Jövő júliusban debütál a Nintendo NX?

  • Írta: Shifty
  • 2015. július 2.
  • Érdekesség
Link másolása
A mindig jól értesült DigiTimes értesülései szerint a Nintendo már javában megkezdte a Nintendo NX kódnéven futó konzol gyártásának az előkészületeit. A premierre állítólag 2016 júliusában kerül sor.

A DigiTimes értesülései szerint Nintendo 2016 nyarán, valamikor júliusban szeretné piacra dobni következő generációs masináját, a jelenleg csak Nintendo NX kódnéven futó új konzolt. Ahhoz, hogy tartani tudják az ütemtervet, állítólag a kiotóiak már meg is kezdték a beszállítókkal való egyeztetést.

A tervek szerint legkésőbb októberben jutna el a Nintendo a produkciós fázisba, akkor kezdenék el a prototípusok gyártását, amit február és március környékén követné a hardver véglegesítése, így már 2016 júniusában megkezdődhetne a gyártás. Ezt jó eséllyel a Foxconn Electronics fogja végezni, de a magazin úgy tudja, a Pegatron Technology meglepően agresszív módon próbálja elhappolni a megrendeléseket a Foxconn elől. 

A Nintendo állítólag az új konzol első évében 20 millió példányt szeretne kiszállítani.

27.
27.
Cipo3
#26: nincs szerkesztés gomb: újít, nem ujjít.
26.
26.
Cipo3
Érdekes, hogy senki nem beszél a lehetséges specifikációkról. Pedig szerintem ez benne a legérdekesebb téma.

3 lehetséges út:

1, új gép ami még mindig rosszabb specifikációval rendelkezik mint társa (kinézem belőlük, hogy ennyire hülyék), valami újdonsággal ujjit ami megint senkit nem érdekel.
2, azonos konfig mint az xo, ps4 (ez a legvalószínűbb, de kevés a piacralépéshez, mindenki továbbra is ps4-et venne, mert a havernak is az van)
3, 10%-al erősebb masina (ez kellene, hogy fellendüljön az eladás) hűűű 100fps-el megy a CoD nekem olyan kell.....
25.
25.
Norbiii
#20: Erről van szó, erre hívtam fel múltkor a figyelmet, hogy sokan azt sem tudják, hogy mi az a Wii U, nem is hallottak róla, de a Playstationt és a Boxot ismeri....
24.
24.
Thevon
#18: Nekem a kedvenc játékom Snesen az a Super Mario World,meg a Mortal Kombat.:)
23.
23.
Hunszi
#22: Ha más konzolokra is jönnénekpersze megvennék egy-egy darabot, de nem fogok csak értük egy teljesen új konzolt venni
22.
22.
Hunszi
Személy szerint egy bajom van a Nintendoval az, hogy már felnőttem...s ez a csilli villi vigyorgó hatás már nem fog meg annyira, kölyök korban perszbe egy csoda volt és új, de mostanra már túl csöpögős lett...legalábbis számomra. Nem arról van szó, hogy nem játszanék egy egy pillanatomban velük, de ezért nem fogok sulyos pénzekért egy külön konzolt venni.
20.
20.
aordog
A gond az hogy hiába debütál, mert valjuk be...nekünk, akik szeretjük a Nintendo -t, a WiiU-val sincs baj.
A probléma hátterében az lehet, hogy
sokan mégis hiányolják a multis címeket és jelenleg a Nintendo ezen nem tud már változtatni a WiiU-val.
Egyre fogyóban az a tábor, aki lenyeli, hogy szinte semmi olyan cím nem jön a gépre, ami a másik két konzolon, illetve pc-n is megjelenik.
Nekem bejön a WiiU,mert imádom a játékfelhozatalukat, de jövőre én is szeretnék egy ps4-et mellé...részben az ottani exluzive-ok miatt,de az is benne van a dologban, hogy a többi játékról is le kell mondanom, mert a WiiU-t kevesen támogatják a külsős cégekből.Még 1x hozzáteszem:sokan a hardver -re hivatkoznak, de gyengébb hardveren is lehetne robbantani.
A másik probléma a névváltoztatás!
Most NX, de remélhetőleg csak Nintendo címen jön a konzol, mert ahogy mát többen írták..sokan néznek ha azt mondom nekem WiiU-m van.
Azt sem tudják, hogy van ilyen...és ha azt mondom, hogy ez a Nintendo konzolja, akkor a következő kérdés:a kazettás, ami régen sárga volt?
Na! Ott sokan leragadtak,de éppen ezért, mert a konzolváltás a Nintendo-nál sajnos olyan névváltoztatással járt az évek során, hogy aki nincs benne naprakészen az csak a Playstation és az Xbox nevet ismeri.
Eladni egy új konzolt, amiről nincs semmi reklám a médiában...érdekes.
Nekem nem volt wii-m, most pótolom a címeket WiiU -n, de éppen ezért. Már két-három éve a wii a piacon volt, amikor rájöttem, hogy ez Nintendo. Elötte nem is foglalkoztam vele, mert azt gondoltam valami hülye márka és a környezetemben sem beszélt erről senki.
Röviden:van egy jo pár dolog, amin változtatni kellene!
19.
19.
Yanez
A Nintendo konzolok sohasem csak a saját játékairól szóltak, ez csak most van nagyrészt így. Gondolom ezen fognak próbálni változtatni a kövi gépükkel.
18.
18.
Norbiii
#16: SNES örök kedvenc. :) Én akkor kihagytam az N64-et (mondjuk pici voltam) mert nem fogott meg a 3d-re váltás, oldalnézetben a mai napig jobban bejönnek, a klasszikus N címek.

Kedvenc SNES:

Super Mario World, Bros részek, Yoshi szigete
Super Metroid (imádom!)
Donkey Kong 1,2,3
....
Aladdin, Indiana Jones, Oroszlákirály, Super Aleste, és még sorolhatnám.....:)
17.
17.
arcadia
Oké elismerem smw 1,2 tényleg nagyon jó:)
16.
16.
Thevon
#13: Én nekem a Nintendo széria a Nintendo 64 utàn ért véget,de mondjuk én Snesen nőttem fel,és valahogy mindig is jobbnak tartottam ezeket,csal sajnos 2006 körül tönkre ment teljesen sajnos,és azóta max. csak emulálni tudom.:(
15.
15.
arcadia
Én is sokat retrózok:) de mario és társai nálam csak a sokadik helyen vannak. Super metroid, final fight, turrican, castlevania, final fantasy3, probotector, secret of mana, soul blazer ilyesmik:) természetesen minden eredeti gyűjtis komplett példány. Nemrég szereztem egy neo geo cmvs gépet pár igazi játéktermi klasszikus mvs kazival, na az tényleg adja a retro fílinget:) samurai shodow, metal slug imádom
14.
14.
maktub
Nagyon nagyot kell villantaniuk ahhoz, hogy bejöjjön ez a taktika. Ebben a nagy sietségben remélhetőleg azért a játékokról is gondoskodnak.
13.
13.
Norbiii
#9: Remélem, hogy így is lesz. :)

Thevon: Legjobban én is a régebbi stílusú Mario játékokért rajongok, és a sok Wii U-s játékban vélem felfedezni ezt! A Yoshi játék (hamarosan meg is lesz) kimondottan hasonlít a Yoshi szigetére (SNES)....:D Alig várom, de sok ilyen játék van. Én leginkább retró gamer vagyok, ezeket szeretem.
12.
12.
Csoki80
#7: De ok azt szerettek volna hogy jon az ubi meg az ea es hozza a sok let. Ezert hanyagoltak a belsos gamekat. En igy latom....
11.
11.
DON GONDOCS
#3: +1 régen se csak everyone besorolású játékairól volt híres az n, voltak ott bőven más játékok is, akció-kaland, shooter-hacknslash és még sorolhatnám pont azért volt jó mert egy szélesebb réteget kiszolgált.
10.
10.
Thevon
#8: Én szerintem,elég lenne,hogy ha teljesen új címek jelennének meg a konzoljaikra mint pl: a Splatoon,mert most oké,hogy valamennyire fenn tudnak maradni a szokásos címekkel pl:Mario,Zelda,de egy idő után megfogják unni az emberek (legalábbis az emberek egy része megunja),és nem lesz kinek eladni a konzoljukat.Mondjuk amit most fognak majd kiadni a Super Mario Maker az kifejezetten tetszett,mert eléggé emlékeztetett a régi Máriókra,és nekem pont hogy azok tetszettek,a mostaniak közül inkább csak a Mario Kart ami tetszik,a többi nem nagyon.
9.
9.
Lord Vader
#8: Szerintem nem kell attól félni, hogy bármi történne a jelenlegi sorozatokkal csak azért, mert a Nintendo olyan konzolt csinálna amire jöhetnének a multiplatform megjelenések is. Ugyan úgy törődnének a saját címeikkel is, így volt a SNES-es időszakban is. Mindenki csak jól járna azzal ha a következő N konzol is ilyen lenne: többen vennék, így a Nintendo is több pénzt keresne és szélesebb lenne a játékválaszték, ami meg a játékosoknak jó.
8.
8.
Norbiii
#3: Én személy szerint, maximálisan elvagyok a Mario és társai játékokkal, ezért vagyok Nintendo párti, ha ezeket nem szeretném, és CoD-al és társaival szeretnék nyomulni, akkor nem Nintendo konzolt vettem volna, hanem Ps-t, vagy Box-ot.....:) Ettől függetlenül, hogy az N sikeresebb legyen, lehessen, simán elférnek az általad említett játékok is, hogy bővítsék a tábort, csak azt NEM SZERETNÉM, hogy ezek a játékok legyenek majd a középpontban, és ettől félek is, hogy a Nintendo a mostani igények miatt elmozdul majd egy Sony-s és MS-os irányba, és háttérbe szorítja törzsközönségét...

Én állatira nem szeretném, hogy csak azért, mert manapság a lövöldözős, agresszív, erőszakos stb....., csúcs grafikás játékok a menők, csak ezért elveszítsem a kedvenc konzolom...Remélem ez nem történik meg
7.
7.
Lord Vader
#5: Egyáltalán nem erőltetik a "multi szemetet", Wii U-ra az összes jelenlegi konzolnál több exluzív van. Több nagy kiadó nem is ad rá ki játékot: Pl. EA, Ubi.
Az aki tényleg az exluzív játékok miatt venne Nintendo konzolt az eddig egy konzoljukban sem csalódhatott. (kivéve talán a Metroid rajongókat.)
6.
6.
Norbiii
Ezt nem értem. A Nintendo azt mondja, hogy eleve, csak jövőre (nyáron?) beszélnek csak róla, és ettől kezdve szokott lenni 1 év a konzol megjelenéséig, vagyis 2017-ben jöhet!?
5.
5.
Csoki80
#3: Szerintem pont forditva. A sok multi szemet helyett a sajat jatekait kellett volna eroltetni az N-nek akkor nekem is WII U lenne itthon. COD miatt minek vegyek ....
4.
4.
godach
#3: Én veszek nintendo konzolokat mario és exkluzív játékokért. Sőt, szeretem is őket. Erősebb anyagokra meg ott a PC vagy a többi konzolom.
3.
3.
Sun9us
Nintendo végre felfoghatná, hogy az emberek nem vesznek külön konzolt, Mario, és Zelda játékokért. PS4\XBOX hoz hasonló, de erősebb PowerPC alapú konzolt kéne csinálnia, hogy a többi kiadó is könnyen fejleszthessen rá. Egy Mass Effect, CoD AC, Doom, Fallout simán elfér a Nintendo családbarát csodái mellett.
2.
2.
Hunszi
#1: lehet, ha annyira nem...mivel azt is mondták, hogy annyira tartanak a konkurenciától és a saját ötlet esetleges rossz kézbe kerülésétől, hogy nagyon titokban szeretnének tartani mindent s így minél később lepleznek le csak híreket
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...