Hitman - kiszivárgott képeken és videókon az alfa

Link másolása
A Square Enix az E3-on mutatta be az új Hitman-játékot, mely a mostani divatnak megfelelően csak egy szimpla alcím és számozás nélküli nevet kapott. Épp zajlik a zárt alfateszt, melyből kiszivárgott pár kép, videó és gif.

Nem csak az új Battlefrontnak, de a friss Hitman-epizódnak is épp most zajlik az alfatesztje, igaz, utóbbi esetében ezt nem verték nagy dobra. Ahogy az lenni szokott, pár játékos nem bírt titkot tartani, és kiszivárogtattak pár képet, valamint gifet a tesztelésről. Sajnos a minőség nem a legjobb, de legalább megnézhetjük, hogyan néz ki a kezelőfelület és a térkép. Ezen a linken egy közel egyperces videót is megnézhettek.

Az új Hitman-játék az Absolution lineárisabb pályái után inkább sandbox játékmenetet kínál majd. A helyszínek nagyobbak és élettel telibbek lesznek, valamint változatosabbak is. A küldetéseket többféleképpen is megoldhatjuk majd - álcázhatjuk balesetnek a gyilkosságokat, de akár végig is rohanhatunk lelövöldözve szinte mindenkit.


A játék december 8-án jelenik majd meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. A Hitman-rajongók addig sem maradnak utánpótlás nélkül, mivel az új film augusztus 28-án landol a mozikban.

14.
14.
jani091
#11: Egyébként a hitman 2-nek is hasonló álcázós rendszere volt, vagyis hiába voltál beöltözve, simán lebuktál ha 3-4 másodpercnél tovább voltál az őrök közelében. Az absolutionban egy kicsit át estek aló túloldalára ebben a tekintetben, de legalább izgalmas volt, folyamatosan figyelni kellett.. A blood money-ban viszont túlságosan leegyszerűsítették az egészet. Ha megtaláltad a megfelelő egyenruhát, akkor már gyerekjáték volt a silent assassin rang elérése is. Nem volt benne kihívás még legnehezebb szinten sem. Akár bele is állhattál az őrök szájába.


13.
13.
Chrysh
#11: Vagy legalábbis nem kellene olyan gyorsan feltűnnie az őröknek, hogy vmi nem stimmel
12.
12.
headhunter86
Nekem most küldött az IO levelet hétvégén hogy töltsem ki a kérdőívüket. Ahol elég részletesen megkérdezik milyen játékmechanika tetszett az előző részekben, mit várok az új résztől, stb. Szóval gyűjtik az infókat az új részhez, hogy milyen is legyen.
Jó hozzáállás, ha tényleg figyelembe veszik a válaszokat.
11.
11.
Buggy
#10: Az Absolutionben is nagyon nehéz volt így végigcsinálni Silent Assassin szinten az egészet.
Nekem inkább a játékmechanika nehezíttette meg a dolgomat, amik működtek a régi Hitmannekben itt már nem annyira, sokkal inkább egy ilyen Hitman-Splinter cell keverék lett az Absolutionből. Valahogy emiatt a Blood-Money sokkal inkább feküdt. Az Absolutionben az bosszantott a legjobban, hogy minden azonos ruhás ismeri a másikat és ez nagyon nem jött be nekem.
10.
10.
Chrysh
#8: Azért az Absolution-ben is egy szélesebb rétegnyi perfekcionista ember is megtalálhatja ott a számításait, én pl kifejezetten jól szórakoztam, és bizony mindent profin megcsináltam benne.
8.
8.
Buggy
#5: Soha nem volt egyszerű úgy végig szaladni, hogy senki ne vegyen észre és csak a célpontot iktasd ki. Pont ezért nagyon jó a játék, mert rengeteg lehetőség van benne. Ehhez nem kell óriási pálya felesleges töltelékkel. Remélem egy Blood Money féle játékot kapunk Absolution grafikával.
6.
6.
medson
#5: Te miről beszélsz? az összes hitman ben végig szaladhatott az ember ha ahoz volt kedve és eléggé jól játszott, ez is csak hozzá ad a sandbox/szabadság érzésnek. (Absolution röl nem tudom, abban nem próbáltam) Szerintem nagyon jól teszik hogy visszakanyarodnak a sandbox hoz, remélem a kivitelezés is jó lesz.
5.
5.
Batman
Ja, rohanjunk végig persze. Egyszerűbbé teszik a Hitmant, hogy szélesebb kört elérjen, nagyobb pénz legyen belőle. Ezzel a húzással pedig szembeszarják a játék alapjait. Undorító mit meg nem engednek manapság maguknak.
4.
4.
Chrysh
Kiszivárgott...érdekes, hogy minden ilyen gyorsan léket kap.
3.
3.
Dízel
#2: a hitman rajongóknak rossz film lesz.
2.
2.
markoci555
#1: Miért is?
Én pl most tudtam hogy új hitman film lesz.
Teljesen más tészta hogy jó lesz-e vagy rossz.
1.
1.
balint107
Az utolsó mondat nem kellett volna
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...