Befutott a Minecraft: Story Mode első trailere

Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően megérkeztek az első információk a Telltale-féle Minecraft: Story Mode-ról. A Mineconon emellett megosztották velünk az első trailert is a játékból.

A hétvégén zajlik a Minecon, melynek alkalmából bemutatták a Minecraft: Story Mode első trailerét. A játékot még decemberben jelentették be és a Telltale készíti. A fejlesztők előző munkáikhoz hasonlóan a Minecraftból is egy történet orientált epizodikus kalandjátékot készítenek. 

 

A sztori szerint egy katasztrofális esemény miatt mindenkinek menekülnie kell, azonban egy kisebb csoport úgy dönt, hogy megpróbálják megmenteni az univerzumot. A főszereplő Jesse lesz, akinek arcát Patton Oswalt amerikai komikusról mintázták, és a hangját is a standupos kölcsönzi.

Megjelenési dátum még nincs, de a többi Telltale játékhoz hasonlóan szinte minden platformra (PC, Xbox 360, Xbox One, PS3. PS4, PS Vita, Mac, Android, iOS) érkezik.

3.
3.
gmartin
Már régóta nem játszottam a játékkal,de ez a videó újra vissza hozta a kedvem. Az alap jó már csak a végeredménynek kell jó lenni
2.
2.
PaprikaJancsi
Én hülyeségnek gondoltam mikor bejelentették, de ez a trailer nagyon jól lett megcsinálva. Van benne fantázia, csak nem tudom, milyen lesz a végeredmény.
1.
1.
mestermagyar
Pozitívum? A telltale games végre nem valami morbid vagy horrorisztikus filmet/sorozatot/játékot elevenít meg a nevetséges rajzfilmes low-texture grafikájukkal. Ezt eltalálták

Nem tudom viszont hogy van-e értelme. A minecraft lényege az lenne hogy te játszol, nem egy QTE parádé. Ígyis tonnányi adventure mapes sztorizgatós kihívást találhatsz hozzá, szerintem hülyeség volt egy játékot felépíteni erre. Elég lett volna egy modot kiadni ahol scriptelheted az NPC-ket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...