Star Wars: Battlefront 4K-s képözön

  • Írta: zoenn
  • 2015. július 5.
  • Képek
Link másolása
Megnyugodhat mindenki, a DICE nem butítja le a Star Wars: Battlefront grafikáját, azaz a frissen elstartolt alfaverzió simán hozza az első előzetesek színvonalát. Most egy raklapnyi 4K felbontású képet kaptunk a shooterről.

Néhány szerencsés már javában játszhat a Star Wars: Battlefront alfaverziójával, amely annak rendje és módja szerint kiszivárgott a torrentoldalakra. Szerencsére a kiválasztottak szorgalmasan lopkodták a jobbnál jobb screenshotokat, így górcső alá vehetjük játék grafikai minőségét.

Az alábbi 4K-s képek ultra beállítások mellett készültek PC-n, feljavítás nélkül. Így fest majd egy csata a Tatooine-on és a Hoth bolygón.

A Star Wars: Battlefront novemberben érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

53.
53.
tirpa
#49: Tisztelt GK! Az ilyen esetek elkerülését úgy lehetne orvosolni, hogy alapból letiltják a hozzászólás lehetőségét. Persze nem minden hírnél, csak a nagyobb címeknél. Már régóta az oldal olvasója vagyok és nagyon keveset szólok hozzá a hírekhez. Sajnos már arra is volt példa, hogy az oldal uszította egymásnak az embereket (anno volt olyan, hogy: "Battlefiled 3 vagy a Call of Duty Modern Warfare 3 szerintetek melyik a jobb?"). Gondolom mondanom sem kell, hogy mi volt akkor...
Üdv!
52.
52.
Thor Vath
Kár, hogy nincs 4K-s mobilom, vagy monitorom, hogy lássam, milyen a 4K-s felbontású kép :D :D :D
Azért így normálban is szép.
51.
51.
Suciu lazar
#46: Hát ez......ez......TÖKÉLETES
50.
50.
TheNick
Egyszerre sírok és nevetek, egyrészt gyönyörű, ahogy vártam, másrészt olyan üresnek hat, mint a legutóbbi BF.
49.
49.
barackostej
Fejezzétek be az offlást, töröltem Hangart.
48.
48.
Chrysh
#46: Amúgy határunkon túl simán találsz kisütött konzolokat, amiken bár multizni nem lehet semmit, de a single részeit a játéknak nyugodtan tolhatod. És azt elnézve, hogy állandóan ezeket a játékokat hozza fel, és nyomokban sem említ multira kihegyezett címeket (a Halot meg a Forzát is single-ben tolta), vagy legalábbis biztos nem tud játszani velük multiban, így máris érthető, hogy miért csak ezen részeket emlegeti
47.
47.
Chrysh
#45: A Hangár féle zabigyerekek miatt lehet, hogy én is egy adminkodást kb 2-3 évig bírnék. De szerencsére vannak mások akik próbára tudják tenni a képességüket ez ügyben.
46.
46.
frankdelgado
Azért sok embert nem értek itt, akik trolloznak, meg seggeszkiznek itt.... Hangar valószínűleg az az általános iskolás felsős/középiskolás srác, akit az utcán észre sem vesztek. ott megy el mellettetek, tökig benne a mobiltelefonjában. Szülei nem sokat foglalkoznak vele, mert gályázni kell, h kilábaljanak a devizahitelből, meg ha több a gyermek, azokat is etetni kell. A srác, mivel szereti a videojátékokat, csak összehozott magának egy szétmoddolt ps3-at, így törvényszerű, hogy warezellenes megnyilvánulásai vannak. Bár egy bivalyerős pc lett volna élete álma, arra azonban nem telik,így törvényszerű, h mindenkit utál, akinek telik á. A PS4 is messze van, de mivel a világ - értékrendje szerint - két pólusú (konzol vs Pc) így nem akar következetlen maradni, tehát a konzol az isten. A tanulás nem megy, csaja nincs (mitől lenne), a net lassú, tehát a warez játékok lassan jönnek, a néhány hasonszőrű szerencsétlen haver sem mindíg ér rá, így a lasztofász-ozás, meg a kukac sanyargatása közti szünetben itt próbálja a világ tudomására hozni, hogy "én is létezem" "figyeljetek oda rám". Szóval nem kell kiutálni, meg kell érteni, kommunikálni kell vele, hátha egyszer felnő és hasznos ember lesz.

A játékról annyit, h majd meglátjuk....
42.
42.
#41: Hát látod. Ideáig jutottunk megint. Már én se kérdezek sokszor semmit emiatt. Másrészről inkább nem foglalkoznék a dolgokkal ám néha akkor is belebotlok sajnos ezekbe. De komolyan, mint akiknek beakadt a lemez :D
41.
41.
Chrysh
Kifejezném a következtetéseimet és a kérdéseimet a játékkal kapcsolatban, de úgyis felesleges, mert elnyomná a válaszadási lehetőséget a trollkodás vérzivataros időszaka....
40.
40.
Norbiii
#39: Király! Köszönöm szépen a választ! :)
39.
39.
Zozzancs
#26: Norbiii! Igen fognak mint játszható hősök :)
38.
38.
arcadia
..."halo meg a többi trágya miatt" csak óvatosan:) de megértem, hogy az előző pc gyűlölő reakció utóhozadéka ez..:) amúgy a halót én sem szeretem de van még ott pár erős exkluzív amiért érdemes konzolt venni. (aki megteheti pc mellé és máris értelmét vesztette ez a folyamatos harc)
34.
34.
kopic
Alapszabály: SOHA NE ETESD A TROLLT !
De úgy tűnik, hogy képtelenek vagytok megjegyezni. -.-
33.
33.
Starkiller89
#28: Hagyd a faszba, nem éri meg, kár volt nekem is válaszolnom neki, mert ez most látott először 4k-s képet, eddig ez ismeretlen volt neki a konzolok miatt. :D Állítom egyik konzolja sincs még, csak ps3 max, azért emlegeti a UC1-et. Nekem volt PS4-em, 1 hónap után eladtam, mert gyenge! Aki teheti az PC-t vesz, de ilyen Halo meg a többi trágya játék miatt nem fogok konzolt venni, inkább élvezem a nyarat a konzol árából, minthogy visszavigyem gariba, mert megsült.
31.
31.
Ecneb
#29: Ne foglalkozz vele, állandóan kibannolára kerül a felhasználója, ez is arra a sorsra fog jutni! Erre izgul vagy nem tudom, lényeg, hogy don't feed the roll.
26.
26.
Norbiii
Kérdés: Ebben a játékban Han Soloék is szerepelnek, vagy sem? Előre is köszönöm.
20.
20.
Zozzancs
Meg lett erősítve, hogy konzolon 60 fps-lesz.... csak akkor lesz 30 fps, ha osztott képernyőn játszotok.
17.
17.
DON GONDOCS
15.
15.
randall13
Közben befutott egy kép az Xbox1-es verzióból is, itt megnézhető.
8.
8.
Suciu lazar
#1: az eredeti star wars-os fegyvereket használták, ugyhogy a lucasfilm igénytelensége miatt néznek ki úgy, ahogy.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...