Star Wars: Battlefront - kiszivárgott az alfaverzió

  • Írta: Shifty
  • 2015. július 2.
  • Érdekesség
Link másolása
Hivatalosan a mai napon indult el a Star Wars: Battlefront zárt alfatesztje, a korai változat azonban már kora délelőtt óta elérhető a világhálón, így ha nem válogattak be, most anélkül is kipróbálhatod a játékot.

Hétvégén jelentettük, hogy egy gyors regisztrációt követően eldőlt, részt vehetünk-e a Star Wars: Battlefront ma induló zárt alfatesztjében. Ha nem válogattak be, nem kell csüggedned, ma délelőtt ugyanis idő előtt kiszivárgott az őszi kínálat egyik legjobban várt megjelenésének korai változata, így az illegális csatornák felkeresése esetén bárki futhat egy gyorst tesztkört.

Ami viszont ennél is érdekesebb, hogy a rajongók jó alaposan végigtúrták a fájlokat, amelyek rengeteg érdekes információt rejtettek. Ezekből kiderül, hogy olyan fegyverek közül válogathatunk, mint az E11, az A280, a DH17, a DL44, a DLT19, a DLT20a, az EE3, a rakétavető, az SE14c és a T21. A járműpark is rengeteg érdekességet rejt, köztük olyanokkal, mint a T-65-ös X-Winget, a Tie Fightert, a Lambda Shuttle-t, az Y-winget, a Tie Bombert, a Corellian Corvette-et, a Nebulon B Frigate-ot, a birodalmi csillagrombolót, a Mon Calamari Capital Shipet, a Home One-t (Ackbar admirális hajója), Tie Interceptort, a 74-Z Speedert, valamint az AT-ST-t és az AT-AT-t. Ezek közül azonban nem mindegyik irányítható, van ami csak a háttérben bukkan fel.

Ami a kipróbálható pályákat illeti, azok az E3-as demókban is látottak lesznek. A Hoth-on vívhatunk hócsatát, míg a Tatooine kétféle, egy nappali és hajnali változatban is elérhető. A játékmódok közül a 40 fős csatákat ígérő Walker Assault és a kooperatív módra kihegyezett Wave került bele az alfába.

A Star Wars: Battlefront novemberben érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.


۞ by AGB-Leak-July
۞ by AGB-Leak-July
۞ by AGB-Leak-July

35.
35.
Kobe24
#33: akkor te se játszottál battlefront 2-vel hogyha nem láttad ezeket és sok más star wars játlkban is vannak ilyen fegyverek Jedi academyba is van olyan amit nem láttál a filmbe mert lehet h egy képregénybe volt benne vagy egy szimpla könyvbe!!! de ti csak a film szerint itélték
32.
32.
pszihoapu
#24: azert ez a csinalj jobbat mint erv a vilag legcikibb valasza. csinalj jobb filmet, csinalj jobb zenet, csinalj jobb jatekot...pfff
egyetlen elethelyzetben allja meg a hejet. mikor meccset nezel es anyukad/csajod/feleseged foz vmit amirol kiderul hogy szar lett. miutan panaszt teszel aszongya neked, nesze, akkor fozzel magadnak jobbat. az jogos.
31.
31.
pszihoapu
jol vagom hogy azert sziggyak itten a klasszikus SW shootert mert SW es mert shooter?
micsoda vicces sracok!:DDD
30.
30.
Kobe24
#27: Jo embereknek irtam szoval ezt beszoptad pajtikam :)
27.
27.
randall13
#26: Öcsém, ha már trollkodni jössz a fél napos accoddal, legalább azt nézd meg hogy kinek válaszolsz, mert így duplán ciki. Na de most, hogy már én is beszóltam, szerintem neki is állok fejleszteni a játékom.
24.
24.
Kobe24
#23: Na ha ennyire nagy okos vagy akkor nosza kapsz ugyanannyi idot mint a Dice a jatek elkeszitesere es sok sikert hatha te majd egy jobbat osszedobsz
21.
21.
Suciu lazar
#16: Nem mondod! És szerinted miért? Csak nem átalakított AK-kat és MG4-eket használtak a filmekben?
20.
20.
frankdelgado
Add vissza szèpen a mobiltelefont az àpolóknak.
19.
19.
Kobe24
Fogjátok már ti ostoba tukok.
Nem értetek ti semmihez csak mindent szídtok majd ha letudtok 4 métert futni sírás nélkül el is hiszem hogy igazat írtok.
18.
18.
Kobe24
Ti ennyire vakok vagytok vagy sose lattatok star wars filmet ??? A fegyverek tok ugyanigy neznek ki a filmekben is, de eleg ha csak a battlefront 2-vel jatszotattok es meglatjatok h a fegyverek ugyanilyenek akkor azis egy Cod atmodolva? Ti szerencsetlenek neha kinyithatnatok a szemeteket mert mar faj amit muveltek haterek!!!
17.
17.
Hunszi
#16: mintha COD AW-t látnék Star Wars moddal es skinekkel...:(
16.
16.
Hunszi
egy egy fegyver úgy néz ki mint a "mi világunk" fegyverei, annyi különbséggel, hogy lézert lőnek...machine gun, smsg stb... :(
15.
15.
randall13
#10: Mert az alfára nem kerülhetnek be olyanok, akik értenek hozzá? Egyébként meg ha akkora bajuk lenne a "szivárogtatásból", akkor 1) nem teszik bele az összes kontentet, 2) vagy hivatalos tesztelőkkel dolgoznak.
Sanszos, hogy a fegyverneveket direkt hagyták bent (bevett szokás), hogy aztán szabadon kutasson a kódban bárki. Pár hülye szenzációhajhász cikkíró meg kitalálta, hogy ez egy hatalmas szivárgás. Oszt most meg mindenki erről posztol híreket.
14.
14.
suresz
#3: ráadásul hivatalos tesztelőket fizetik
12.
12.
Nem akarok vészmadárkodni, de nekem ebben az AT-ST-t leszámítva semmi SW-nincs. Az, hogy a SCAR lézert lő és át van texturázva... Szerintem ez baromi kevés lesz. Eladni el fogja a franchise és az újdonság varázsa, de ugyanúgy kongani fognak a szerverek fél év múlva, mint a Titalfall és az Evolved szerverei...
10.
10.
rappit
#6: A torrent olyan szempontból lényeges, hogy olyanok is megkaparinthatják a fileokat akik értenek is hozzá és kitudnak szedni belőlük sok információt. Tehát attól még nem tudnak vele játszani.
8.
8.
mestermagyar
#6: Ha jól beleásod magad a torrent bugyrába, fogsz találni tört multit, sőt teljesen külön műkődő törtes szervereggyüttest közösséggel.

COD volt/van. CS is. Battlefieldek is.
6.
6.
randall13
Én ezt a hírt nem értem. Ha már zajlik az alfateszt, akkor mégis miért szivárgott volna ki a játék? Másrészről ha felteszik torrentre, mit kezdjek vele? Tudtommal multiplayer only a játék, ha multizni akarok, feltételezem kell valami regisztráció is, nem úgy van az, hogy akárki beléphet. Legalábbis nálam ezt jelenti a ZÁRT szó. Ez ilyen "hova szarjak" típusú hír.
5.
5.
Simonus18
Hogy is van ez, lesz third person vagy csak first personban lehet nyomni? Egyébként realisztikus a gém minden szempontból, de hogy ez benefitáló e a játékélményre nézve vagy sem az majd kiderül.
4.
4.
Sun9us
#3: Azért, mert nem szabadult rá 50-100.000 játékos egy szerverre, day1 0:00-kor. Lehet, hogy 100 játékossal működik, de mit csinál 100.000-el?
3.
3.
strike19
Régen se voltak nyilvános béta tesztek mégis működött minden játék rendesen.
2.
2.
strike19
Ezeket a Beta-kat sem értem nagyon.Miért nem lenne jobb egy 100 fős csapattal tesztelni.Így már minden puska port el lőnek előre.Megint csak a hypre reklám része ez az beta teszt.
1.
1.
atesz89
De most aki regelt rá , kitöltötte az adatlapot és azt mondták neki köszönjük a regisztrációt, az se biztos h kap rá belépőt? Mert nálam ez a hely volt ismerősöm akinek azt írták h nincs hozzáférése a játékhoz, nekem még adatlapot is kellett kitölteni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...