A Microsoft átnevezte az Xbox Musicot

  • Írta: zoenn
  • 2015. július 7.
  • Hír
Link másolása
Mostantól ne Xbox Music néven keressétek a redmondiak zeneszolgáltatását, hiszen a Microsoft átnevezte az alkalmazást. Szintén új elnevezést kapott az Xbox Video, amely már Movies & TV névre hallgat.

A Windows 10 premierje előtt a redmondiak pár apró finomítást végeznek az alkalmazások terén. Az Xbox Music immáron Groove, az Xbox Video Movies & TV névre hallgat. A július 29-én érkező operációs rendszer végleges verziójában már ilyen néven keressétek a kérdéses appokat.

A Groove-ból előreláthatóan nem lesz ingyenes, reklámokat tartalmazó változat, a szolgáltatás használata havonta 9,99 dollárba kerül.

A Microsoft többi platformja is követi a Windows 10 példáját. Várhatóan az Xbox One nagy őszi rendszerfrissítésében az alkalmazások már az új nevükön tűnnek fel.

A Movies & TV-ben minden korábbi Xbox Video-tartalom megtalálható lesz.

Bővebb részleteket a Microsoft honlapján találsz, de a HWSW is írt róla. 

2.
2.
McDuff
még mindig a Zune volt a legjobb. igaz hogy mint eszköz eltűnt a süllyesztőben, de a név és a szolgáltatás attól még megmaradt. attól hogy mindig finomítanak rajta vmit nem értem miért kell ezzel együtt át is nevezni, ezzel csak összezavarják a felhasználókat. nyugodtan maradhatott volna zune windows-n, xbox-n, mobilon...
1.
1.
Neo1989
Felőlem aztán a YT-nél úgy sincs jobb zeneszolgáltató :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...