Frissítve: Július végén jön a PS4-es Journey?

  • Írta: Shifty
  • 2015. július 7.
  • Érdekesség
Link másolása
Még áprilisban jelentettük, hogy a thatgamecompany és a Sony PlayStation 4-en is lehúz egy bőrt a csapat játékairól. A Flow, a Flower és a Journey idén nyáron egyetlen gyűjteménybe sűrítve lesz kapható, a hónap végétől.

Áprilisban jeleztük, hogy a thatgamecompany PlayStation 3-on már megjelent, művészileg is nagyon erős játékai, a Flow, a Flower és a Journey idén nyáron egybecsomagolt, PlayStation 4-es újrakiadást kapnak. Ezek közül csak a Journeyhez érkezik komolyabb ráncfelvarrás, az elképesztő utazást ígérő spirituális túra ugyanis 1080p-ben, 60fps mellett fog futni, ráadásul cross-buy promócióval.


A Docs for PlayStation oldalon található információk szerint a kollekció július 21-én jelenik meg. A dátum állítólag a Sony E3-as dokumentumai között bukkant fel.

Update! A Sony megerősítette a korábbi értesüléseket, tényleg július 21-én érkezik a PS4-es Journey, amely támogatja a cross-buy funkciót - magyarán ha megvolt az előző generációs változat, ingyen megkapod az új verziót is.

13.
13.
ulikedegs
mennyibe fog kerülni? :)
12.
12.
Spectrum
Na ennyit a lehúzásról, ingyen kapok Journey-t! :-)))
11.
11.
Gykrizsi
#9: Persze ilyen tekintetben kevés, hogy vegyél egy gépet!
10.
10.
KENKILL
Én örülök neki, ps3-am nem volt úgyhogy ezek teljesen kimaradtak. Azért lassan vége lehetne már ennek a remastared láznak.
9.
9.
Red-E-Kamp Van
#5: Látom Te érted! :)

Gykrizsi,
egyetértek és a Brothers szívesen játszottam, ráadásul barátnőmmel(ami ritkaságszámba megy) mikor multiplatform lett, ahogy ezzel is szívesen játszottam volna azonos esetben. viszont nem léptem túl a határt, határomat.
8.
8.
Gykrizsi
#3: Egy játék minősége nem a hosztól függ. Életem egyik legemlékezetesebb játéka volt a Brothers, pedig az sem volt több 2óránál.
7.
7.
NECROSMOKE
Talan az idei ev legjobb jatekom. IMADTAM. 6X vittem vegig. Tetszik ez a inkognitos tarsas utazas. Majd a vegen derul ki, hogy kivel vagy kikkel jatszottad vegig a jatekot :)
6.
6.
KopyAti
5.
5.
Yanez
#3: Csak szólok, hogy ezzel a szerencsével YT-n bármely játékot "játszhatod". Nem kell gépet venned, nem kell játékokra pénzt költened, nem kell időt pazarolnod az elakadások miatti továbbjutásban. Hát nem egy vagyon megspórolása? :D
3.
3.
Red-E-Kamp Van
#2: Van az másfél is.
Anno majdnem emiatt vettem ps3at.
Aztán felfedeztem a youtubeot.
2.
2.
respectpele10
Ez az az 1 órás játék ? :D
1.
1.
tityesz
Ha mar borlehuzas...mit nem adnek egy Dead Space vagy Bioshock remasterert PS4-re...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...