Batman: Arkham Knight - képen a Batgirl

  • Írta: Shifty
  • 2015. július 7.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Entertainment Weekly jóvoltából megérkezett a Batman: Arkham Knight első, a múlt héten már emlegetett kiegészítőjének, a Batgirl: A Matter of Familynek az első fotója. A DLC jövő héttől lesz tölthető.

Barbara Gordon, azaz Oracle eddig csak a háttérbe vonulva, IT-tudását bevetve segítette Batmant a gonosz elleni küzdelemben. Azt viszont talán kevesen tudják, hogy egykoron ő is köpenyt és csuklyát viselt. A Batgirl: A Matter of Family pont ezt az időszakot hivatott bemutatni, így a DLC története a 2009-es Arkham Asylum előtt játszódik majd, ahol többek között Robinnal szövetkezve igyekszik megmenteni édesapját, Gordon felügyelőt.

A csomagot az Arkham Originst is jegyző WB Games Montreal készíti, a játék pedig egy teljesen új helyszínt mutat be, a Seagate Amusement Parkot, ami egy fúrótorony tetejére épült. Batgirl képességei között fontos szerep jut majd az IT-szakértelemnek, így kütyük hekkelésével és objektumok irányításával oldhatunk meg fejtörőket vagy iktathatunk ki ellenfeleket. 

A mellékküldetéseket is tartalmazó DLC a Season Pass-tulajok számára július 14-én érkezik, a többiek pedig július 21-től vásárolhatják majd meg külön, 6.99 euróért.

2.
2.
Hab
Kis képen azt hittem hogy batman logó alakú dekoltázsa van, asszem akkor kiborultam volna egy picit. Amúgy sem csípem Batgirl ötletét...
1.
1.
Moltes
Nagyon varom, a jatek nekem tokeletesen fut nem is nagyon meg 60 fps ala, szerencses vagyok hogy igy tudtam ki jatszani, de remelem nem olyan lesz ez a DLC mint a Harley Quinn elorendeloi, volt vagy 10 perces xD.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...