Írta: Shifty
  • 2015. július 2.
  • Érdekesség
Link másolása
Az idei E3-on jelentette be a Bethesda, hogy mindazok, akik beszerzik a Fallout 4 Xbox One-os változatát, ingyen hozzájutnak a sorozat harmadik részéhez is. Nos, a kiadó egy friss blogbejegyzésben kicsit pontosított az ügyben.

A múlt hónapban tartott E3-on jelentette be a Bethesda, hogy mindazok, akik szert tesznek a november 10-én boltokba kerülő Fallout 4 Xbox One-os változatára, ingyen megkapják a Fallout 3-at, aminek letöltőkódját aztán a premiert után 90 napon belül kell aktiválni.

Valószínűleg félrecsúszott a kommunikáció, ugyanis a kiadó tegnap este egy friss bejegyzést tett közzé a témában a saját blogjában, ahol kicsit pontosítják a feltételeket. Ebből kiderül, hogy csak azoknak jár a kód, akik előrendelik a jelenleg 59,99 fontért árult Fallout 4-et. A kódot az Xbox-on kapjuk meg, üzenetben, mégpedig 7-10 napon belül. A játék pedig Xbox 360-on és Xbox One-on is futtatható lesz, köszönhetően az ősszel publikusan is bemutatkozó visszafelé kompatibilitásnak.

11.
11.
Cooper911
#3: Bethesda játékot nyugodtan elő lehet rendelni, nem lesz csalódás.
10.
10.
dzsiádzsó
#9: Ez nem az bisoft, ráadásul lesz pénzvisszatérítés Steam-en is, tehát kár pattogni...
9.
9.
Jó! Máris rohanok megrendelni, azonnal... Ja nem, várjunk csak... Itt van a 3 a Steam fiókomban PC-re :DDD Akkor köszi, inkább megvárom, amíg kijön és tutira játszható lesz és nem hemzseg a hibáktól... Én... ráérek... és a pénzem is jól érzi itt magát... :D
6.
6.
belaman
habár azt sem értem, miért ne kaphatnák meg, de ők látják a f3 eladási számait.
5.
5.
kopic
#4: Pedig én azt hittem, hogy neked mar megvan regota. Most csalódtam.
4.
4.
PaulMarloW
én majd akkor meg fogom rendelni
3.
3.
mestermagyar
Mai világban csak a hülye rendel elő. Azokból meg sajnos sok van.
2.
2.
br1Koo
#1: Tudod volt a bájkeverő című film, amiben az ördög teljesítette a figura tíz kívánságát, de mivel nem tért ki a konkrétumokra az ördög mindig kibaszott vele valami kis aprósággal. Jár a Fallout 4 mellé a Fallout 3, abban az esetben ha előrendeled a játékot. Igaz is, meg nem is.
1.
1.
JackBauer
Szokásos félre kommunikáció. Állítanak valamit az E3-on, mindenki tapsol, aztán később pontosítanak, hogy azért mégsem úgy megy az.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...