The Division - sztoritraileren a PvP

  • Írta: zoenn
  • 2015. július 5.
  • Videó
Link másolása
Nincs elírás a címben, a The Division PvP-re kihegyezett területei, azaz a Dark Zone-ok saját történettel bírnak, nem céltalanul kell halomra lőnünk a többi játékost. Erről szól az új előzetes.

A The Division története szerint egy titokzatos vírus kiirtotta az emberiség jó részét, az alábbi videóból pedig kiderül, hogy mi történt akkor, amikor a betegség terjedni kezdett. A tragikus események "sötét zónák" kialakulásához vezetett, a szerencsevadászok busás jutalom fejében ugyan felkereshetik ezeket a területeket, ám számolniuk kell azzal, hogy rivális bandákba botlanak.

A játék március 8-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, míg a bétateszt az év végén veszi kezdetét - elsőként a Microsoft konzolján.

10.
10.
balint107
Engem nem igazán érdekel már a játék. 2013 óta kecsegtetnek ezzel. Egyszer majd megjelenik és kb 2 hónap múlva mindenki elfelejti, mint a többi "nagy" címet. Túl sokszor láttam már ilyet, hogy elhiggyem ez esetben nem így lesz.
9.
9.
Drazhar
#8: Hát bajban is leszek ha az a pár haverom nem veszi meg akikkel együtt tervezzük, mert idegenekkel játszani ez lesz a vége. A videókban szereplő Brian és Megan karaktere is már a harmadik E3 óta nyomták együtt a videókon erre mégis mi lett a vége... :D
8.
8.
simon 555
#7: Hát ha a barátaid lelőnek akkor rossz emberekkel barátkoztál :)
7.
7.
Drazhar
szvsz brutálisan elszúrták ennek a játéknak a multiplayer módját. az alapjaitól bűzlik az egész, ezt láthattuk az e3-as videókban. minden kör vége majd az lesz előre látni, hogy összefogás ide vagy oda a kivonási pontnál mindenki hülyére lövi a másikat és ellopja a cuccát. mondhatom igazán ötletes, és biztos hónapokig tartalmas lesz...
6.
6.
logic5
Ez a tréler szó szerint egy nulla!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...